Bik podznak bik – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Astrološki znak bika, spada u grupu takozvanih „zemljanih“ znakova (zajedno sa znakom jarca i device), pa se sa svojim podznakom u biku veoma dobro slaže, jer pripadaju istom zodijačkom „elementu“.

Osobe muškog i ženskog pola koje su u horoskopu u kardinalnom znaku bika, i kojima je i ascendent takođe bik, nazivaju se još i „dupli bikovi“ i karakterišu se pojačavanjem kako dobrih tako i loših odlika kardinalnog znaka nosioca karakternih osobina.

Žena bik sa podznakom u biku 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe koje su u horoskopu „dupli bikovi“, spadaju u one pripadnice horoskopa koje okolinu „zaslepljuju“ svojim šarmom, otmenošću, stavom i „držanjem“.

Žene ove astralne kombinacija znaka i podznaka su veoma svesne sebe, ali su i duboko osećajne i požrtvovane u međuljudskim odnosima, i takođe su poznate kao veliki ljubitelji životinja i nije nikakva retkost da svoje kućne ljubimce vole više nego ljude, jer su sposobne da u svakoj osobi pronađu duboko skrivene negativne osobine, jer su vrlo pronicljive i pametne po svom karakteru.

Žena rođena u znaku bika sa podznakom u biku, veoma je svesna svoje atraktivnosti i fizičke lepote, pa ume da se ponaša veoma nadmeno i sujetno, kao i da svojoj okolini bez ustezanja često pokaže da „njoj niko nije ravan“ u estetskom i intelektualnom smislu.

Posao – žena „dupli bik“ na poslovnom polju je veoma praktična u rešavanju problema i sklona je da upotrebi svoju logiku i maštovitost kako bi lakše došla do poslovnih rezultata.

Nije retkost da žene ove astralne kombinacije u poslovnim pregovorima često veoma vešto koriste svoju fizičku atraktivnost i lepotu, kao prečicu ka postizanju cilja, jer su veoma svesne kako utiču na osobe suprotnog pola, koje nisu u stanju da se odupru njihovom šarmu i prirodnoj gracioznosti i senzualnosti koju nose u sebi.

Takav odnos muških saradnika prema ženama u znaku „duplog bika“, veoma često može da rezultira ljubomorom i velikom dozom zavisti od strane ženskih koleginica, koje su mukotrpnim radom dospele do svog poslovnog uspeha, dok žene rođene u znaku i podznaku bika sve na prvi pogled dobijaju lakše, sa mnogo manje rada i „na lepe oči“.

Prijateljstvo i porodični odnosi – ženske osobe koje su u zodijaku „dupli bikovi“, u raznim međuljudskim, a posebno u prijateljskim odnosima nisu uvek sasvim iskrene i otvorene, jer smatraju da su zbog svoje inteligencije i lepote bolje i „vrednije“ od drugih ljudi, pa su često veoma sujetne i pokazuju veliku dozu snobizma i egocentričnosti.

Među bliskim prijateljima, žene ove astralne kombinacije po pravilu uvek imaju više muških osoba nego žena, jer su uvek „željne“ pažnje, hvalospeva i divljenja, koje od pripadnica istog pola retko dobijaju zbog ljubomore i zavisti.

Žene bikovi sa podznakom u biku umeju da se ponašaju veoma snishodljivo i slatkorečivo, i da preko svojih prijatelja ostvare bolji društveni ili materijalni status, a da im pri tome nikada i ništa ne ponude za uzvrat, jer smatraju da su one rođene da budu najbolje, i da nema potrebe da bilo kome drugom čine bilo kave vrste usluga ili nekakvih ustupaka.

Ljubav – ženske osobe ove astralne kombinacije žude za tim da budu voljene, mažene i pažene, i za svoje partnere uvek biraju muškarce koji im mogu obezbediti sve što požele, i koji će u bilo kom trenutku biti spremni na ustupke i koji će bez suvišnih pitanja ispunjavati hirove žene koju vole.

Žena „dupli bik“ uvek je zaljubljena, uvek je puna maštanja i fantazija o idealnom muškarcu i savršenom životu koji joj njen potencijalni partner može i mora pružiti, ukoliko želi da je zadrži pored sebe.

Kada se oseti nezadovoljnom u bilo kom smislu, žena ove zodijačke kombinacije veoma lako odustaje od veze ili braka, jer teži da pronađe nešto „bolje“ odnosno uvek čezne za ispunjenjem svojih snova, i nikada se ne zaustavlja dok ne dobije sve ono što želi i o čemu budna sanjari.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku bika sa podznakom u biku su – muškarci rođeni u horoskopskom znaku raka; riba; device; škorpije.

Zdravstvene tegobe – žena sa znakom i podznakom u biku, najčešće pati od problema sa radom endokrinog sistema (štitna žlezda; endokrini pnkreas; jetra); kardiovaskularnog sistema (srce i arterijski krvni pritisak); urogenitalnog sistema; nervnog sistema i sistema za održavanje ravnoteže.

Muškarac bik sa podznakom u biku

Opšte osobine i karakter – muške osobe koje su u horoskopu „dupli bik“, veoma su po svojoj prirodi temperamentne i impulsivne, ali kada je to potrebno umeju da pokažu izvrsnu sposobnost samokontrole, stabilnost i autoritativnost.

Jedna od glavnih odlika muškaraca ove astralne kombinacije je velika moralnost i poštovanje tradicionalnih i porodičnih vrednosti, kao i izvesna doza rezervisanosti prema svemu što je novo, savremeno, moderno i „u trendu“. 

Posao – muškarac u znaku i podznaku bika, na poslu je vrlo odlučan i sposoban, odlikuje se čvrstinom volje i doslednošću u obavljanju zadataka i realizaciji planova kako bi postigao željeni uspeh i materijalnu dobit.

U svom radu, muškarac „dupli bik“ veoma je pedantan i marljiv, pa tako ni kod svojih poslovnih saradnika ne trpi nedoslednost, neodgovornost, lenjost ili zanemarivanje obaveza i kašnjenje u realizaciji zadatih poslova.

Muškarac ove astralne kombinacije veoma ceni novac, i za njega se može reći da je u neku ruku materijalista jer sve što radi, pre svega „preračunava“ kroz materijalna sredstva koja će dobiti kada posao završi, jer sam smatra da novac donosi sigurnost i da u se u današnjem svetu oko materijalne dobiti sve zapravo i „vrti“.

Iako nema sklonost da od započetog posla odustaje, muškarac u znaku „duplog bika“, poseduje vrlinu da sve sagleda iz „više uglova“ i da bude dodatno oprezan pre nego što donese konačnu odluku, jer po karakteru nije nepromišljen niti impulsivan.

Prijateljstvo i porodični odnosi – zahvaljujući svojim karakternim osobinama, muškarac rođen u znaku i podznaku bika, oko sebe ima veliki broj poznanika, ali veoma mali broj prijatelja koje iskreno ceni i kojima veruje.

U prijateljskim odnosima, muškarac ove astralne kombinacije može da se pokaže i kao veoma „teška“ osoba, jer ne može da razume neiskrenost, licemerje i laži, pa ga to veoma lako i brzo „izbaci iz takta“ i razdraži, i on ima sklonost da ulazi u rasprave i da u naletima besa kaže i nešto što ne misli.

Ljubav – ženskim osobama je muškarac rođen u znaku i podznaku bika, atraktivan pre svega zbog svoje muževnosti, čvrstog stava i neodoljivog šarma.

Muškarci „dupli bikovi“, ženama uvek odaju utisak da se na njih bezuslovno mogu osloniti, i da će im u svakom trenutku biti potpora i podrška.

Međuti, muškarci ove astralne kombinacije, veoma često mogu da budu nestalni u svojim osećanjima, pa da čak svojim partnerkama budu neverni, ili da ih bez objašnjenja ostave ako sami „procene“ da nisu pronašli pravu ženu za sebe.

Muškarac dupli bik je u „dubini duše“ veoma romantičan i nežan, ali takođe ima veoma jasnu negativnu osobinu, da bude preterano ljubomoran i da pokazuje posesivnost odnosno da ženu tretira kao nešto što mu pripada.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku bika sa podznakom u biku su – ženske osobe rođene u znaku jarca; škorpije; bika; device i riba.

Zdravstvene tegobe – muškarac „dupli bik“ veoma često ima poremećaje cirkulacije; često pati od gojaznosti i ima problema sa ekskretornim sistemom (bubrezi i limfotok).

Sponzorisano:

loading...
Loading...