Bik podznak blizanci – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Osobe muškog i ženskog pola rođene u kardinalnom znaku bika, pripadaju prema zodijaku astrološkom elementu „zemlje“ i sa podznakom blizanca koji je horoskopski „vazdušni“ element, predstavljaju takozvanu „negativnu“ ili lošu kombinaciju.

Međutim, slaganje kardinalnog znaka i ascendenta, u nekim aspektima može da ispolji i svoje dobre „strane“, što sve zavisi od konkretne situacije i životnog polja na kome se ova astralna kombinacija sa izazovima susreće i koje savladava.

Žena bik sa podznakom u blizancima 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe rođene u znaku bika kojima je ascendent u blizancima, karakterišu se velikim nestalnostima u raspoloženju i ponašanju uopšte, pa ih osobe iz bliže okoline veoma teško mogu razumeti i prihvatiti njihovu „promenljivost“ i nepredvidivu prirodu.

Žene ove astralne kombinacije su sa druge strane, veoma druželjubive i komunikativne, tako da lako sklapaju nova poznanstva i prijateljstva, ali ih zbog svoje doze lisemerstva i podmuklosti nekada veoma lako i izgube.

Posao – žene u znaku bika sa podznakom u blizancima, na poslu su vrlo racionalne ali i proračunate, i u stanju su da pokažu veliku količinu lukavstva i da do željenih ciljeva koriste prečice koje nekada nisu ni malo „ispravne“ i poštene.

Osobe ove astralne kombinacije su do izvesne mere podmitljive, sposobne da se lako „podvuku pod kožu“ i da tuđe ideje i planove predstave kao svoje bez ikakve griže savesti ili kajanja.

Na putu do uspeha, žene bikovi sa podznakom u blizancima, uvek kalkulišu, preračunavaju se i manipulišu drugima, te stoga nisu pouzdane ni omiljene kao poslovni partneri ili saradnici u timu.

Prijateljstvo i porodični odnosi – iako je žena ove horoskopske kombinacije zbog svoje velike slatkorečivosti i lakoće da se dopadne drugima okružena velikim brojem ljudi, osnovni problem predstavlja sposobnost da svoje prijatelje zadrži kraj sebe, jer je uvek i u svakoj prilici „sama sebi uvek na prvom mestu“.

Žena bik – blizanac je vrlo samodovoljna i nezavisna, i smatra da je ona ta koja je potrebnija drugim ljudima, pa ne preza od toga da uvek i sve „radi po svom“ nahođenju, i da pokazuje dvosmislene signale koji su vrlo teški za tumačenje i koji njene bliske prijatelje samo zbunjuju i ostavljaju utisak da ženu ove astralne kombinacije u stvari uopšte ne poznaju dovoljno.

U prijateljstvu i porodičnim odnosima, žena rođena u znaku bika sa podznakom u blizancima, potpuno je beskompromisna, i spremna je da „u trenutku“ izda svakoga ko joj se nađe kao prepreka na putu do ostvarenja neke namere ili željenog cilja.

Žena ove astralne kombinacije, uvek i bez izuzetka gleda samo svoje interese, nema osećaja za tuđe potrebe ili patnje, i u stanju je da svojoj najboljoj prijateljici „preotme“ emotivnog partnera, ili da svom najboljem drugu „ukrade“ poslovnu ideju i prezentuje je kao svoj lični uspeh.

Ljubav – žena bik – blizanac, kao i na ostalim životnim poljima, i u ljubavnom planu pokazuje pre svega sebičnost svog karaktera, i veliki je kalkulista koji u emotivne veze ulazi veoma proračunato i svesno, sa željom da od partnera ima neku korist, bilo da je u pitanju materijalna dobit ili pak postizanje boljeg društvenog statusa.

Iako je u suštini, žena ove astralne kombinacije emotivna i ranjiva, ona te svoje osobine nikada ne pokazuje, pre svega iz straha da drugi ne iskoriste njene slabosti i da je ne povrede ili ostave.

Žena u znaku bika sa podznakom u blizancima, uvek je ta koja bira emotivne partnera, i uvek je ona ta koja emotivne veze prekida kada oseti da joj je lična sloboda i individualnost na bilo koji način ugrožena.

Sa druge strane, moglo bi se reći, da žena ove astralne kombinacije ima „više sreće nego pameti“, jer po pravilu uvek nalazi emotivne partnere koji su joj bezuslovna podrška i koji je iskreno vole i obasipaju je pažnjom, iako ona to realno ničim ne zasluđuje i nikada ne ume ili ne želi da uzvrati. 

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku bika sa podznakom u blizancima su – muškarci rođeni u horoskopskom znaku vage; vodolije; device; strelca i lava.

Zdravstvene tegobe – ženske osobe rođene u znaku bika sa podznakom u blizancima, najčešće obolevaju od infekcija koje su vezane za respiratorni trakt; često pate od reumatskih tegoba i imaju teške probleme sa organima za varenje.

Muškarac bik sa podznakom u blizancima 

Opšte osobine i karakter – muške osobe rođene u znaku bika sa podznakom u blizancima, veoma su komunikativne i druželjubive, karakterno su svestrane ličnosti, koje odlikuje velika inteligencija, izražena opšta kultura i sposobnost da diskutuju o svakoj temi i da veoma lako sklapaju nova poznanstva i prijateljstva.

Međutim, muške osobe ove astralne kombinacije, u suštini su potajno vrlo nesigurne u sebe, u stalnom su strahu od samoće i odbacivanja, pa se trude da se uvek prikažu u najboljem svetlu i spremni su da pribegnu raznim „belim lažima“, kako bi svoju okolinu impresionirali i ostavili lažan utisak veoma samosvesne i u sebe sigurne osobe bez mana i slabosti. 

Posao – iako su muškarci u znaku bika sa podznakom u blizancima, na poslu veoma predani, vredni i pedantni, stalne strepnje i strah od poraza i neuspeha mogu da im budu velika prepreka na putu do vrha, iako im inteligencije i obrazovanja nikako ne manjka.

Veoma često se dešava da muškarci ove astralne kombinacije započnu veliki broj poslovnih projekata, ali da ni jedan od njih ne dovrše jer ih blokira sumnja u sopstvene sposobnosti, i zbog toga vrlo lako „upadaju“ u depresivna raspoloženja, osamljuju se i duboko u sebi pate i očajavaju.

Prijateljstvo i porodični odnosi – sa muškarcem u znaku bika sa ascendentom u blizancima, poznanici i prijatelji stiču utisak kao da ga „poznaju oduvek“, jer sa njim mogu da pričaju o svemu, mogu da podele svoje sumnje i strahove, da mu se povere i da od njega dobiju bezuslovnu podršku i pažnju.

Međutim, muške osobe ove astralne kombinacije u suštini su veoma proračunate, i prijatelji im služe kao „osiguranje“ od samoće, i veoma često svoje bliske osobe smatraju manje pametnim od sebe i uvereni su da nisu u dovoljnoj meri poštovani i cenjeni kako zaslužuju.

Iako na prvi pogled deluje kao idealan prijatelj i drug, muškarac bik – blizanac je upravo potpuno  suprotno, osoba koja je najmanje poželjna kao blizak prijatelj jer uvek misli prvo na sebe i uvek će drage ljude veoma lako i bez premišljanja „ostaviti na cedilu“ kada se za to ukaže potreba.

Ljubav – muškarac ove astralne kombinacije je poznat kao osoba koja „ne ume da voli“ nikoga osim sebe, i to pripisuje svojoj nesigurnosti, strahu od povređivanja i strepnji od samoće.

Muškarac u znaku bika sa podznakom u blizancima, prototip je muške osobe koja je vrlo sklona čestim avanturama i neobaveznim vezama, i emotivne partnerke je u stanju da emotivno iskoristi i bez „trunke“ kajanja ostavi „na cedilu“.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku bika sa podznakom u blizancima su – žene rođene u znaku blizanaca; vage; vodolije; strelca i riba.

Zdravstvene tegobe – muškarci ove astralne kombinacije često su skloni „nervnim krizama“ zbog stalnog stresa i unutrašnjih sukoba i strahova.

Pored toga, zdravstvene tegobe muškaraca u znaku bika sa podznakom u blizancima su i problemi sa kostima i zglobovima (reuma; povrede; prelomi); problemi sa urinarnim i genitalnim traktom; periferne neuropatije i glavobolje.

Sponzorisano:

loading...
Loading...