Bik podznak jarac – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Kardinalni horoskopski znak bika kao i njegov ascendent u jarcu, pripadaju „zemljanim“ elementima zodijaka, pa iako se radi o dva dosta dominantna i „jaka“ astrološka znaka, ovakva kombinacija je po pravilu pozitivna i dobra u većini životnih polja.

Žena bik sa podznakom u jarcu

Opšte osobine i karakter – žene u znaku bika sa podznakom u jarcu, nisu naročito lepe spoljašnjosti i može se čak reći da su u izvesnoj meri „muškobanjaste“, i to im u životu donosi čitav niz kompleksa i osećaj inferiornosti u emotivnim vezama i međuljudskim odnosima.

Žene ove astralne kombinacije su sa druge strane, veoma „učene“ i inteligentne, ali i velike dame koje su sklone lepim manirima, otmenom izražavanju i gracioznom stavu i držanju.

Posao – žene bik – jarac, veoma su organizovane, vredne i marljive u svakom poslu kojim se bave, i nisu sklone da traže bilo kakve ustupke ili prečice već radije biraju teži ali ispravan put da dođu do željenog cilja i opravdanog uspeha i materijalne satisfakcije.

U svom radu, žene ove astralne kobinacije znaka i ascendenta, vrlo su ekonomične, praktične i pedantne, sve svoje resurse ulažu na pametan način, nisu sklone da rasipaju misli i ideje, i strogo su fokusirane na rad i njihovoj predanosti i posvećenosti na put ne mogu stati ni emocije niti bilo kakva druga „smetnja“.

Jedan od nedostataka žena koje su rođene u znaku bika sa podznakom u jarcu, jeste nesposobnost logičkog mišljenja i rešavanja zadataka, tako da su u svim situacijama u kojima se zahteva brzina i upotreba logike one na neki način „hendikepirane“, jer su naviknute da sve rešavaju „štreberski“ i precizno, i na logiku „gledaju“ kao na nužno „zlo“, pa im je ona potpuno strana i vrlo nejasna.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene ove astralne kombinacije su u prijateljstvu vrlo iskrene i veliki su pobornici moralnih i tradicionalnih vrednosti, pa ne vole osobe koje su promiskuitetne, površne, lakomislene ili lažljive.

Žene rođene u znaku bika sa podznakom u jarcu, nemaju veliki broj iskrenih prijatelja, jer su sklone da osobe sa kojima se druže same biraju prema sličnim kvalitetima i interesovanjima, i može se reći da u izvesnoj meri pokazuju komplekse nadmoćnosti i superiornosti i da imaju skriveni nagon da potcenjuju druge ljude.

Takođe, nije retkost da žene bik – jarac imaju potrebu da prema svojim prijateljimauvek budu maksimalno otvorene i da bez ustezanja kažu šta zaista misle ili osećaju, pa ih veoma često taj nedostatak „taktičnosti“ i diplomatičnosti može koštati prijatelja koji nisu spremni da se suoče sa istinom ili koji ne žele da im se neko meša u odluke koje sami donose ili pak da im sudi za greške koje prave.

Ljubav – žene ove astralne kombinacije su u ljubavi i emotivnim odnosima veoma trezvene i racionalne osobe, koje svoje emocije i strast veoma retko i teško pokazuju i ispoljavaju.

Naime, iako su ženske osobe rođene u znaku bika sa podznakom u jarcu, dubinski vrlo osećajne i romantične osobe koje su sklone maštanjima i idealizaciji muško – ženskih odnosa, u realnosti nikada ne pokušavaju da pokažu prava osećanja jer su u strahu da ne budu ponižene, ismejane ili povređene.

Nesigurnost koju ženama bik – jarac donosi odsustvo fizičke lepote i straktivnosti, nadoknađena je strogošću i principijelnošću u emotivnim odnosima, kao i bezrezervnom odanošću i moralnim shvatanjem svake veze ili bračne zajednice.

Iako su žene u znaku bika sa podznakom u jarcu vrlo sklone da se zaljube u fizički atraktivne i njima „nedostižne“ muškarce, za vezu ili brak biraju osobe koje im „priliče“ i koje su im slične po shvatanjima i stavovima.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku bika sa podznakom u jarcu su – muškarci koji su rođeni u horoskopskom znaku ili podznaku bika, device ili pak riba i raka.

Zdravstvene tegobe – žene ove astralne kombinacije znaka i ascendenta, po pravilu imaju probleme sa oboljenjima velikih zglobova (koleno, rame); često pate od problema sa kičmenim stubom (pre svega vratna i lumbalna kićma); i sklone su vrlo čestim prehladama i infekcijama jer imaju veoma lošu opštu otpornost organizma.

Žene u znaku bika sa podznakom u jarcu, u ranom detinjstvu ili poznim godinama mogu imati česte tegobe vezane za čulo vida ili sluha, kao i učestale glavobolje usled stresa i hronične nervne napetosti.

Muškarac bik sa podznakom u jarcu

Opšte osobine i karakter – muškarci rođeni u znaku bika sa podznakom u jarcu veoma su ambiciozni, intelektualno nadmoćni, arogantni, tvrdoglavi i principijelni u svojim stavovima.

U međuljudskim odnosima muškarci ove astralne kombinacije su veoma oprezni, nepoverljivi i podozrivo se odnose prema svakoj vrsti laskanja, hvalospeva na svoj račun ili pak pokušaja da se komplimentima ili poklonima pridobije njihova pažnja i poverenje.

Posao – muškarac bik – jarac, u svakom poslu je surovi i strogi profesionalac, sklon je da se do svog maksimuma iscrpljuje i svu energiju ulaže u ostvarenje ciljeva i rešavanje problema.

Muškarci ove astralne kombinacije, ne tolerišu ni svoje niti tuđe greške, vrlo su borbeni i uporni i nikada ne dopuštaju da im nečija neopreznost ili brzopletost utiču na planiranje ili pak realizaciju zacrtanih poslovnih poduhvata.

Prijateljstvo i porodični odnosi – muškarac u znaku bika sa podznakom u jarcu, kao prijatelj je veoma komplikovan i zatvoren, jer je u svojoj dubokoj suštini uvek vrlo rezervisan i nije sklon da olako sklapa nova poznanstva i ostvaruje bliska prijateljstva.

Kada stekne prijatelje, muškarac ove astralne kombinacije često je sklon da bude veoma zahtevan i da previše kritikuje i da se „meša“ i „deli savete“, pa lako ostaje usamljen i ostavljen kao veliki i okoreli individualista, kakav u svojoj suštini muškarac bik – jarac i jeste.

Ljubav – sa emotivnog gledišta, muškarac u kardinalnom znaku bika sa podznakom u jarcu, vrlo je „težak“ i zatvoren, sitničav je i zahtevan u traženju svoje „idealne“ emotivne partnerke, da nije retkost da propusti veliki broj divnih prilika i da do kasnih godina ili pak zauvek ostane usamljen.

Žene koje su idealne za muškarce ove astralne kombinacije su moralne i tradicionalne osobe, ali nežne i krhke pripadnice suprotnog pola, kojima je potrebna sigurnost i oslonac koju dominantni muškarci u znaku bika sa podznakom u jarcu mogu da im pruže.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku bika sa podznakom u jarcu su – ženske osobe koje su rođene u kardinalnom znaku ili u podznaku vodolije, škorpije ili riba.

Zdravstvene tegobe – muški predstavnici ove astralne kombinacije znaka i ascendenta, skloni su da imaju zdravstvene tegobe koje su vezane za loš imuni sistem, kao i česte upale i povrede većih mišića, kostiju ili zglobova.

Sponzorisano:

loading...
Loading...