Bik podznak rak – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Muškarci i žene koji su rođeni u horoskopskom znaku bika, pripadaju veoma „stabilnoj“ grupi znakova čiji je osnovni element „zemlja“ te stoga najčešće „čvrsto stoje na svojim nogama“.

Sa druge strane, ascendent u znaku raka, koji pripada „vodenim“ elementima, dobro se slaže sa kardinalnim znacima „zemlje“, i jedan drugom pojačavaju pozitivne ali i negativne aspekte u karakteru i opštim osobinama ličnosti.

Žena bik sa podznakom u raku 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe koje su rođene u kombinaciji glavnog znaka bika sa podznakom u raku, karakterno spadaju u vrlo nepredvidive i „negativne“ ličnosti, koje se odlikuju velikom dozom sujete, egocentričnosti i oholosti.

Žene ove astralne kombinacije, uprkos dobrim osobinama koje im donosi kardinalni znak bika, pod uticajem ascendenta u raku ispoljavaju veliku sklonost ka nemarnosti, lenjosti i hedonizmu, ali i težnju da u lagodnom životu i blagostanju, po pravilu uživaju na „račun“ tuđeg rada i truda.

Ženske osobe u kombinaciji bik – rak, fizički su vrlo atraktivne i uz to su vrlo lukave i podmuklo inteligentne, pa sva svoja pomenuta „sredstva“ koriste kako bi od drugih ljudi iz svoje okoline uvek dobile ono što žele.

Posao – u poslovnom životnom polju, žene u znaku bika sa podznakom u raku, uvek su vrlo proračunate, spremne da sve kontrolišu i da svima lako upravljaju, i neizostavno teže da pronađu lakši put do uspeha, pa se često služe prevarama ili nekim „nemoralnim“ postupcima.

Osobe ove astralne kombinacije su veliki materijalisti, vole novac ali nisu spremne da ulože prevelike napore i rad kako bi do njega došle, već se pre svega trude da se „okoriste“ o tuđe uspehe, ili pak da timske ideje i planove predstave kao svoje sopstvene zasluge, i da na taj način bez truda dođu do nezaslužene nagrade.

Prijateljstvo i porodični odnosi – iako se za ženske osobe rođene u znaku bika sa podznakom u raku ne može reći da nemaju prijatelje, one su u međuljudskim odnosima uvek veoma sebične i uvek svoje želje i potrebe stavljaju u „prvi plan“, i nije im važno da li na taj način nanose neku vrstu štete ili nepravde bliskim ljudima oko sebe.

Svojom pretvornošću i laskanjem, žene u znaku bika sa ascendentom u raku, veoma lako i brzo sklapaju površna poznanstva i prijateljstva, ali nisu sposobne da pređu preko svoje egocentičnosti i velike doze snobizma u karakteru, pa u najvećem broju slučajeva veoma brzo ostaju same, kada prijatelji shvate da su samo grubo izmanipulisani i iskorišćeni.

Žene ove astralne kombinacije, uvek se trude da se kreću u „visokom društvu“, i da preko svojih poznanika i prijatelja, steknu materijalnu dobit, ostvare poznanstva sa „osobama od uticaja“ ili pak dobiju dobar socijalni i društveni status.

Ljubav – žene u znaku bika sa podznakom u raku, u ljubavi su veliki manipulatori i svoju sposobnost da svakog muškarca osvoje i pridobiju za sebe, skrivaju iza „maske“ naivnosti, ranjivosti, bespomoćnosti i potrebe da bude zaštićene i voljene.

Većina muškaraca, veoma lako „upada“ u zamku koju im žene ove astralne kombinacije postave, i tek kada budu grubo i bestidno iskorišćeni i odbačeni, shvataju sa kakvom su osobom „imali posla“.

Žena u znaku bika sa podznakom u raku, u svaku vezu ili brak ulazi iz koristi, jer nije sposobna da voli bilo koga osim sebe, pa čak i kada se retko desi da se iskreno zaljubi, ako emotivni partner nije „dostojan“ njenih želja i prohteva, veoma lako će ga ostaviti i naći mu „adekvatnu zamenu“.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku bika sa podznakom u raku su – muškarci koji su rođeni u zodijačkom znaku ribe; škorpije; vodolije; bika ili device. 

Zdravstvene tegobe – žene ove astralne kombinacije znaka i podznaka, najčešće pate od problema sa reproduktivnim organima; imaju česte migrenozne glavobolje; sklone su psihičkim promenama i poremećajima raspoloženja; i veoma često pate od različitih endokrinih poremećaja ili pak od prekomerne gojaznosti u kasnijim godinama.

Muškarac bik sa podznakom u raku 

Opšte osobine i karakter – muškarci rođeni u kardinalnom znaku bika sa podznakom u raku, za razliku od ženskih predstavnica iste astralne kombinacije, veoma su emotivni, šarmantni, stidljivi i romantični.

Iako su muški predstavnici ove zodijačke kombinacije, najčešće i veoma lepe spoljašnjosti i ne manjka im fizičke atraktivnosti, jer su po pravilu jako zdrave anatomije i sportske građe, oni žene najčešće osvajaju duhovitošću, lepim manirima, nežnim gestovima i neposrednošću i iskrenošću u osećanjima. 

Posao – na poslovnom aspektu, muškarci u znaku bika sa podznakom u raku, nisu skloni da budu uporni i dovoljno ambiciozni, te se često dešava da olako i suviše brzo odustaju od želja, ideja i ciljeva.

Iako je kardinalni znak bika rođeni vođa, ovim muškarcima podznak u raku donosi dozu nesigurnosti u sebe, kao i stalnu potrebu za nekim „spoljašnjim“ osloncem pa su tako osobe ove astrološke kombinacije najbolje u timskim poslovima, ili pak u porodičnim firmama gde se osećaju zaštićeno i sigurno.

Prijateljstvo i porodični odnosi – iako muškrci u znaku bika sa podznakom u raku, najčešće imaju veliki broj prijatelja i poznanika, njihova sklonost ka samosažaljenju, kao i stalna potreba da im neko potvrđuje vrednost i dobrotu, olako mogu da „umore“ njihove bliske osobe i da ih na taj način udalje od sebe.

U porodičnim odnosima, muškarci rođeni u kombinaciji bik – rak, veoma često su razmaženi i od detinjstva naviknuti na stalnu potporu, roditeljsku ljubav i razumevanje, što ih najčešće sputava da se kao odrasle osobe razviju u dovoljno „čvrste“ i odlučne karaktere.

Ljubav – muški predstavnici zodijaka, koji su kombinacija bik – rak, u ljubavi su veoma nežni, predani i zaljubljivi, pa često veoma dugo i teško pate kada ih partnetke ostave ili prevare.

Kako po svojoj prirodi muškarci ove astrološke kombinacije nisu sposobni da budu dominantni i da predstavljaju „jaču polovinu“ u emotivnim odnosima, po pravilu se vezuju za ženske osobe koje mogu da im budu oslonac i podrška, i koje su u svakom smislu „nadmoćnije“ od njih samih.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku bika sa podznakom u raku su – ženske osobe rođene u znaku jarca; ovna; lava; raka; škorpije ili riba. 

Zdravstvene tegobe – muškarci u znaku bika sa podznakom u raku, skloni su da obolevaju od čestih zapaljenja mokraćnih puteva ili pak respiratornih organa; često imaju problema sa opštim metabolizmom i sistemom za varenje, pa su skloni gojaznosti i povećanim vrednostima masnoće u krvi; dosta često pate od ateroskleroze i posledično visokog arterijskog krvnog pritiska.

Sponzorisano:

loading...
Loading...