Bik podznak škorpija – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Slaganje horoskopskog znaka bika, koji pripada astrološkim znacima čiji je osnovni element „zemlja“, sa podznakom škorpije koja pripada podgrupi „vodenih“ znakova zodijaka, u suštini je veoma dobro, i svim osobama ove astrološke kombinacije donosi naglašavanje bitnijih pozitivnih osobina u karakteru, uz najčešće suprimiranje negativnih crta ličnosti.

Žena bik sa podznakom u škorpiji 

Opšte osobine i karakter – žene rođene u astralnoj kombinaciji bik – škorpija, najčešće su veoma sposobne i odlučne, snalažljive u svakoj životnoj situaciji, inteligentne u prevazilaženju prepreka i poteškoća i vrlo osetljive na svaku vrstu nepravde.

Međutim, podznak u škorpiji, ženama ove zodijačke kombinacije veoma često donosi i čitav niz negativnih osobina, koje kardinalni znak bika nije sposoban da nadvlada, a to su veoma ispoljena samoživost, potreba za dominacijom, oholost, arogancija i naglašena sujeta i snobizam.

Posao – u poslu kojim se bave, žene rođene u znaku bika sa podznakom u škorpiji, uvek se vode svojom inteligencijom i specifičnom analitičnošću u rešavanju svakog problema, imaju vrlo metodičan pristup u realizaciji svojih ideja, kao i neosporni talenat da upotrebe intuiciju i logiku kada se za to ukaže potreba.

Velika prednost žena ove astrološke kombinacije jeste i to što su veoma kreativne i maštovite, pa nije retkost da svoje poslovne partnere ili tim saradnika iznenade nekim novim „otkrićem“ ili rešenjem problema, koje se bitno razlikuje od rutinskih i racionalnih planova na koje su oni po pravilu posla naviknuti.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žena bik sa podznakom u škorpiji, kao prijatelj je uvek iskrena i požrtvovana, ali joj njena pravična priroda i strogoća u karakteru, ne „dozvoljavaju“ da oprosti ili da zaboravi bilo kakvu vrstu izdaje ili prevare od strane bliskih osoba.

Nije retkost, da žene ove astrološke kombinacije na uvrede ili iznevereno poverenje, reaguju vrlo afektivno i da budu veoma grube, besne, osvetoljubive i podle čak i prema najbližim prijateljima ili članovima svoje porodice.

Ljubav – žene u znaku bika sa podznakom u škorpiji u ljubavi su uvek prave zavodnice, i nikada ne dozvoljavaju da im emocije nadvladaju razum, već su uvek na oprezu i u stalnom strahu od izneverenih očekivanja ili nevernosti od strane emotivnih partnera.

Ženske osobe koje su horoskopska kombinacija bik – škorpija, veoma su lukave kada žele da osvoje nekoga ko im se dopada, ali ni u kom slučaju nisu sposobne da svojim partnerima oproste prevaru ili bilo koju vrstu „emotivne izdaje“, i bez razmišljanja ih ostavljaju i nikada se ne više vraćaju „na staro“.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku bika sa podznakom u škorpiji su – muškarci rođeni u znaku jarca; bika; device; raka ili škorpije. 

Zdravstvene tegobe – žene astralne kombinacije bik – škorpija, po prirodi su veoma pedantne kada je njihovo zdravlje u pitanju, redovno idu na preventivne preglede ili pak na konsultacije kod svog izabranog lekara.

Po pravilu, ženske osobe ove horoskopske kombinacije, najčešće pate od tegoba koje su vezane za reproduktivni sistem, endokrine žlezde i koštano – zglobni sistem.

Muškarac bik sa podznakom u škorpiji 

Opšte osobine i karakter – muškrac u kombinaciji kardinalnog znaka bika sa ascendentom u škorpiji, veoma je samosvestan, samouveren i racionalan, ali nije neko ko je sasvim bezosećajan i hladan, pa često pokazuje plemenitost i saosećajnost u međuljudskim odnosima.

Kako je i sam veoma iskren i nepretvoran, muškarac bik – škorpija nikako ne voli laži, podlosti, lukavstva i laskanja, iako je veoma prijemčiv za iskrene pohvale i komplimente koji mu prijaju i kojima se ponosi. 

Posao – u poslu je muškarac ove astralne kombinacije veoma energičan i inteligentan, ali nema želju da se previše nameće ili da nužno dominira, već je uvek spreman na timski rad i postizanje rezultata „zajedničkim snagama“.

Prijateljstvo i porodični odnosi – u međuljudskim odnosima, muškarac bik – škorpija ume da se postavi veoma zatvoreno, i da ostavi utisak potpuno nezainteresovane i „rezervisane“ osobe, ali je za sve svoje prijatelje u suštini uvek spreman da se žrtvuje i da u svakom smislu pomogne.

Od ljudi iz svoje najbliže okoline, muškarac ove zodijačke kombinacije znaka i podznaka, po pravilu očekuje d mu se na isti način uzvrati poštovanje i požrtvovanost koju iskazuje, i nikako ne podnosi osobe koje ga „vređaju“ svojim ulizivanjem, lažima, pretvornošću i sitnim podlostima.

Ljubav – muškarac u znaku bika sa podznakom u škorpiji, u ljubavi je veoma racionalan, i retko pokazuje svoje emocije i romantičnu stranu, jer smatra da na taj način može da izgubi samokontrolu i da bude izmanipulisan ili prevaren od strane žene koja mu se dopada.

Od svojih emotivnih partnerki, muškarac ove zodijačke kombinacije, očekuje sklad između lepote i inteligencije, i nikako ne voli „površne“ žene koje se skrivaju iza svoje lepote, ili pak „grabljivice“ koje u partnerima traže samo materijalnu ili pak i neku drugu vrstu sigurnosti.

Žene koje žele da osvoje muškarce u znaku bika sa podznakom u škorpiji, treba da budu uvek samosvesne ali ne i arogantne, inteligentne ali ne i prepotentne, iskrene, pažljive, strastvene, verne i požrtvovane.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku bika sa podznakom u škorpiji su – ženske osobe rođene u kardinalnom horoskopskom znaku riba; raka; škorpije; jarca; device ili bika. 

Zdravstvene tegobe – muškarci sa kombinacijom bika i škorpije u svom zodijaku, najčešće imaju zdravstvene probleme koji su vezani za povrede kostiju i zglobova; za zapaljenske bolesti grla, pluća ili urinarnih puteva; ali takođe vrlo često pate i od tegoba koje su vezane za digestivni trakt, ili pak imaju probleme sa organima reproduktivnog sistema.

Sponzorisano:

loading...
Loading...