Bik podznak strelac – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Osobe koje su rođene u kardinalnom znaku bika, a koji pripada takozvanim zodijačkim „zemljanim“ elementima, sa ascendentom u strelcu koji je element „vatre“, nije naročito dobra kombinacija i najčešće do izražaja dolaze negativne osobine i mane i znaka i podznaka.

Žena bik sa podznakom u strelcu

Opšte osobine i karakter – ženske osobe koje su rođene u astralnoj kombinaciji bik – strelac, veoma su otvorene i društvene, i osobe su koje nemaju predrasude i uvek su spremne da pokažu poverenje, razumevanje, entuzijazam i optimizam u svakoj životnoj situaciji.

Ženske osobe ove astralne kombinacije vole da budu u centru pažnje, plene šarmom i velikom duhovitošću, a najčešće su i vrlo fizički atraktivne i pune samopouzdanja što ih čini neodoljivim u svakom smislu te reči.

Posao – u svakom poslu kojim se bave, a naročito u profesijama koje njihovom „senzibilitetu“ i odgovaraju, žene u znaku bika sa podznakom u strelcu, veoma su istrajne, energične, optimistične i sposobne, tako da im savladavanje prepreka i rešavanje problema u kombinaciji inteligencije i logike veoma lako i često „ide od ruke“.

Iako na prvi pogled deluje da su zbog vedrog duha i „zarazne“ snage volje, osobe ove astralne kombinacije neodgovorne i nedosledne do brzopletosti, postignuti rezultati uvek govore suprotno i dokaz su marljivosti i vrednoće osoba u znaku bika sa podznakom u strelcu.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene bik – strelac, veoma su popularne u društvu, otvorene, komunikativne i zabavne, veliki su pustolovi i avanturisti, i uvek su spremne na nova poznanstva, nova iskustva ili nove izazove.

Iako bi se moglo pomisliti da su zbog navedenih osobina, žene u znaku bika sa podznakom u strelcu površne i „plitke“ osobe koje žele samo zabavu i uživanje, one su sasvim suprotno od svih očekivanja vrlo iskrene i pažljive u prijateljstvu, i zrače plemenitošću, požrtvovanošću i velikom saosećajnošću za svačiju nevolju i nepriliku.

Ljubav – u ljubavnom polju, žene u znaku bika sa podznakom u strelcu, velike su zavodnice koje ni jednog muškarca ne ostavljaju „ravnodušnim“, jer predstavljaju idealan i sasvim neverovatan spoj prave lepote, inteligencije, humanosti i dobrote.

U svojim emotivnim partnerima, žene ove astralne kombinacije traže iskrenost i vernost, kao i slična interesovanja i ljubav za život i druge ljude, pa kada pronađu svoju srodnu dušu, one ne skrivaju svoju sreću i ushićenje i u stanju su da pozitivnom energijom „obasjaju“ čitav svet.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku bika sa podznakom u strelcu su – muškarci koji su rođeni u kardinalnom znaku ili ascendentu lava, vage, vodolije ili blizanaca.

Zdravstvene tegobe – žene u znaku bika sa podznakom u strelcu, imaju probleme koji su vezani za usporen metabolizam, pa su često sklone gojaznosti ili šećernoj bolesti, a nije retkost da pate i od nervne napetosti te da često budu sklone depresiji, nesanici, nervozi i posledičnim i ozbiljnim poremećajima kardiovaskularnog sistema koji su rezultat psihogenih problema.

Muškarac bik sa podznakom u strelcu

Opšte osobine i karakter – muškarac u znaku bika sa podznakom u strelcu, veoma je dinamičan, entuzijastičan, ambiciozan i ekstrovertan je u međuljudskim odnosima i komunikaciji sa svima oko sebe.

Iako je po prirodi veoma sklon avanturama, zabavi i uživanjima muškarac ove horoskopske kombinacije ume po potrebi da bude veoma strog i principijelan, kao i da se fokusira na posao ili na bilo koji problem kako bi ga što bolje i lakše rešio.

Posao – muškarac bik – strelac, na poslovnom aspektu je vrlo tvrdoglav i uporan i trudi se da svoju kreativnost i intuitivnost uskladi sa neophodnom preciznošću i racionalnođću u planiranju i delovanju u pravcu postizanja pravih i dobrih rezultata.

Osnovni problem kod muškaraca ove astralne kombinacije znaka i podznaka, može da predstavlje poslovična nezainteresovanost za poslove koji im nisu „prijemčivi“ i koje nisu u stanju da urade kako treba, jer ih ili uopšte ne zanimaju ili im ne donose satisfakciju kojoj su se nadali.

Muškarac bik – strelac, po pravilu je veoma „loš“ u odnosu sa bilo kakvim autoritetima, i veoma je veliki individualista koji ne želi i ne trpi nikakvo nametanje tuđe volje, mišljenja ili stavova, jer to uvek smatra „atakom“ na sopstvenu ličnost i slobodu.

Prijateljstvo i porodični odnosi – kao prijatelj, muškarac u znaku bika sa podznakom u strelcu je pre svega otvoren i iskren, uvek je spreman da pomogne i da se žrtvuje kako moralno, tako i u finansijskom ili bilo kom drugom smislu.

Muškarac ove astralne kombinacije nikako ne voli osobe koje se pretvaraju, lažu ili pak šturim laskanjem i komplimentima pokušavaju da pridobiju njegovu pažnju, i prema takvim ljudima je uvek vrlo „oštar“, pa čak i agresivan i jasno će im staviti do znanja da je prozreo svaku njihovu „zadnju“ nameru.

Ljubav – muškarac u znaku bika sa podznakom u strelcu, veoma je šarmantan i duhovit, a u ljubavi je po pravilu vrlo direktan i otvoren i nije sklon da ima bilo kakve skrivene namere pa bez ustručavanja uvek prvi prilazi ženama koje mu privuku pažnju i za koje se iskreno zainteresuje.

Žena koja može da osvoji muškarca ove astralne kombinacije, treba da bude sasvim kompletna i ostvarena kao ličnost, ali i da bude spremna da „trpi“ povremene napade samokritika ili učestala preispitivanja muškarca u znaku bika sa podznakom u strelcu, naročito onda kada doživi neki neuspeh ili se u nekom životnom polju razočara ili obeshrabri.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku bika sa podznakom u strelcu su – žene koje su rođene u znaku ili podznaku jarca, strelca, ovna, vodolije ili vage.

Zdravstvene tegobe – muškarci ove astralne kombinacije po pravilu najčešće pate od nekih poremećaja opšteg metabolizma (pa su skloni da se goje ili da imaju porast masnoća u krvi), kao i od problema sa radom jetre i žuči, pankreasa, nadbubrega, kao i brojnih drugih žlezda koje su bitne jer regulišu ravnotežu hormona u organizmu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...