Bik podznak vaga – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Osobe koje su horoskopski „zemljani“ znak bika, sa acsendentom u vagi koja pripada trojstvu „vazdušnih“ znakova zodijaka (zajedno sa vodolijom i blizancima), predstavlja po pravilu veoma lošu kombinaciju u astrologiji.

Žena bik sa podznakom u vagi 

Opšte osobine i karakter – žene bikovi sa podznakom u vagi, najčešće su vrlo prevrtljive, sebične, proračunate i podle osobe, koje su bez ikakvih moralnih „skrupula“ uvek sposobne da olako i bez kajanja iskoriste druge zarad postizanja sopstvenih ciljeva.

Za žene ove astrološke kombinacije, bliske osobe su uvek samo „sredstvo“ i „prečica“ ka nečemu boljem i većem u svakom životnom aspektu, pa se upravo zbog toga smatraju najmanje dobrom kombinacijom sa stručnog astrološkog tumačenja.

Posao – žene u znaku bika sa ascendentom u vagi, u poslu su po pravilu veoma neodgovorne i lenje, ali uvek preko drugih ljudi uspevaju da ostvare velike uspehe i realizuju zacrtane planove.

Žene ove astralne kombinacije, spremne su da se veoma dobro prilagode svakoj situaciji, i da iz svakog poslovnog poduhvata izađu kao pobednici, najčešće preko tuđeg truda, rada i zalaganja.

Prijateljstvo i porodični odnosi – sa aspekta prijateljskih odnosa i bliskih međuljudskih veza, žene bik – vaga, vrlo su sposobne da se „dodvore“ i „podvuku pod kožu“ svakome koga upoznaju, i da na prvi kontakt ostave utisak veoma iskrene, dobrodušne i odane prijateljice.

Međutim, žene ove zodijačke kombinacije kardinalnog znaka i podznaka, naizgled dobar „prvi utisak“ veoma brzo pokvare, jer nisu u stanju da se dugo pretvaraju, i sklone su da svoje bliske i drage osobe krajnje surovo prevare i izmanipulišu, i da im potom okrenu leđa i potraže „nove žrtve“.

Ljubav – iako žena u znaku bika sa podznakom u vagi često sebe predstavlja kao veoma ljupku, nežnu, osećajnu i prefinjenu osobu, u emotivnim odnosima ona je veoma hladna, zatvorena i ohola, sklona da bude proračunata, koristoljubiva i sujetna.

Ženske osobe ovakve astralne kombinacije, vole novac, „visok“ društveni položaj i svaku vrstu „lagodnog života“, pa svoje emotivne partnere najčešće i biraju „hladne glave“ i „zatvorenog srca“, a pre svega prema njihovom statusu, bogatstvu ili pak uticaju u društvenoj zajednici.

Nije retkost da zbog svojih sebičnih ambicija, žene zodijačke kombinacije bik – vaga, biraju mnogo starije emotivne partnere, koji im mogu obezbediti sve ono što žele, a kojima neće uzvratiti nikakvim otvorenim emocijama ili pak iskrenošću i saosećajnošću.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku bika sa podznakom u vagi su – muškarci rođeni u znaku vage; vodolije; blizanaca; raka ili škorpije. 

Zdravstvene tegobe – žene rođene u znaku bika sa podznakom u vagi, po pravilu imaju dosta dobro opšte zdravstveno stanje, i najčešće u kasnijim godinama života, mogu da obole od nekih metaboličkih poremećaja; bubrežnih bolesti ili pak da imaju problema sa funkcijom hormona štitne žlezde.

Muškarac bik sa podznakom u vagi 

Opšte osobine i karakter – muškarac bik sa podznakom u vagi, karakterno je veoma nestalna, neodlučna i prevrtljiva osoba, iako svoje pomenute osobine najčešće vešto skriva iza „maske“ komunikativne, šarmantne, ljubazne, duhovite i vrlo predusretljive osobe.

Muškarac ove zodijačke kombinacije znaka i podznaka, velika je „enigma“ kako za druge, tako često i za sebe samog, jer u svojoj dubini poseduje izuzetne kvalitete koje mu donosi kardinalni znak u biku, ali mu stalne „zamke“ postavlja ascendent u vagi, koji u njemu uspeva da „probudi“ sve ono negativno i loše u karakteru. 

Posao – iako muškarci sa kardinalnim znakom u biku i sa podznakom u vagi, poseduju dovoljnu količinu energičnosti, inteligencije i ambicioznosti, u poslu su po pravilu skloniji tome da traže „lakše“ puteva do uspeha, i da zbog toga pokvare dobar „prvi utisak“ koji ostave na svoje saradnike ili poslovne partnere.

Muškarci ove zodijačke kombinacije, skloni su da sve svoje postupke neprekidno preispituju, i da dozvole da ih karakterna nesigurnost nadvlada i da im dopusti da postanu lukavi i podli u težnji da se dokažu i da postignu željeni rezultat, i da se veoma često lako opravdaju poslovicom da „postignuti cilj opravdava iskorišćena sredstva“.

Prijateljstvo i porodični odnosi – muškarac sa kardinalnim znakom u biku i podznakom u vagi, veoma često ima veliki broj prijatelje i poznanika, ali nije osoba na koju se neko može osloniti, i nikada se neće „podmetnuti“ za dobrobit drugih, jer uvek i primarno misli na svoju dobrobit.

Ukoliko je nekome potreban za prijatelja muškarac koji će ga zasmejavati, sa kojim će deliti sve životne avanture i putovanja, osoba ove astralne kombinacije je idealna za takav vid „površnih“ odnosa.

Međutim, u svakoj situaciji u kojoj treba da nekome bude realan oslonac i podrška u teškim trenucima, muškarac bik – vaga, uvek će se veoma sebično povući i bez izuzetka će ostaviti „na cedilu“ onoga kome je iskreno potreban.

Ljubav – muškarac bik sa podznakom u vagi, u ljubavi je veoma površan i nedosledan, nije sklon da bude veran i obično traži neobavezne avanture i neozbiljne veze, a od pravih emocija se veoma vešto skriva i uvek lako izbegne bilo kakvu odgovornost.

Kada je muškarac ove astralne kombinacije, „prinuđen“ da izabere svoju partnerku za brak ili duže veze, po pravilu bira žene koje su od njega sposobnije i dominantnije, ili pak partnerke koje su mu po prirodi veoma slične.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku bika sa podznakom u vagi su – najčešće su najbolje partnerke za muškarca ove astralne kombinacije, žene rođene u kardinalnom znaku vage ili vodolije, a nešto ređe i žene u znaku lava; ovna ili škorpije. 

Zdravstvene tegobe – muškarac bik sa podznakom u vagi, često ima zdravstvene probleme koji su vezani za poremećaje hormonske ravnoteže (pa je sklon čestoj gojaznosti; gubitku kose; poremećaju reproduktivnih organa), kao i tegobe koje su povezane sa funkcijom bubrega, pluća, srca i nervnog sistema.

Sponzorisano:

loading...
Loading...