Blizanci podznak bik – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Osobe kojima je kardinalni znak zodijaka u blizancima, kompatibilni su sa ascendentima odnosno podznacima koji imaju element „vazduha“ (blizanac; vaga; vodolija) ili pak koji su astrološki u elementu „vatre“ (ovan; lav i strelac).

Sa „zemljanim“ ascendentom u biku, glavni znak blizanaca nije naročito dobra kombinacija, i veoma često se dešava da se pod uticajem podznaka karakterne crte ličnosti osoba koje su rođene u sazvežđu blizanca izmene u negativnom kontekstu.

Žena blizanac sa podznakom u biku 

Opšte osobine i karakter – žene kojima je kardinalni znak u blizancima a podznak u biku, veoma su tradicionalne, moralne i imaju konzervativna shvatanja, pa nisu sklone avanturama, nepromišljenim potezima ili pak rizikovanju na bilo kom životnom polju.

Ženske osobe ove astralne kombinacije odlikuju se velikom inteligencijom, racionalnošću i praktičnošću u avskodnevnim postupcima i medjuljudskim odnosima, i veoma su komunikativne, sposobne i snalažljive u svakoj neočekivnoj i iznenadnoj situaciji u kojoj se nađu.

Posao – na poslovnom polju žene u znaku blizanaca sa podznakom u biku, veoma se lako „nose“ sa svim problemima, i strpljivo i uporno grade svoju karijeru i nižu uspehe, i po pravilu nisu sklone da se povlače, odustaju ili da se predaju kada nešto naume i žele da ostvare.

Podznak u biku prilagodljivim i snalažljivim ženama kojima je kardinalni znak u blizancima, donosi dozu analitičnosti i trezvenosti, pa im može usporiti napredovanje, ali ih u isto vreme i zaštititi od mogućih grešaka koje su posledica brzopletosti i prevalikog oslanjanja na intuiciju i emocije.

Prijateljstvo i porodični odnosi – ženske osobe koje su rođene u ovoj astralnoj kombinaciji znaka i ascendenta, kao prijatelji su vrlo otvorene i komunikativne, uvek su pune pozitivne energije, duhovite su i šarmantne, pa su pravo društvo za osobe sličnih shvatanja života i sveta oko sebe.

Međutim, pored svoje vedrine i entuzijazma kojim zrače, žene blizanac – bik, uvek su spremne da pomognu i da se svojim prijateljima vrlo plemenito i požrtvovano „nađu“ pri ruci kada za to postoji potreba. 

Ljubav – žena u znaku blizanaca sa podznakom u biku, u ljubavi je vrlo emotivna i iskrena, ali može da pokaže i veliku dozu ravnodušnosti i praktičnosti a pre svega u zavisnosti da li poljem emocija prevladava kardinalni znak ili pak ascendent, koji su potpuno protivurečni i koji mogu u znatnoj meri zakomplikovati emotivni aspekt žena ove astralne kombinacije.

Ženske osobe rođene u znaku blizanca a kojima je podznak u biku, nisu sklone da se lako i često zaljubljuju, i uvek veruju u „prava i duboka“ osećanja, pa traže partnere sa kojima mogu ostvariti suštinsku povezanost i izgraditi odnos poverenja, poštovanja, vernosti i odanosti.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku blizanaca sa podznakom u biku su – muške osobe koje su rođene u kardinalnom znaku ili podznaku škorpije; raka; device; jarca ili bika. 

Zdravstvene tegobe – žene blizanci sa podznakom u biku, često su sklone problemima sa kičmenim stubom, ali nije retkost da imaju i tegobe koje su vezane za velike zglobove, mišiće i kosti (reumatska zapaljenja).

Pored toga, žene ove astralne kombinacije mogu biti vrlo nestabilnog psihičkog sklopa, koji utiče na česte promene raspoloženja i afekta, ali i izaziva brojne organske poremećaje koji u svojoj osnovi imaju stres i nervozu kao uzrok. 

Muškarac blizanac sa podznakom u biku 

Opšte osobine i karakter – muškarci koji su kardinalni znak blizanaca sa ascendentom u biku, vrlo su postojani, dostojanstveni, časni i pošteni, ali ne tako retko ispoljavaju i dozu sujetnosti, tvrdoglavosti, zatvorenosti i teškoće da se prilagode i prihvate promene.

Muškarci ove astralne kombinacije u međuljudskim odnosima veoma su srdačni i društveni, rečiti i duhoviti, ali su i veoma čvrst oslonac i „sigurna ruka“ svim svojim bliskim i dragim osobama. 

Posao – muškarac u znaku blizanaca sa podznakom u biku, svaki posao prihvata veoma ozbiljno i u postizanje rezultata uvek ulaže svoj maksimalni rad i trud, i nije osoba koja voli da se lako i prečicama domogne položaja, bogatstva ili liderske pozicije.

Osobe ove astralne kombinacije veoma su spremne na timski rad, i sposobne su da se prilagode i da prihvate drugačije ideje i pristupe u rešavanju problema jer su svesne da su kompromisi nužni i nisu sujetne po tom pitanju.

Muškarci blizanac – bik, vole novac i veliki su hedonisti i materijalisti, pa nije retkost da svoja zarađena sredstva lako troše na uživanja i putovanja, pošto su poznati kao veliki gurmani i osobe koje su željne zabave, provoda ali i avantura i pustolovina.

Međutim, muškarci ove astralne kombinacije novac vrlo brzo i zarađuju, pošto su jako posvećeni i marljivi, pa retko imaju potrebu da se finansijski zaduže i ne brinu o tome da će „osiromašiti“ ili biti u bilo kakvoj oskudici i nemaštini.

Prijateljstvo i porodični odnosi – kao prijatelji, muškarci u znaku blizanaca sa podznakom u biku uvek su pravi „mirotvorci“, imaju sposobnost da svakome prenesu svoju pozitivnu energiju i miroljubivu prirodu, i nikada nisu skloni da se svađaju, ljute, da budu zlobni ili pak da budu oholi prema bilo kome.

Jedan od problema sa kojim se susreću bliske osobe muškaraca koji su zodijačka kombinacija blizanac – bik, jeste njihova sklonost da budu jako introvertni i nesigurni po pitanju sopstvenih dubokih emocija i da se veoma teško poveravaju drugima dok tuđe probleme, nedoumice i tegobe veoma pažljivo i spremno uvek saslušaju, i pomažu kao pravi oslonac i podrška onima kojima je njihova pomoć potrebna. 

Ljubav – muškarac koji je kardinalni znak blizanac sa ascendentom u biku, u ljubavi je po pravilu vrlo otvoren, direktan i neposredan, i nije sklon da skriva svoje emocije niti da ih se stidi.

Međutim, kada pronađe osobu koja mu se dopada i koja mu „odgovara“ po temperamentu i karakteru, muškarac ove astralne kombinacije znaka i podznaka, veoma je sklon da pokaže dominantnost, da nameće svoju volju i stavove i da bude vrlo ljubomoran i posesivan prema ženskim osobama sa kojima je u vezi ili braku.

Takođe, u smislu bilo kakve izdaje ili neverstva od strane svojih emotivnih ili bračnih patrnerki, muškarci blizanac – bik su vrlo strogi i nepopustljivi, i nemaju sklonost da opraštaju ili da izdaju zaboravljaju, i nije retkost da pokažu veliku agresivnost i bes, jer im izvinjenja i obećanja da se to „nikada neće ponoviti“ izazivaju bujicu unutrašnjih sukoba i skloni su da se ponesu veoma oholo, prosto, zlobno i u neku ruku cinično i osvetoljubivo.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku blizanaca sa podznakom u biku su – ženske osobe u kardinalnom znaku ili podznaku škorpije; blizanaca; raka ili vodolije. 

Zdravstvene tegobe – muškarci ove astralne kombinacije često imaju zdravstvene tegobe koje su vezane za poremećaj čula vida i sluha, ali takođe mogu da pate od čestih zapaljenja organa usne duplje, grla ili pluća.

Sponzorisano:

loading...
Loading...