Blizanci podznak blizanci – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Muške i ženske osobe koje su rođene u kardinalnom znaku i podznaku blizanaca (poznatije i kao „dupli blizanci“), imaju takvu „kombinaciju planeta“ da se i njihove dobre ali i loše karakterne osobine dodatno naglašavaju, i iako bi po pravilu ova astralna kombinacija trebalo da bude uvek „srogo pozitivna“, nije nikakva retkost da osobe koje su u zodijaku „dupli blizanci“ ipak u nekim životnim aspektima imaju predominaciju negativnih karakternih osobina svoje ličnosti.

Žena blizanac sa podznakom u blizancima 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe koje su po zodijaku „dupli blizanac“, odlikuje velika ambicioznost, avanturistički i istraživački duh, nestalna priroda i sklonost da uvek budu aktivne i „u pokretu“, da svuda stižu i da sve vide.

Iako su žene sa kardinalnim znakom i podznakom u blizancima vrlo sposobne, samosvesne i jako sigurne u sebe, nije retkost da imaju potrebu da se dokazuju u isto vreme na većem broju životnih polja, pa da zbog velikog „rasipanja“ pažnje i energije postanu nedosledne, brzoplete, sklone da greše i da budu nestrpljive i lakomislene.

Posao – u poslovnom planu, žene u znaku i podznaku blizanaca, pre svega se na putu ka cilju i uspehu vode svojim znanjem i inteligencijom, ali nije im strano ni da se u naizgled „bezizlaznim“ situacijama lako snađu i da upotrebe i svoju intuiciju, logiku, maštu i kreativnost.

U svakom poslu koga se prihvate, žene ove astralne kombinacije potpuno su energične, uporne, neumorne, optimistične, istrajne i požrtvovane i uvek teže da se dokažu sebi i drugima, kao i da pokažu da se odustajanjem i dvoumljenjem u životu a posebno u poslu ne može nikada dovoljno daleko „dogurati“.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene koje su po zodijaku „dupli blizanci“ prema svojim brojnim prijateljima su vrlo direktne i otvorene, ali nije im strano da laskanjem i dodvoravanjem ljude koji su višeg materijalnog ili društvenog statusa iskoriste za svoje ciljeve i napredovanje.

U nekim situacijema, žene ove astralne kombinacije su vrlo proračunate i dvolične, nisu sklone da se kaju i jako lako mogu da iskoriste i izmanipulišu one koji su slabiji i „nemoćniji“ u bilo kom smislu.

Sasvim suprotan tip žena koji je takozvani „viši tip“ blizanaca u kardinalnom znaku i ascendentu, u prijateljstvima je vrlo odan i iskren, plemenit i velikodušan i spreman da drugima da sve što ima, i da im bude bezrezervna podrška i oslonac u teškim životnim trenucima i nevoljama 

Ljubav – žene u znaku i podznaku blizanaca vrlo često su u ljubavi neiskrene, površne, sklone avanturama i kratkotrajnim vezama i retko su spremne da se suviše rano vežu za jednu osobu i da se upuste u brak ili ozbiljniji emotivni odnos, jer smatraju da na taj način sebe lišavaju slobode i da ograničavaju svoju poletnost, avanturistički duh i svu lepotu koju nove ljubavi i poznanstva mogu da im donesu.

Ipak, kada se iskreno zaljube, žene „dupli blizanci“ mogu da se ponašaju vrlo zrelo i odgovorno, da svojim emotivnim partnerima poklone sve svoje iskrene emocije i nežnu pažnju, kao i da budu verne i odane saputnice i da se „smire“ i obuzdaju svoju nestalnu prirodu.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku blizanaca sa podznakom u blizancima su – muškarci koji su rođeni u kardinalnom znaku ili podznaku ovna, vage ili strelca. 

Zdravstvene tegobe – žene ove astralne kombinacije znaka i podznaka zbog svoje karakterne hiperaktivnosti često mogu imati problema sa promenama raspoloženja, nesanicom i nervozom.

Takođe, nije nikakva retkost da ženske osobe u znaku i ascendentu blizanaca, imaju problema sa tegobama koje su u vezi sa digestivnim traktom (ulkus; nervozna creva); da pate od čestih i teških poremećaja metabolizma (gojaznost; hipermetabolička stanja), kao i da pate od upornih urinarnih infekcija, bolesti reproduktivnih organa i alergijskih i zapaljenskih kožnih promena. 

Muškarac blizanac sa podznakom u blizancima 

Opšte osobine i karakter – muškarac koji je po zodijaku „dupli blizanac“, vrlo je elokventan, zavodljiv, pričljiv i duhovit, ali i u najvećem broju slučajeva jako dvolična i podla osoba koja je spremna na sve kako bi došla do onoga što želi.

Muškarci ove astralne kombinacije su vrlo inteligentni ali i lukavi, pa u međuljudskim odnosima najčešće imaju sklonost da druge ljude iskoriste i izmanipulišu za sopstvene sebične ciljeve ili pak za lične uspehe i društvenu ili materijalnu dobit.

Muškarci u kardinalnom znaku i podznaku blizanaca, vrlo su skloni da budu nestalni i po prirodi su vrlo „neuhvatljivi“, misteriozni i tajanstveni i nikako ne podnose dosadu i bilo kakvu vrstu rutine, ustaljenosti i rigidnosti, pa uvek teže nečemu novom, ne boje se izazova i uvek su skloni da istražuju i da menjaju kako sebe tako i druge ljude i svoje životno okruženje. 

Posao – muškarci „dupli blizanci“ u poslovnom polju su veoma dobro potkovani znanjem i obrazovanjem, ali su po pravilu jako brzopleti i impulsivni u donošenju odluka, ili su sasvim suprotno potpuno lenji i nezainteresovani, i posao koji rade obavljaju traljavo kako bi ga što pre završili i nije im bitna ničija potvrda ili pohvala, jer su vrlo egocentrični i samosvesni i dobro znaju kako se ponašaju i koliko truda i rada jesu ili nisu uložili u posao kojim se bave.

Kada pak muškarci ove astralne kombinacije rade nešto u čemu se „pronalaze“, mogu biti vrlo odgovorni i marljivi, pa svoje obaveze izvršavati jako pedantno i precizno, i postići neverovatne materijalne i društvene pozicije kojima se veoma često otvoreno i neskriveno hvale i „razmeću“.

Prijateljstvo i porodični odnosi – muškarci koji su u horoskopu „dupli blizanci“, imaju veliki broj poznanika i prijatelja, jer su vrlo srdačni, otvoreni, komunikativni i druželjubivi i na prvi pogled deluju kao osobe od poverenja i kao neko ko je uvek spreman da pomogne, sasluša i posavetuje svoje bliske osobe.

Međutim, muškarci ove astralne kombinacije kardinalnog znaka i podznaka, ne tako retko su vrlo samoživi i sebični, i sa svima se druže samo kako bi pokazali da su „dobri i sjajni“ ljudi, kako bi ih svi tretirali kao bolje i vrednije od sebe, kako bi uvek bili obožavani i hvaljeni, ili pak kako bi se o druge ljude okoristili u materijalnom, poslovnom ili pak u aspektu uzdizanja na društvenoj lestvici. 

Ljubav – muškarci koji su u zodijaku „dupli blizanci“ vrlo su neiskreni i pretvorni u iskazivanju svojih emocija, i skloni su da veoma svesno i namerno iskoriste ženske osobe koje su od njih emotivno „slabije“ i „neiskusnije“, pa važe za prave „igrače“ i beskrupulozne zavodnike, koji nikako ne žele ozbiljne veze ili brak, već traže avanture, kratkotrajne flertove i nove zabave i užitke.

Međutim, kada se dogodi da se muškarci ove astralne kombinacije jednom iskreno i otvoreno zaljube, spremni su na sve kako bi ženu koja im se dopada zauvek vezali za sebe, pa su čak vrlo često skloni da se sa njom sprijatelje i da dosta dugo i strpljivo čekaju da im jaka osećanja budu uzvraćena istom merom.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku blizanaca sa podznakom u blizancima su – ženske osobe u kardinalnom znaku ili podznaku strelca, škorpije, blizanaca, vage ili jarca. 

Zdravstvene tegobe – muškarci koji su u zodijaku „dupli blizanci“, veoma dugo du dobrog zdravlja i imaju mladalački izgled i vitalnost, a tek u poznim godinama mogu ispoljiti tegobe sa koštano – zglobnim sistemom, srcem i krvnim pritiskom, reproduktivnim organima i endokrinim sistemom i hormonskim disbalansom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...