Blizanci podznak devica – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Ascendent u devici koja pripada „zemljanim“ elementima zodijaka, osobama muškog i ženskog pola koje su rođene u kardinalnom horoskopskom znaku blizanaca, a koji u sebi ima element „vazduha“, retko donose dobre i pozitivne osobine, jer po pravilima i tumačenjima profesionalnih astrologa, ovakav „sklop“ znaka i podznaka nije kompatibilan i ne predstavlja dobru astralnu vezu.

Žena blizanac sa podznakom u devici 

Opšte osobine i karakter – žene ove astralne kombinacije znaka i podznaka su po svojoj prirodi veliki perfekcionisti, pa iako su vrlo društvene i komunikativne imaju sklonost da osobe iz svoje okoline često previše analiziraju, kritikuju, nameću svoja mišljenja ili pak pokušavaju da druge prilagode sebi i svojim shvatanjima vrlina i karakterne dobrote i pozitivnosti.

Žene zodijačke kombinacije blizanac – devica, vrlo su racionalne i praktične u svim životnim aspektima, i nisu sklone da se prepuštaju emocijama ili da dopuste da u bilo kom smislu pokažu svoje slabosti i nedostatke kao „nežniji“ i  poslovično osetljiviji pol.

Posao – na poslovnom polju, žene ove astralne kombinacije su po pravilu vrlo pragmatične, analitične i oslanjaju se na svoju inteligenciju i znanje, bez upliva bilo kakve sentimentalnosti ili pak intuicije i idealizma, jer smatraju da to može u velikoj meri uticati na ispravnost i kvalitet krajnjeg rezultata.

U svakoj profesiji kojom se bave, žene blizanac – devica uvek su jako pedantne i tačne, imaju vrlo metodičan pristup, principijelne stavove i strogo su vođene razumom i hladnim razlaganjem problema i razmišljanjem o najboljem rešenju i postizanju cilja i uspeha.

Prijateljstvo i porodični odnosi – ženske osobe koje su rođene u kardinalnom znaku blizanaca sa podznakom u devici, veoma su sklone da svoja prijateljstva biraju i da se ne druže sa bilo kim, većsamo sa osobama koje imaju slična shvatanja i interesovanja, i sa kojima mogu ostvariti iskrena i dugoročna prijateljstva kojima se vrlo pažljivo posvećuju i koja iskreno neguju i čuvaju.

Iako su vrlo sklone da svoje prijatelje kritikuju i da im iskreno ukažu na nedostatke i na osobine koje im smetaju, žene ove astralne kombinacije nisu zlonamerne ili cinične, i u suštini njihovi pravi prijatelji lako shvataju dobru nameru i otvorenost koju žene ove kombinacije znaka i podznaka imaju potrebu da iskažu. 

Ljubav – u ljubavi, ženske osobe sa kardinalnim znakom u blizancima i sa podznakom u devici, veoma često su vrlo zatvorene i stidljive, pa jako teško pokazuju iskrene emocije i priznaju svoju iskrenu ljubav i osećanja.

Iako žene ove astralne kombinacije po prirodi nisu sujetne, nije retkost da vole da ih partneri obasipaju pažnjom, komplimentima, poklonima i nežnošću, pa se ne tako retko može reći da su žene blizanac – devica u ljubavi vrlo razmažene i zahtevne.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku blizanaca sa podznakom u devici su – muškarci rođeni u kardinalnom znaku ili podznaku device; jarca; blizanaca; bika ili riba. 

Zdravstvene tegobe – žene koje su rođene u astralnoj kombinaciji blizanac – devica, veoma su sklone alergijama, zapaljenskim reakcijama i slabosti opšteg imunog sistema organizma.

Nije retkost da ženske predstavnice kardinalnog znaka blizanaca sa podznakom u devici, imaju probleme sa psihosomatskim oboljenjima, jer ih preterana sitničavost i „bolesna“ pedantnost često vode u stanje stresa i nezadovoljstva pa se kao posledica takvog stanja mogu javiti organski poremećaji krvnog pritiska, srčani problemi i poremaćaji rada štitne žlezde i drugih endokrinih organa. 

Muškarac blizanac sa podznakom u devici 

Opšte osobine i karakter – muškarac blizanac – devica je u svojoj prirodi veoma obziran, plemenit i human, ali vrlo često sklon „unutrašnjim“ sukobima i neskladu između misli i delovanja, jer mu se temperamentna i energična priroda podznaka u devici, teško slaže sa prilagodljivom i lukavom prirodom kardinalnog znaka u blizancima.

Muškarci ove astralne kombinacije su ne tako retko pravi sanjari i odlikuju se „lakoćom“ duha i potrebom da na život gledaju sasvim opušteno, mirno i stabilno, kao i da se klone afektivnog ponašanja, nagona, besa ili sujete i snobizma. 

Posao – muškarci sa kardinalnom znaku u blizancima i ascendentom u devici, uvek su spremni na inicijativu i preuzimanje organizacije i upravljanja situacijom, i nikada ne odstupaju od svoje racionalnosti i intelektualne prirode, pa se uvek jako dobro snalaze u poslovima koji zahtevaju praktičnost, detaljisanje, upotrebu bazičnih nauka i teorijskih znanja.

Nije retkost da muške osobe ove astralne kombinacije znaka i ascendenta, veoma dobro i jako precizno procenjuju druge ljude i njihove sposobnosti ali i slabosti, pa da tuđe ideje ili rešenja prisvoje kao svoja, a pod izgovorom timskog rada i zajedničkih ciljeva, jer vrlo retko sami imaju sklonost da se nametnu kao vođe i da budu autoriteti i lideri.

Muškarci blizanac – devica, veoma često imaju veliku potrebu da se dokažu sebi ili drugima, pa se nekim zadatkom ili problemom „bave“ nepotrebno dugo, i vreme i energiju troše na prevelike i nesvrsishodne analize detalja i pojedinosti, dok im ne tako retko suština ostaje potpuno nejasna, nerešena ili pak sasvim promašena.

Prijateljstvo i porodični odnosi – muškarci ove astralne kombinacije znaka i podznaka, vrlo su društveni, otvoreni i imaju obzira i empatije prema ljudima oko sebe, ali su u velikoj meri i jako podozrivi i sumnjičavi u svačije namere, jer nisu nikada dovoljno sigurni da li ih neko voli zbog ličnih kvaliteta ili pak samo želi da ih izmanipuliše i da od njih ima koristi.

Karakter muškaraca blizanac – devica, vrlo je „težak“ i pun kontradiktornosti, a kako su ove osobe i vrlo često zatvorene i tajanstvene, može se dogoditi da budu potpuno pogrešno procenjene i shvaćene. 

Ljubav – muškarci u znaku blizanaca sa podznakom u devici, u ispoljavanju emocija su veoma često jako suzdržani i nepoverljivi, i nije retkost da su skloni da svoje emotivne partnere previše analiziraju i da „vagaju“ da li su oni dostojni da im se ukaže poverenje i da im se „otvori srce“.

Muškarci ove astralne kombinacije znaka i ascendenta, vole žene koje su kulturne, otmene, nenametljive i skromne, ali koje su dovoljno inteligentne i samosvesne i uvek spremne da se svojim muškarcima dive, da ih obožavaju, da im budu verne i da im udovoljavaju i obasipaju ih pažnjom i nežnošću.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku blizanaca sa podznakom u devici su – ženske osobe koje su rođene u kardinalnom znaku ili podznaku riba; bika; jarca ili škorpije. 

Zdravstvene tegobe – muškarci koji su rođeni u kardinalnom znaku blizanaca sa ascendentom u devici, veoma su pažljivi i osetljivi prema svom opštem zdravlju, i uvek jako brinu o sebi i izbegavaju poroke, loše navike ili bilo kakvu vrstu štetnog ponašanja koje može loše da se odrazi na njihov organizam.

Nije retkost da se muškarci ove astralne kombinacije smatraju hipohondrima, i da budu izloženi podsmehu i neverici čak i kada se zaista dogodi da imaju realan zdravstveni problem ili tegobu.

Najčešće muškarci ove kombinacije znaka i podznaka imaju problema sa funkcijom endokrinog sistema i reproduktivnih organa, pa su zbog hormonskog disbalansa skloni da rano počnu da gube kosu što im ne tako retko može stvoriti i psihogene problema u vidu stresa, nesigurnosti, nervoze ili sepresije i anksioznosti.

Sponzorisano:

loading...
Loading...