Blizanci podznak lav – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Ascendent u lavu koji pripada „vatrenim“ elementima zodijaka, kardinalnom znaku blizanaca koji je „vazdušni“ element, donosi pozitivnu astralnu vezu, pa su osobe koje su rođene u ovakvoj zodijačkoj kombinaciji po pravilu karakterno „pozitivne“ i imaju naglašene lične vrline dok su im mane suprimirane ili nešto manje ispoljene pod predominantnim uticajem bilo kardinalnog znaka ili pak podznaka.

Žena blizanac sa podznakom u lavu 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe koje su rođene u kombinaciji kardinalnog znaka u blizancima sa podznakom u lavu vrlo su otvorene, društvene, komunikativne i pozitivne u međuljudskim odnosima, jer im Sunce u podznaku donosi „svetlost“ i toplinu u svakodnevni život i lične osobine.

Žene ove stralne kombinacije odlikuje i velika samosvesnost pa čak i jedna doza snobizma i nadmoćnosti, i nije retko da se u velikom broju životnih situacija prema okolini ponašaju vrlo egocentrično, nadobudno, da teže da budu u centru pažnje i da očekuju hvalospeve, komplimente, divljenje i dodvoravanje.

Posao – žene u znaku blizanaca sa podznakom u lavu, u poslu su uvek dominantne, liderski nastrojene, energične i istrajne, ne podnose bilo kakvu vrstu kritike, saveta ili neuspeha, i trude se da uvek i u svakoj prilici pokažu svoju nadmoćnost i autoritet.

Za ženske osobe ove astralne kombinacije, vrlo je tipično da imaju stalnu težnju i jaku potrebu da svoju okolinu impresioniraju i oduševe svojim vrlinama i uspesima, kao i da se prikažu u svom najboljem izdanju i da se hvale bogatstvom, poslovnim uspesima ili društvenim statusom i svojim visokim položajem.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene u znaku blizanaca sa podznakom u lavu, u prijateljstvu vole da budu uvažene i poštovane i same su najčešće pažljive i velikodušne, ali uvek u svojoj pomoći drugima jako „teatralne“ i sklone da traže potvrđivanje za neke svoje plemenite i humane gestove.

Ženama ove astralne kombinacije, veoma je teško biti pravi prijatelj, jer su vrlo sujetne i sklone da budu površne i plitke, pa ne tako retko više veruju osobama koje im laskaju i koje ih osvajaju lukavstvima i podlostima, nego ljudima koji im iskreno i od srca ukazuju na neke nedostatke ili karakterne mane. 

Ljubav – u ljubavi su žene u znaku blizanaca sa ascendentom u lavu, vrlo samouverene i sigurne u sebe, i nisu sklone da prihvataju emotivne partnere koji ne mogu da im pariraju i koji su u bilo kom smislu manje sposobni i ostvareni, jer ne podnose da „leče“ i popravljaju tuđe slabosti ili pak komplekse bilo koje vrste, već su uvek i primarno fokusirane na svoja zadovoljstva, sreću i  uspehe.

Žene ove astralne kombinacije su po svojoj prirodi vrlo strastvene i emotivne, i spremne su da se pravim partnerima iskreno i otvoreno „predaju“, ali su u suštini i vrlo posesivne i ljubomorne, pa kada ih neko izda mogu postati osvetoljubive i podle i dragim osobama sasvim „okrenuti leđa“.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku blizanaca sa podznakom u lavu su – muškarci koji su rođeni u kardinalnom znaku ili podznaku vage; vodolije; strelca ili škorpije. 

Zdravstvene tegobe – žene u znaku blizanaca sa podznakom u lavu, u kasnijem životnom dobu mogu imati zdravstvene tegobe koje su vezane za poremećaje čula vida ili sluha; često mogu patiti od gojaznosti ili šećerne bolesti; sklone su glavoboljama i nervnoj napetosti, često pate od tegoba koje su vezane za povrede i slabosti kostiju i velikih zglobova. 

Muškarac blizanac sa podznakom u lavu 

Opšte osobine i karakter – muškarac rođen u znaku blizanaca sa podznakom u lavu, u suštini je vrlo nadmoćen i dominantan na svakom životnom aspektu, ali je i veoma često vrlo dobrodušan, iskren i jako plemenit i požrtvovan, pa se njegova potreba da bude hvaljen i primećen od okoline ne može da mu se pripiše uvek i nužno kao mana ili nedostatak.

Muškarac ove astralne kombinacije kardinalnog znaka i podznaka, ne voli i ne ume da prihvata kompromise ili da se povinuje tuđim željama ili idejama, pa vrlo često od svoje okoline biva jako grubo okarakterisan kao tvrdoglav, egocentričan, sujetan i kao veliki snob i „iskompleksirani“ lik. 

Posao – u poslovnom aspektu, muškarac u znaku blizanaca sa podznakom u lavu je vrlo odlučan, nepokolebljiv, superioran i uspešan, i ne skriva svoju veliku želju da dominira, da bude vođa i da se uvek nametne drugima, jer sebe smatra u svakom smislu boljim i inteligentnijim od ljudi sa kojima sarađuje.

Muškarac ove astralne kombinacije, rođen je da bude vođa, jer uprkos svojoj sujetnosti i velikom  egoizmu, svakom poslu pristupa vrlo precizno i pedantno, analizira svaki korak i detaljno i vrlo stručno razrađuje svaki svoj sledeći korak i nikada nije sklon da se dvoumi ili da odustaje „na pola puta“ do cilja.

Prijateljstvo i porodični odnosi – muškarac blizanac – lav, u prijateljstvu je vrlo naporan i jako „težak“ kao osoba, jer ima stalnu potrebu da svojim bliskim ljudima naređuje, da im daje savete i da ih sa „samom sebi“ datim pravom kritikuje pa čak i omalovažava ukoliko su oni po njegovom mišljenju nedovoljno odlučni, istrajni, uspešni ili vredni.

Kada se sa nekim iskreno sprijatelji, muškarac ove astralne kombinacije ume da „pokaže“ i svu svoju plemenitu i humanu stranu, pa da bude nesebična podrška i oslonac u teškim situacijama, ali iako to ne voli da prizna očrkuje zahvalnost i komplimente, pa čak i javne pohvale za svoja dobra dela i žrtvovanja koja podnosi za druge. 

Ljubav – muškarac blizanac – lav, u ljubavnom aspektu je veliki osvajač, i direktno i otvoreno iskazuje svoje emocije i bez imalo taktičnosti i diplomatičnosti osobi koja mu se dopada tojasno stavlja do znanja.

Muškarac ove astralne kombinacije voli žene koje su kompletne i ostvarene, nezavisne i inteligentne, ali koje će mu ipak pružiti zadovoljstvo da u vezi ili braku on bude dominantna „figura“, da on bude taj koji odlučuje, i da bude oslonac i stub porodice ili emotivnog odnosa.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku blizanaca sa podznakom u lavu su – ženske osobe koje su rođene u kardinalnom znaku ili podznaku vodolije; vage; škorpije; strelca; lava ili blizanaca. 

Zdravstvene tegobe – muškarci ove astralne kombinacije znaka i podznaka, često u srednjim godinama života pate od tegoba koje su vezane za kosti i zglobove (nezalečene povrede ili prelomi, reumatske tegobe), kao i od preranog gubitka kose i sklonosti ka gojaznosti i porastu nivoa masti ili šećera u krvi.

Sponzorisano:

loading...
Loading...