Blizanci podznak ovan – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Prema mišljenjima profesionalnih astrologa, kao i prema natalnim kartama, slaganje znaka i podznaka vrlo je važno za karakter neke osobe, i u velikoj meri određuje njene opšte osobine kao i vrline i mane.

Horoskopski znak blizanaca, pripada takozvanom elementu „vazduha“, dok podznak ovna pripada elementu „vatre“, pa ova kombinacija po zodijaku predstavlja pozitivan ili dobar „spoj“ kardinalnog znaka i ascendenta.

Žena blizanac sa podznakom u ovnu

Opšte osobine i karakter – ženske osobe koje su rođene u astralnoj kombinaciji blizanac – ovan, po prirodi su vrlo uporne i sposobne, ali im podznak donosi i dozu tvrdoglavosti i oholosti koja nije karakteristična glavnom znaku blizanaca.

Ascendent u ovnu, ženama u znaku blizanaca uvek donosi i veliku dozu individualizma, ali i težnje da uvek i u svemu budu „prve“ i da se nužno nameću kao vođe čak i kada to svojim trudom i zalaganjem nisu u dovoljnoj meri zaslužile.

Posao – na poslovnom aspektu, žene ovakve astralne kombinacije znaka i podznaka, po pravilu su veoma dobra kombinacija jer se u putu ka cilju vrlo efikasno „prepliću“ prilagodljivost i intuicija koju donosi kardinalni znak, sa ambicioznošću i tvrdoglavom istrajnošću koju nosi podznak u ovnu.

U svakom poslu kojim se bave, žene ove astralne kombinacije nastupaju vrlo trezveno, odlučno i hrabro, a njihovi planovi su uvek veoma dobro potkrepljeni činjenicama i argumentima, jer one nikako ne vole bilo kakvupovršnost, praznoglavost ili pak nesklad između reči i dela.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene sa kardinalnim znakom u blizancima i podznakom u ovnu, vrlo su otvorene i direktne prema svakome iz svoje okoline, i nisu sklone da bilo koga i na bilo koji način unapred i olako osuđuju, odbacuju ili da se ponašaju u skladu sa tuđim mišljenjem ili da „robuju“ predrasudama.

Iako se prema kombinaciji znaka i podznaka ne bi moglo pomisliti da je tako, činjenica je da su žene blizanac – ovan vrlo plemenite i sklone da opraštaju i razumeju tuđe slabosti i greške, kao i da uvek i iskreno daju nesebične savete i da pruže bilo kakvu vrstu podrške ili pomoći.

Ljubav – žene ove astralne kombinacije su na ljubavnom polju vrlo emotivne i iskrene, pa nije retkost da „prve“ iskažu svoja osećanja muškarcima koji im se dopadaju, jer smatraju da nema razloga da se stide svojih emocija i želja sve dok su one iskrene i „neiskvarene“.

U ljubavi su žene blizanac – ovan veoma odane, i nisu sklone da sebe štede u davanju ljubavi i pažnje, a od svojih emotivnih partnera očekuju da im uzvrate na isti način i da ne „prokockaju“ ukazanu šansu i poverenje.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku blizanaca sa podznakom u ovnu su – muškarci koji su rođeni u kardinalnom znaku ili podznaku lava, vage ili blizanaca.

Zdravstvene tegobe – žene ove astralne kombinacije po pravilu imaju dobro zdravstveno stanje, a tegobe dolaze do izražaja tek u kasnijim godinama života i vezane su za nervni sistem, kičmu, endokrine žlezde, metabolizam i imuni sistem.

Muškarac blizanac sa podznakom u ovnu

Opšte osobine i karakter – muškarac blizanac – ovan je po pravilu karakterno hrabar i energičan na svim životnim aspektima, spreman je da uvek preduzme inicijativu, i da se svojom veoma izraženom borbenošću, istrajnoišću, oštroumnošću i inteligencijom „izbori“ za željeno mesto lidera u svakoj prilici.

Posao – u poslovnom aspektu, muškarac ove astralne kombinacije je vrlo dominantan i ubvek koncentisan na ostvarivanje željenog cilja i uspeha, ali veliki problem može da predstavlja samo njegova stalna potreba da se nametne, i da ukoliko u tome ne uspe istovremeno izgubi i želju i doslednost u obavljanju posla, pa da odustane i da se preorjentiše na nešto što će ga ispuniti i doneti mu potrebnu satisfakciju i „nahraniti“ mu ego.

Nekada se događa da od svojih ciljeva muškarac blizanac – ovan, odustaje samo zbog nedostatka strpljenja, taktičnosti i postupnosti u planiranju i analizi problema, jer mu je brzina u rešavanju nekih zadataka po pravilu dokaz ličnih znanja, sposobnosti i kvaliteta.

Prijateljstvo i porodični odnosi – muškarac ove astralne kombinacije znaka i ascendenta je idealan kao prijatelj, i odlikuje ga strpljivost, plemenitost, požrtvovanost i iskrenost koja „krasi“ malo koju drugu kombinaciju u zodijaku.

Ljubav – muškarac blizanac – ovan je često vrlo agresivan i nespretan u iskazivanju svojih emocija, pa ženama može delovati grubo i napadno, i one zbog toga teže da od takvih muškaraca „pobegnu“ jer smatraju da će im svojom dominantnošću ograničiti lične slobode i pokušati da im nametnu svoje sopstvene principe.

Muškarac u znaku blizanaca sa podznakom u ovnu, u suštini je veoma emotivan i otvoren, i sam je po svojoj prirodi veoma nezavisan i slobodouman, tako da mu je potrebna partnerka koja će umeti da ga na pravi i suptilan način „primiri“ i da mu obuzda energiju i neuhvatljivi duh.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku blizanaca sa podznakom u ovnu su – nejbolja kombinacija za muškarca ove astralne kombinacije su ženske osobe koje su rođene u znaku ili ascendentu vage.

Zdravstvene tegobe – muškarci u znaku blizanaca sa podznakom u ovnu, često pate od sportskih povreda u mladosti, dok su skloni reumatskim zapaljenjima u starijem životnom dobu.

Takođe, nije retkost da muškarci ove astralne kombinacije pate od problema sa čestim i upornim infekcijama urinarnog i respiratornog trakta, kao i da boluju od srca, povišenog pritiska ili pak od proširenih vena.

Sponzorisano:

loading...
Loading...