Blizanci podznak rak – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Blizanac kao kardinalni znak zodijaka, pripada elementima „vazduha“ i njegovim sazvežđem vlada planeta Merkur, pa se sa podznakom raka koji spada u element „vode“ i čiji je vladar Mesec, veoma loše slaže i nikako ne predatavlja kompatibilnu astralnu kombinaciju znaka i ascendenta.

Žena blizanac sa podznakom u raku

Opšte osobine i karakter – ženske osobe koje su rođene u astralnoj kombinaciji blizanac – rak, vrlo su nestalne prirode, promenljivog raspoloženja i ponašanja, i uvek su nezadovoljne, tužne, neispunjene i pesimistične.

Iako su ženske osobe ove astralne kombinacije po pravilu vrlo skromne i stidljive, osnovna osobina im je introvertnost i stalni strah i sumnja u namere i iskrenost drugih ljudi, pa su uvek vrlo povučene u sebe i jako su nepoverljive prema svojoj okolini.

Posao – žene blizanac – rak, u poslovnom aspektu su veoma vredne i uporne, kreativne i inteligentne, ali svaki posao obavljaju sa stalnim strahom od neuspeha, i u toj svojoj silnoj i nepotrebnoj strepnji po pravilu i prave greške ne iz neznanja već iz silne potrebe da dokažu svoju sposobnost ljudima oko sebe.

Žene ove kombinacije kardinalnog znaka i podznaka, uvek strepe od podsmeha ili poniženja, i trude se da u poslu budu nenametljive i da se uvek drže po strani, pa nije retkost da zbog sopstvene nesigurnosti dobre ideje i planove prepuste drugima, koji ne prezaju da ih iskoriste i da se domognu „lakog“ uspeha ili novca na tuđi račun.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene u znaku blizanaca sa podznakom u raku, prema svojim prijateljima su veoma velikodušne, plemenite i požrtvovane i uvek njihove potrebe, težnje i želje stavljaju ispred svojih sopstvenih, pa nije retkost da nesebično troše svoje vreme i energiju kako bi bili „pri ruci“ dragim ljudima i kako bi im pomogli da reše svoje nevolje ili prebrode neke lične teške trenutke.

Žene ove astralne kombinacije su u prijateljstvima i međuljudskim odnosima uopšte vrlo humane, saosećajne i nesebične, pa su veoma odane i verne u svakom odnosu sa bliskim ljudima, i uvek su pune razumevanja, topline, brižnosti i saosećanja za sve oko sebe.

Ljubav – žene u znaku blizanca sa podznakom u raku su po svojoj prirodi vrlo emotivne i lako zaljubljive osobe, i u svojim emotivnim partnerima traže iskrenu zaštitu, nežnost, pažnju i pravu vernost, i uvek su spremne da svojim partnerima bezrezervno veruju ali i da opraštaju grubosti, laži, neverstva ili bilo koji drugi vid emotivne izdaje.

Žene ove astralne kombinacije često mogu da budu opsednute idejom o ranoj udaji i osnivanju porodice, jer smatraju da su uvek spremne da se u potpunosti posvete ljubavi i bračnoj zajednici i da podrede svoje potrebe emotivnim partnerima, ili pak svojoj deci kada se ostvare u ulozi majke.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku blizanaca sa podznakom u raku su – muškarci koji su rođeni u kardinalnom znaku ili podznaku jarca; lava ili bika.

Zdravstvene tegobe – žene u znaku blizanaca sa podznakom u raku, često pate od preterane nervne napetosti, kao i od promena raspoloženja, depresije, nervoze i anksioznosti.

U kasnijim godinama nije retkost da žene blizanac – rak, imaju probleme sa venskom ili pak sa arterijskom cirkulacijom, sa poremećajem rada žlezda i hormonskim disbalansom, a sklone su i poremećajima arterijskog krvnog pritiska, i srčanim oboljenjima, kao i pojavi čira na želucu.

Muškarac blizanac sa podznakom u raku

Opšte osobine i karakter – muškarci koji su rođeni u zodijačkoj kombinaciji kardinalnog znaka blizanaca i podznaka u raku, vrlo su dostojanstveni i miroljubivi, ne vole sukobe i svađe, ali su takođe jako časne i pravdoljubive osobe koje imaju hrabrosti da svoje poštenje odbrane ukoliko se za to ukaže bilo kakva potreba.

Muškarci ove zodijačke kombinacije vole puno da pričaju, ali u suštini o sebi otkrivaju vrlo malo jer su u strahu da ih drugi ljudi ne izigraju i ne povrede.

Po svojoj prirodi, muškarac blizanac – rak vrlo je plemenit, pažljiv i saosećajan za druge ljude i uvek je spreman da pomogne, posavetuje i da se žrtvuje za druge čak i na sopstvenu štetu.

Posao – u profesionalnom smislu, muškarci u znaku blizanaca sa podznakom u raku, uvek su spremni da uče, da primenjuju nove ideje i da veruju svojoj intuiciji i logici pa nemaju problema u napredovanju i u postizanju rezultata.

Veliki nedostatak osoba ove astralne kombinacije jeste neodlučnost i preterana analitičnost koja uz strah od poraza i neuspeha osobama koje su rođene u kombinaciji blizanac – rak, često donosi sporost na poslu kao i pravljenje kardinalnih grešaka kada se to od njih najmanje očekuje.

Prijateljstvo i porodični odnosi – prema svim svojim prijateljima, muškarci u znaku blizanaca sa podznakom u raku vrlo su velikodušni i požrtvovani, verni i odani i jako nežni, osetljivi i milostivi.

Muškarci ove astralne kombinacije nisu skloni da bilo čije postupke ili greške osuđuju ili pak da ikoga kritikuju, i uvek se trude da ne budu naporni i nametljivi, a svoje prijatelje su spremni da pažljivo saslušaju i da im pomognu finansijski, ili pak na bilo koji drugi način kada se za to ukaže potreba.

Ljubav – muškarci koji su rođeni u kardinalnom znaku blizanaca sa podznakom u raku, u ispoljavanju emocija su vrlo nesigurni, zatvoreni i stidljivi, ali su i skloni da u partnerima traže slabosti i mane koje bi mogli da iskoriste kako bi ih vezali za sebe, i kako bi ih posesivno čuvali i ljubomorno štitili od „pogleda“ i udvaranja drugih muškaraca.

Muškarci ove astralne kombinacije, iako nastoje da budu vrlo iskreni i osečajni uvek teže da se na neki način osiguraju i da sa osobom koja im se dopada ostvare zajedničku budućnost, jer smatraju da je bračna zajednica nešto „sveto“ i nedodirljivo, i nisu svesni da na pojam odanosti i vernosti sve osobe ne gledaju jednako uzvišeno i idealistički kao i oni sami.

U situacijama kada se osete izigrani ili kada im je sujeta i ponos povređen, muškarci u astralnoj kombinaciji blizanac – rak, mogu se sasvim nekarakteristično svojoj staloženoj i mirnoj prirodi, ponašati vrlo agresivno, ljutito i besno, i spremni su da brane svoju čast i poštenje po sveku cenu.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku blizanaca sa podznakom u raku su – ženske osobe koje su rođene u horoskopskom znaku lava; blizanaca; raka; riba ili jarca.

Zdravstvene tegobe – muškarci ove astralne kombinacije znaka i ascendenta, u mlađem životnom dobu su skloni porocima, kakvi su alkohol, preterana konzumacija cigareta kao i poremećaji apetita i sklonost ka prejedanju, pa se to u kasnijim godinama može odraziti na probleme sa pankreasom i jetrrom, kao i na tegobe vezane za respiratorni i digestivni sistem.

Nije retkost da muškarci kombinacije blizanac – rak, imaju veoma izražene probleme koji su vezani za bubrege i mokraćnu bešiku a u smislu ušestalih infekcija, zapaljenja, pa čak i tumorskih promena.

Sponzorisano:

loading...
Loading...