Blizanci podznak vodolija – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Muškarci i žene koji pripadaju kardinalnom znaku blizanaca čiji je osnovni element „vazduh“, sa ascendentom u vodoliji koja pripada istom elementu „vazduha“, predstavljaju dobru astralnu kombinaciju, kao i sa znacima kojima je element „vatra“ a u koje spadaju ovan; lav i strelac.

Vladar sazvežđa blizanaca Merkur, sa planetom Uran koja vlada vodolijom po pravilu obrazuje loše astralne aspekte koji utiču na ispoljavanje negativnih karakternih osobina i osnovnog znaka i astrološkog ascendenta osoba koje su rođene u ovoj zodijačkoj kombinaciji, pa one lako postaju veoma nezadovoljne, obeshrabrene i nedosledne u raznim životnim aspektima i pokazuju jaku sklonost ka odustajanju, neodlučnosti, sporosti i pesimizmu.

Žena blizanac sa podznakom u vodoliji 

Opšte osobine i karakter – žene koje su rođene u astralnoj kombinaciji blizanac – vodolija, po svom temperamentu su veoma blage i strpljive, imaju odličnu sposobnost koncentracije i dobrog su pamćenja, vole da „barataju“ činjenicama i da uvek stiču nova znanja i veštine.

Žene ove kombinacije kardinalnog znaka i ascendenta, u fizičkom smislu su veoma atraktivne i lepe spoljašnje pojave, imaju vitko i visoko telo i krupne i tamne oči, ali i dostojanstven stav i držanje, i lako se dopadaju svim osobama iz svoje okoline jer su u komunikaciji vrlo prijatne i neposredne.

Posao – u poslovnom aspektu, žene blizanac – vodolija, veoma su temeljne i dobro organizovane, na svaki problem i zadatak se odlično fokusiraju i detaljno ga analiziraju, a takođe ih odlikujue i veliki istraživački duh i sklonost ka smišljanju novih rešenja i inventivnih i naprednih ideja.

Osobe ove astralne kombinacije vrlo su inteligentne i poseduju ogromno teorijsko znanje, pa se najradije bave poslovima koji zahtevaju veliko mentalno angažovanje, dok su pak sa aspekta bilo kakve  kreativnosti i maštovitosti dosta krute i nesnalažljive, jer ne vole da mešaju racionalnost i emocije u poslu.

Jedna od mana žena u znaku blizanca sa podznakom u vodoliji, jeste i velika težnja za ličnom i velikom individualnošću, i posledična nesposobnost da se snađu u timskom radu, pa nije retkost da vole da „šefuju“ ili da se pak bave poslovima u kojima mogu da rade samostalno i da se iskažu u svoj svojoj originalnosti, organizovanosti, znanju i umeću.

Prijateljstvo i porodični odnosi – iako se za žene ove astralne kombinacije smatra da su veoma društvene i prijateljski nastrojene prema svima, suština je da su one u međuljudskim odnosima vrlo rezervisane pa čak i probirljive, i nisu u stanju da se bliže povežu sa bilo kim, već u svojim prijateljstvima traže osobe koje imaju slična interesovanja ili ambicije, ali koje su po pravilu od njih samih manje uspešne i na neki način podređenijeg društvenog statusa ili lošijeg socijalnog i materijalnog položaja, jer im je urođena sklonost ka dominaciji, superiornosti i nametljivosti.

Bliski prijatelji ženama sa pomenutom kombinacijom kardinalnog znaka i podznaka, po pravilu nalaze „zamerku“ zbog preterane zatvorenosti i sklonosti da svoja osećanja, iskrene namere ili pak želje i planove preterano kontrolišu, i zbog toga na svoju okolinu deluju vrlo proračunato, samosvesno i do izvesne mere sebično, izveštečeno i egocentrično. 

Ljubav – u ljubavnom aspektu, ženske osobe horoskopske kombinacije blizanac – vodolija, nikako nisu sklone da se preterano „zanose“ ili prepuštaju strastima i emocijama, već su po pravilu uvek vrlo trezvene i u emotivnim odnosima teže da budu vrlo dominantne i da svoju volju nametnu partnerima koje smatraju „slabijim“ i u svakom smislu manje vrednim posebno ako im pronađu bilo kakvu slabost ili manu.

Od svojih emotivnih partnera, žene ove astralne kombinacije retko traže i očekuju „izlive“ pažnje i nežnosti, i nikada se ne ponašaju ljubomorno ili posesivno, ali je jedan od nužnih uslova za dugoročnu vezu i brak velika doza poštovanja i vernosti, jer žene blizanac – vodolija nisu u stanju da podnesu činjenicu da neko njima može da manipuliše i da im na taj način veoma grubo „vređa inteligenciju“.

Može se slobodno reći, da ženske osobe ove kombinacije znaka i podznaka, i na ljubav kao i na prijateljstvo, gledaju kao na jednu vrstu korektnog odnosa punog uzajamnog poštovanja, ali bez neke prevelike potrebe za strastvenim emocijama, preteranim komplimentima i nežnostima, kao i bez želje za bližim „povezivanjem“ sa partnerima, ili ispoljavanjem iskrenih i dubokih emocija koje mogu da pomute razum i da budu razlog unutrašnjih sukoba ili posledičnog neverstva kada se neko previše opusti ili „prepusti“.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku blizanaca sa podznakom u vodoliji su – muškarci koji su rođeni u kardinalnom znaku ili podznaku lava; strelca; vage ili blizanaca. 

Zdravstvene tegobe – žene kojima je kardinalni znak zodijaka blizanac a podznak vodolija, veoma su dobrog opšteg zdravstvenog stanja, ali često u kasnijim godinama života mogu biti sklone gojaznosti, mogu imati problema sa glavoboljama ili sa čulom sluha, i nije retkost da pate od poremećaja koji su vezani za koštano – zglobni sistem, organe za disanje i urinarni trakt. 

Muškarac blizanac sa podznakom u vodoliji 

Opšte osobine i karakter – muškarci koji su rođeni u kombinaciji blizanac – vodolija, veoma su ambiciozni, svestrani, inventivni pa čak i veoma pronalazački i istraživački nastrojeni, pa nije retkost da se vrlo uspešno bave naukom ili filozofijom, i da se lako pronalaze u svim sferama u kojima mogu da pokažu svu svoju „naprednost“ i genijalnost svog uma i intelekta.

U fizičkom pogledu, muške osobe ove zodijačke kombinacije znaka i ascendenta, „stabilne“ su telesne građe i konstitucije, vrlo su muževnog i lepog spoljašnjeg izgleda, i jako su svesni svog šarma i atraktivnosti, pa nije retkost da su po tom pitanju nekada i egocentrični i narcisoidni. 

Posao – u svakom poslu kojim se bave, muškarci blizanac – vodolija, trude se da budu originalni i nekonvencionalni, i da u svaki svoj plan ili ideju unesu jednu dozu sopstvenog i ličnog pečata pa nikada nisu spremni da se prilagođavaju tuđem mišljenju ili da prihvate da su druga rešenja bolja ili vrednija od njihovih.

Svakom poslovnom poduhvatu, osobe ove astralne kombinacije pristupaju vrlo precizno i fokusirano, u svaki zadatak ulažu maksimalan trud i napor, spremne su da se dodatno uče i usavršavaju, pa iz pomenutih razloga postaju vrlo ogorčeni i nezadovoljni kada njihova rešenja ne naiđu na odobravanje ili pak ne budu proglašena za najbolja i najsvrsishodnija.

Muškarci kojima je kardinalni znak blizanac a ascendent vodolija, nisu sposobni za rad u grupi i za deljenje svojih ili pak usvajanje drugih stavova i razmišljanja, i iako se trude da se u neki tim uklope, veoma brzo njihova slobodoumnost i intelekt pružaju nužni „otpor“ konvencionalnim i „zastarelim“ shvatanjima, i oni se trude ili da se nametnu ili pak napuštaju radnu sredinu koja ih sputava i koja im ograničava lične slobode i dalje napredovanje i postizanje rezultata. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – iako su muškarci ove astrološke kombinacije veoma cenjeni i poželjni u svakom društvu, oni sami nisu spremni da se sa bilo kim druže ili sklapaju „dublja“ i trajnija prijateljstva, jer su veliki samotnjaci i individualci, koji su po pravilu često udubljeni u svoje ideje i razmišljanja, pa nemaju vremena za razne trivijalnosti, svakodnevne životne tegobe i probleme „običnih ljudi“, kao ni za pruđanje utehe ili podrške drugima na „uštrb“ svog vremena i svoje neprocenjivo vredne energije.

Upravo iz pomenutih razloga, muškarci blizanac – vodolija, od strane svoje okoline bivaju često shvaćeni kao veliki egocentrici i sujetne osobe, koje nisu sposobne da se iskreno i „od srca“ sa bilo kim druže, jer su iskompleksirani, samodovoljni, drski i samoživi.

Jedan od velikih problema muškaraca ove zodijačke kombinacije, jeste njihova stalna potreba da se svima nameću i da sve oko sebe kontrolišu, pa takva njihova sklonost da uvek sve druge ljude pokušavaju da „prilagode sebi“, dovodi do toga da se često osećaju usamljeno ili odbačeno od društva, i da ih okolina smatra ekscentricima i „čudacima“ koji žive u svom sopstvenom svetu i koji nisu sposobni za bilo kakav vid interakcije ili uklapanja među druge ljude. 

Ljubav – muškarac blizanac – vodolija, u ljubavi je jednom rečju vrlo komplikovana osoba, jer nije u stanju da shvati ničije iskrene emocije ili da pokaže svoja osećanja i strastvenost koji nosi duboko u sebi, već se ponaša vrlo hladno i distancirano i na komplimente, pažnju ili romantiku često gleda sa jednom dozom podozrenja i podsmeha.

Muške osobe ove astrološke kombinacije znaka i podznaka, na ljubav i osećanja obično su vrlo „imuni“, i od svojih emotivnih partnerki pre svega traže uvažavanje i odanost, kao i bezuslovno poverenje i jednu dozu „nesposobnosti“ i slabosti, jer uvek imaju potrebu da budu dominantni i „glavni“ i da ženama sa kojima su u vezi ili braku dokažu da mogu da im budu oslonac i podrška ali bez preterane potreba da im iskazuju nežnosti, sitne pažnje ili romantične gestove.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku blizanaca sa podznakom u vodoliji su – ženske osobe kojima je kardinalni znak ili podznak u horoskopu bik; blizanac; lav; devica; vaga; vodolija ili strelac. 

Zdravstvene tegobe – muškarci u znaku blizanaca sa podznakom u vodoliji, najčešće su vrlo rasejani i ne vode računa o svom zdravlju, pa nije retkost da imaju vrlo loš i oslabljen imuni sistem, da obolevaju od banalnih i učestalih zapaljenja i infekcija, da imaju kožne probleme i alergijske reakcije, ali i da često pate od nervnih rastrojstava i da imaju psihičke tegobe sa kojima se vrlo teško „nose“, jer nisu u stanju da ih prihvate ili razumeju i da potraže stručnu pomoć.

Sponzorisano:

loading...
Loading...