Devica podznak blizanci – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Osobe kojima je osnovni znak zodijaka devica koja pripada elementu „zemlje“, sa podznakom u blizancima koji su „vazdušni“ znak, predstavlja po pravilu veoma lošu astralnu kombinaciju, i prema profesionalnim tumačenjima astrologa donosi svim osobama koje su u baš ovakvoj „vezi“ znak – podznak rođene, velike komplikacije i izražava negativnost karaktera i temperamenta na skoro svim životnim poljima.

Kako je vladar i znaka device i podznaka blizanaca planeta Merkur, ona se u ovakvoj astralnoj vezi može ponašati vrlo retrogradno i stacionarno, pa muške i ženske osobe koje su rođene kao device – blizanci, usporavati u brojnim situacijama, i dovesti do velikih neracionalnih postupaka, neodlučnosti, sklonosti ka odustajanju od ciljeva, podložnosti tuđim uticajima kao i veoma jakoj sklonosti ka oholim i ciničnim postupcima i ponašanju.

Žena devica sa podznakom u blizancima 

Opšte osobine i karakter – žene u znaku device sa podznakom u blizancima, veoma su sklone da se ponašaju direktno i otvoreno prema svima u svom okruženju, vrlo su razgovorljive i jako su komunikativne, i odaju utisak vrlo srdačne i prijemčive osobe koja se lako prilagođava i dobro se snalazi u svakom društvu.

Posao – u poslovnom aspektu, žene devica – blizanac su vrlo ambiciozne i vredne, istraživački su nastrojene i uvek teže da otkriju što „praktičnija“ i jednostavnija rešenja, jer ne vole nikakav vid zastarelosti, ustaljenosti i dosade u radu, i uvek su sklone da se koriste novim i najsavremenijim dostignućima i tehnološkim pomagalima koja im mogu puno olakšati rešavanje nekih zadataka ili problema.

Prijateljstvo i porodični odnosi – u odnosima sa svim bliskim prijateljima i poznanicima, žene u znaku device sa astralnim podznakom u blizancima vrlo su prilagodljive, i o svemu su spremne da diskutuju, da se uvek šale i da „zrače“ pozitivnošću i entuzijazmom, pa su vrlo rado „viđene“ i sasvim iskreno prihvaćene u svim društvenim krugovima.

Žene ove astralne kombinacije znaka i ascendenta, veoma su kulturne u govoru i ponašanju, pa se jako lepo i vrlo lako snalaze među osobama raznih društvenih pozicija, kao i obrazovanja, jer su i same vrlo inteligentne i poseduju široka znanja i obrazovanje, ali su u slučaju da „nemaju temu za razgovor“, sklone da pribegnu svom šarmu i neodoljivosti, i da se tako vrlo brzo snađu i svima se dopadnu. 

Ljubav – u ispoljavanju svojih dubljih emocija, žena devica – blizanac je veliki avanturista i lako se zaljubljuje, i jako je neozbiljna po pitanju dugih veza ili braka, voli avanture, uvek je otvorena i direktna, ali vrlo često ume dobro da se „pretvara“ i da bude prava zavodnica, kao i da se olako „podvuče pod kožu“ svakome ko joj se dopadne, a da on sam to i ne primeti, sve do trenutka dok u ženu ove astralne kombinacije ne bude sasvim beznadežno i „ludo“ zaljubljen.

Idealni emotivni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku device sa podznakom u blizancima su – muškarci kojima je osnovni znak ili podznak ovan; rak; vaga; strelac; devica i blizanac. 

Zdravstvene tegobe – žene u znaku device sa podznakom u blizancima, vrlo su sklone da se „bore“ sa povišenim krvnim pritiskom, imaju tegobe koje su vezane za hronične respiratorne ili urinarne infekcije, često pate od preloma kostiju ili pak od iščašenja velikih zglobova, ali imaju i česte probleme sa nervnim sistemom, kao i dosta teške i ozbiljne psihogene tegobe koje zahtevaju stručnu pomoć jer mogu bitno da utiču na opšte zdravlje organizma u celini. 

Muškarac devica sa podznakom u blizancima 

Opšte osobine i karakter – muške osobe kojima je kardinalni znak u devici dok im je zodijački ascendent u blizancima, vrlo su promenljive i dosta „teške“ prirode i temperamenta, imaju veliku sklonost ka unutrašnjim sukobima i preispitivanjima, imaju stalnu želju i potrebu da se svima iz svoje okoline dodvoravaju i dopadaju, a kada nemaju dovoljno kvaliteta postaju vrlo cinični, ljuti, oholi i ćudljivi, pa odaju utisak vrlo nepouzdane i nesvrsishodne osobe. 

Posao – muškarci u znaku device sa podznakom u blizancima, vrlo su obrazovani, inteligentni i vredni, i u poslu koji rade uvek teže da se dokažu i pokažu, jer im je kako je već i napomenuto, veoma bitno mišljenje drugih, i sve poodređuju tome da se osete „velikim“ i „vrednim“ u tuđim očima.

U svojoj silnoj želji za dokazivanjem, muškarci ove astralne kombinacije vrlo često prave greške zbog brzopletosti ili potrebe da se prilagode novim trendovima i novoj „modi“, pa postaju veoma nedosledni i nepraktični, i skloni su da se svađaju i ponašaju veoma agresivno i ljutito, kada oni sami naprave propust ili pak da okrive nekog drugog za svoje manjkavosti ili „traljavo“ odrađen zadati posao. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – muškarac devica – blizanac, duhovit je i šarmantan, beskrajno zabavan i pun priča i avantura, ali je po pravilu veoma površan i sklon je da svojim prijateljima i poznanicima laska, i da komplimentima i „lažnom“ pažnjom pokušava da im se približi i da lako dozna njihove tajne ili pak strahove, koje je veoma sklon da upotrebi protiv njih kada mu se za to ukaže potreba ili povoljna prilika.

Dakle, iako je na prvi pogled veoma mio i drag, muškarac ove astralne kombinacije je u suštini vrlo podmukao i pokvaren, i dvolično se postavlja kao prava osoba od poverenja, koja je zarad svojih ciljeva spremna da svakome bez razmišljanja „zabode nož u leđa“. 

Ljubav – u ljubavi je muškarac u znaku device sa astrološkim podznakom u blizancima, jako tajanstven i zatvoren, ali je takođe sklon da uprkos tome što svoja osećanja vešto skriva, „ulazi“ u neozbiljne i sasvim površne veze i avanture, jer voli da uživa u životu i da se provodi, pa prema većini žena uopšte nema ozbiljne namere, i sklon je da ih vrlo grubo i bez kajanja povredi i ostavi kada mu dosadi bilo kakva vrsta veze ili pak kratkotrajnog zabavljanja.

Muškarci ove astralne kombinacije, po pravilu se žene dosta kasno, i tada biraju partnerke koje su stabilnije i ozbiljnije od njih samih, jer su potajno svesni da nisu u stanju da bilo kome budu pravi oslonac ili pak da budu „stub“ porodice i da vaspitavaju svoju decu kada dobiju potomstvo.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku device sa podznakom u blizancima su – žene kojima je osnovni znak ili podznak u horoskopu blizanac; strelac; ovan; vodolija; vaga; ribe ili škorpija. 

Zdravstvene tegobe – muškarci u znaku device sa podznakom u blizancima, pate od problema sa čulom sluha, imaju tegobe koje su vezane za disajne puteve i pluća, i često se dešava da su skloni povredama mišića i tetiva, kao i problemima sa kožnim bolestima ili alergijama u širem smislu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...