Devica podznak jarac – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Ženske i muške osobe sa osnovnim znakom u devici i ascendentom odnosno podznakom u jarcu, pripadaju po elementima „zemlji“, pa se sa tog gledišta slažu u svojoj unutrašnjosti dosta dobro i kvalitetno, odnosno njihovim karakterom i temperamentom prevladavaju kvalitetene karakterne osobine i vrline u odnosu na negativnosti i mane.

Vladajuće planete i znaka i podznaka device i jarca su Merkur i Saturn, i one po pravilu često međusobno formiraju dobre astralne aspekte u polju zodijaka u kome se „susreću“, pa i u tom smislu osobe devica – jarac imaju dobre šanse za uspeh i zadovoljstvo u raznim životnim poljima ili aspektima.

Žena devica sa podznakom u jarcu 

Opšte osobine i karakter – žene u znaku device sa podznakom u jarcu vrlo su dostojanstvene, otmene i samosvesne, zrače kulturom, šarmantnošću i lepim manirima, i gnušaju se svakog vida lošeg i nemoralnog ponašanja i izražavanja.

Posao – žene u znaku device sa astralnim ascendentom u jarcu, vrlo su inteligentne i jako dobro obrazovane, pa se u svom radu pre svega oslanjaju na svoja znanja i intelekt, a po pravilu im je logika i intuicija uvek loša strana i kada se nekada i usude da „veruju“ svom „šestom čulu“,  po pravilu uvek greše, i tada postaju veoma ljute, i sklone da se ponašaju nepredvidivo i sasvim su nedosledne i u suprotnosti su sa svojim principima i standardima.

Prijateljstvo i porodični odnosi – u odnosu prema skoro svim osobama iz svoje bliže okoline pa čak i prema članovima svoje porodice, žene ove astralne kombinacije se nekada ponašaju sasvim nadmoćno i dominantno, i nikome po pravilu ne dozvoljavaju da im „priđe“ previše blizu, i zato nikada svoja osećanja ili strahove ne otkrivaju nikome osim sebi, pa se čak stiče utisak da su vrlo hladne i rezervisane osobe, koje su pune predrasuda i nepoverenja.

Ženske osobe u kombinaciji devica – jarac su međutim, vrlo saosećajne i jako su humane, i nisu imune na tuđe nevolje i probleme, pa nesebično pomažu bilo finansijski ili pak savetima i svojom moralnom „politikom“ ili bilo kakvom drugom podrškom. 

Ljubav – u ispoljavanju svojih emocija, osobe u znaku device sa podznakom u jarcu su vrlo škrte i zatvorene, jer se po pravilu boje da za muškarce koji im se dopadaju nisu dovoljno atraktivne i poželjne, pa im svaki vid odbijanja donosi dozu nove nesigurnosti, koja ih dodatno obeshrabruje i navodi da se još više povlače u svoju unutrašnjost.

Inače, kada su sasvim iskreno zaljubljene i srećne, i kada im je svaka emocija koju drugome daju uzvraćena na pravi način, žene u znaku device sa podznakom u jarcu su vrlo strastvene i „knjiški“ romantične, spremne su na svakekve avanture i opuštene su u ljubavi jer nisu opterećene brigama da će biti izneverene ili pak ostavljene i izdate.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku device sa podznakom u jarcu su – muškarci u znaku ili podznaku vage; vodolije; lava; blizanaca; device; bika ili jarca. 

Zdravstvene tegobe – žene u kombinaciji devica – jarac, imaju tegobe sa kostima, kičmom i velikim zglobovima, pate od nervne napetosti i depresije, imaju lošu probavu i tegobe sa jetrom, kao i česte probleme sa genitalnim traktom, žučnim putevima i pankreasom. 

Muškarac devica sa podznakom u jarcu 

Opšte osobine i karakter – muškarci u znaku device sa podznakom u jarcu su vrlo samosvesni, principijelni, požrtvovani i stabilni, veliki su karijeristi i materijalisti, vole slobodu i nezavisnost, i jako se teško vezuju za bilo koga jer im to ugrožava lične stavove i principe. 

Posao – u svakom poslu koga se „prihvate“, muške osobe sa znakom u devici i sa podznakom u jarcu, temeljni su, vredni, ulažu energiju i snagu volje, ali su i vrlo dominantni i tvrdoglavi, i jako su skloni da ne poštuju autoritete i naređenja, već da sve rade onako kako oni sami smatraju da je ispravnije i bolje. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kao prijatelji ili osobe od poverenja, muškarci devica – jarac su prilično rezervisani i iskompleksirani, ne vole svakoga i ne pretvaraju se da mogu sa svima da se druže ili poistovete, jer često smatraju da su od ostalih nadmoćniji ili bolji, pa na taj način lako „odbijaju“ od sebe vrlo kvalitetne i verne prijatelje, koji ne mogu da podnesu njihovu potrebu za stalnom dominacijom i težnju ka superiornosti i savršenstvu. 

Ljubav – u ljubavnom aspektu su muškarci ovog znaka i podznaka vrlo nestalni i nesigurni, jako se boje vezivanja i pokazivanja osećanja, pa su skloniji neobaveznim avanturama, retko se ili pak dosta kasno žene.

Imaju sklonost da se lako razvedu ako im bračni partneri u bilo kom smislu ne odgovaraju ili ne imponuju.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku device sa podznakom u jarcu su – žene u znaku ili podznaku lava; jarca, bika, device; vage; riba; raka ili škorpije. 

Zdravstvene tegobe – muške osobe u znaku device sa astralnim podznakom u jarcu, imaju vrlo veliku sklonost ka prelomima i povredama kičme ili kolena, pate od anemija i od problema sa zubima, ali imaju i česte i teške psihogene tegobe, kakve su depresije, nervoza, nesanica i stres.

Sponzorisano:

loading...
Loading...