Devica podznak lav – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Kardinalni znak device koji je element „zemlje“, sa podznakom u lavu koji spada u takozvane „vatrene“ elemente, po zodijaku ne predstavlja dobru kombinaciju, jer se kod većine osoba koje su rođene kao devica – lav, ističu pre svega loše karakterne osobine, i pod uticajem podznaka se gube neki kvaliteti koje kardinalni znak poseduje u sebi.

Kako je vladar znaka device Merkur, dok znakom i podznakom lava vlada Sunce, u ovom slučaju astralni aspekt koji međusobno formiraju pomenuta vladajuća nebeska tela, ne mora da bude baš uvek i nužno loš, i dešava se da se u određenim životnim aspektima delovanje planeta „poklopi“ i da se osobe ove astralne kombinacije snađu odlično i da se ostvare vrlo dobro u određenom polju.

Žena devica sa podznakom u lavu 

Opšte osobine i karakter – žene u znaku device sa podznakom u lavu, vrlo su samosvesne i sposobne osobe, koje su uspešne u najvećem broju sfera u životu, i imaju vrlu sklonost da se za razliku od podznaka u lavu, pod uticajem kardinalnog znaka device veoma lako i iskreno sažive i poistovete sa drugima, pa da im opraštaju greške i nedostatke ili pak da se postavljaju kao da su sa svim drugim osobama slične, a ne da su dominantne ili nadmoćne.

Posao – u svakom poslu kojim se bave, žene devica – lav, imaju veoma izraženu dozu upornosti i energije i svoje znanje i umeće ulažu do maksimima, i uvek se trude da sve svoje zacrtane ciljeve ostvare, pre svega da bi same sebi pokazale da se radom i pravim trudom sve može postići, pa su im čak i materijalne stvari i položaj najčešće (iako ne uvek), u drugom planu.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene sa znakom u devici i sa ascendentom u lavu, vrlo su verne i odane kao prijatelji, teže da se sa svima dobroi slože i da izbegnu nepotrebne sukobe ili svađe, i po tom pitanju sasvim odstupaju od vrlo agresivnog, „bučnog“ i dominantnog karaktera podznaka u sazvežđu lava.

Kako je već i napomenuto, sasvim je netipično za bilo koga ko u svom podznaku ima uticaj lava, da se ponaša popustljivo i da druge osobe posmatra kao sebi ravne, pa su i u tom smislu žene ove astralnme kombinacije pre vrli izuzetak nego pravilo. 

Ljubav – žene u znaku device sa podznakom u lavu su veoma osetljive i jako emotivne, i nisu sposobne da se lako otvaraju ili pak da preuzmu inicijativu, pa iako zrače lepotom, dobrotom i velikim vrlinama u karakteru, jako teško pronalaze osobe koje im sasvim odgovaraju, jer su u svojoj unutrašnjosti vrlo krhke i nežne, i teže da pronađu muškarce koji su uspešni, dominantni, koji su oslonac i „vođa“ u svakom trenutku, i na koje se bez razmišljanja i strepnje uvek može računati.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku device sa podznakom u lavu su – muške osobe kojima je osnovni znak ili podznak u horoskopu strelac; lav; škorpija; vaga; rak ili vodolija. 

Zdravstvene tegobe – žene devica – lav, u zdravstvenom smislu često imaju probleme koji su u vezi sa srčanim aritmijama i palpitacijama, imaju tegobe sa kičmenim stubom, kostima i velikim zglobovima, i pate od problema sa čulima i migrenoznim glavoboljama. 

Muškarac devica sa podznakom u lavu 

Opšte osobine i karakter – muške osobe u kardinalnom znaku device sa ascendentom u lavu su vrlo ponosne, stabilne i sposobne ličnosti, koje su sklone da budu preterano vezane kako za svoj posao, tako i za porodicu, prijatelje ili pak za emotivne partnere, pa im gubitak na nekom od ovih aspekata života donosi velike nevolje i tugu, koju suprimiraju zbog svog prevelikog ega i potrebe da pokažu koliko su „jaki“ i „stabilni“, pa su skloni da se razbole i da upadnu u krize depresije i anksioznosti. 

Posao – u poslovnom aspektu, muškarac ove astralne kombinacije je uvek željan da se istakne i da sve drži pod kontrolom, ali je zato vrlo predan i jako vredan, i nikada od željenih ciljeva nema sklonost da odustaje, uvek razmišlja unapred, koristi sve raspoložive resurse i nije mu strano da se posavetuje sa svojim poslovnim saradnicima, ali po pravilu on je taj koji ima „završnu reč“. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – muškarac u glavnom znaku device sa astralnim podznakom u lavu, „zrači“ nepresušnom energijom i velikim entuzijazmom, i za sve ljude oko sebe je spreman da se plemenito i iskreno žrtvuje i da se ponaša sasvim dobrodušno i saosećajno, kao i da spretno „suzbije“ svoju stalnu potrebu da bude dominantan, kao i da je večito hvaljen i u „centru pažnje“. 

Ljubav – muškarac u kardinalnom znaku device sa astrološkim podznakom u lavu, veoma je strastven i emotivan, i ne stidi se da sve svoje namere i želje otvoreno i direktno pokaže i iskaže ženskim osobama koje mu se dopadnu, ali nije sklon da traži partnerke koje su nesigurne u sebe, ili se pak pretvaraju da su sasvim „nemoćne“ ili „nezaštićene“, već im naprotiv uvek imponuju upravo one ženske osobe koje su veoma stabilne i sigurne u sebe, ostvarene, samosvesne i koje zrače inteligencijom, individualnošću, originalnoišću i energijom.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku device sa podznakom u lavu su – žene u znaku ili podznaku vodolije, lava; vage; bika; ovna; blizanaca; škorpije ili raka. 

Zdravstvene tegobe – muškarci devica – lav, veoma su skloni da sebe smatraju „jakim“ i sasvim „otpornim“ na bilo kakva oboljenja i patološka stanja, pa retko traže pomoć lekara čak i kada su ozbiljno bolesni i kada im je imuni sistem narušen, a sam organizam iscrpljen do krajnjih granica.

Najčešće zdravstvene tegobe od kojih pate muške osobe ove astralne kombinacije kardinalnog znaka i ascendenta su vezane za kardiovaskularni sistem (poremećaji cirkulacije; krvnog pritiska i srčanog ritma), kao i za tegobe sa digestivnim traktom.

Skloni su prejedanju, i hrane se vrlo nezdravo, sa puno masne hrane, a sa veoma malo vitamina i minerala), i često imaju slabe zube i skloni su anemijama i avitaminozama.

Sponzorisano:

loading...
Loading...