Devica podznak rak – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Muške i ženske osobe koje su rođene u kardinalnom znaku device koji je poznat kao element „zemlje“, sa ascendentom u raku koji pripada elementu „vode“ predstavljaju dobru astrološku kombinaciju sa potencijalnom predominacijom karakternih vrlina i pozitivnih crta ličnosti.

Merkur koji je vladajuća planeta sazvežđa device, sa Mesecom koji spada u „brza“ nebeska tela i koji vlada znakom i podznakom raka, predstavlja astralni aspekt koji je veoma promenljiv i jako nestalan, pa se tako i karakter i temperament osoba koje su data kombinacija devica – rak, menja u skladu sa Mesečvim menama, i donosi veliku dozu nestalnosti, česte promene raspoloženja i stavova, kao i vrlo nestabilno ponašanje, dozu nepostojanosti i jakog pada odlučnosti, a što se pak direktno „suprotstavlja“ delovanju Merkura, koji uvek teži stabilnosti i „čvrstini“ u svim životnim aspektima.

Žena devica sa podznakom u raku 

Opšte osobine i karakter – žene u znaku device sa podznakom u raku, veoma su otmene i lepo vaspitane, poseduju izuzetan smisao za lepe manire i pristojno ophođenje prema svim ljudima, a pored toga su i jako inteligentne, saosećajne i pažljive pa veoma lako stupaju u kontakt sa ljudima i rado se trude da pomognu svima bez ikakvih predrasuda ili skrivenih namera.

Posao – žene astrološke kombinacije devica – rak, u svojim poslovima su veoma marljive i jako vredne, ali su i dosta bojažljive i sklone su da se stalno preispituju i traže neke greške ili propuste, pa imaju potrebu da svaki svoj zadatak analiziraju do najsitnijih detalja, jer nikako ne podnose da ih bilo ko kritikuje ili da ispolji nezadovoljstvo kada je u pitanju njihov rad i trud, kao i rezultati koje postižu.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene u znaku device sa podznakom u raku su vrlo plemenite, pažljive i saosećajne, a posebno brinu o starijim i nemoćnim osobama, jer ih pogađa sveopšta „nepravda“ i žele da svojim doprinosom od sveta stvore bolje mesto.

Kada su u pitanju odanost i vernost dragih osoba, žene ove astralne kombinacije su vrlo spremne da lako „pređu“ preko izneverenog poverenja i bilo kakve vrste prevare i izdaje, jer smatraju da svako ima pravo da pogreši i da je to sastavni deo ljudske prirode, pa nije retkost da ih ljudi zbog njihove dobrote i takvog njihovog stava sasvim bezočno i vrlo grubo izmanipulišu i iskoriste, jer žene devica – rak, ne umeju da odbiju bilo kakav vid pomoći, usluge, saveta ili podrške kada im je neko zatraži. 

Ljubav – u ispoljavanju svojih emocija, žene u znaku device sa astralnim podznakom u raku, vrlo su zaljubljive i nežne, ali su takođe i jako stidljive i zatvorene, pa vrlo retko imaju „petlju“ da preuzmu inicijativu, i da otvoreno priznaju svoja osećanja osobama koje im se dopadaju, pre svega zbog preteranog straha od odbijanja, podsmeha ili pak poigravanja sa njihovim iskrenim i pravim osećajima koje u sebi nose.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku device sa podznakom u raku su – muške osobe kojima je kardinalni znak ili podznak u horoskopu jarac; bik; devica; lav ili rak. 

Zdravstvene tegobe – žene u znaku device sa podznakom u raku, imaju česte tegobe koje su u vezi sa organima za varenje, imaju takođe poremećaje čula vida u poznim godinama, i ne tako retko pate od psihogenih tegoba koje su posledica stalnih unutrašnjih strepnji i strahova, a koje mogu da imaju i organske manifestacije ako previše dugo traju. 

Muškarac devica sa podznakom u raku 

Opšte osobine i karakter – muškarac u kardinalnom znaku device sa ascendentom u raku, vrlo je veliki tradicionalista i puno „polaže“ na moralne i patrijarhalne vrednosti, pa je tako vrlo sklon da ne toleriše bilo kakve prostote, vulgarnosti i „nagonsko ponašanje“ u svojim emotivnim ili pak u prijateljskim vezama. 

Posao – muškarac u astrološkoj kombinaciji devica – rak, ima izuzetan smisao za svaki posao, i od najmanjeg zadatka ima sposobnost da napravi izvanredna i epohalna dela kojima se svi dive i koja se često svrstavaju u vanvremenska dostignuća, koja su vredna svake hvale i poštovanja.

Međutim, muškarac devica – rak, pre svega je u svojoj suštini poslovan čovek, uvek je okrenut „biznisu“ i teži da sebe i svoju porodicu materijalno odnosno finansijski osigura i obezbedi, tako da mu u biti, neki posao koji ne donosi nikakvu novčanu satisfakciju ili pak dobar položaj, a koji daje bolju „platu“, ne predstavlja nikakav izazov ili pak u njemu „budi“ neke emotivne vrednosti. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – muškarac u znaku device sa podznakom u raku, prema svim svojim dragim ljudima, vrlo je saosećajan, požrtvovan i velikodušan, i spreman je da svoje vreme i punu pažnju posveti sasvim iskreno i nepretenciozno rešavanju nečijeg problema ili tegobe, bez očekivanja bilo kakve naknade, revanširanja ili pak materijalne satisfakcije. 

Ljubav – muškarci u znaku device sa podznakom u raku, veoma su emotivni i skloni su da teže da se sa ženama koje im se dopadaju „vežu“ na duže staze, i uvek su spremni da osnuju porodicu i da se ostvare u ulozi roditelja, jer se u tom smislu ponašaju vrlo zrelo bez obzira na to koliko imaju godina.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku device sa podznakom u raku su – žene u znaku ili poznaku raka; lava; device; jarca; bika ili škorpije. 

Zdravstvene tegobe – muškarci u znaku device sa podznakom u raku, imaju sklonost da budu poročni i da preterano konzumiraju alkohol, kofein i duvan, pa nije retkost da pate od gastritisa ili pak od čira na želucu, kao i da imaju česte respiratorne smetnje zbog abuzusa cigareta.

Takođe, muške osobe devica – rak, sklone su da budu veliki hipohondri, i da svakoj svojoj tegobi pridaju suviše veliki značaj, pa su u tom smislu vrlo naporni.

I u situacijama kada nemaju baš nikakvih realnih zdravstvenih problema, izmisliće nešto kako bi otišli na pregled kod svog ličnog izabranog lekara, koji će ih detaljno prekontrolisati, „za svaki slučaj“.

Sponzorisano:

loading...
Loading...