Devica podznak ribe – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Osnovni znak device koji je pripadnik „zemljanih“ elemenata zodijaka, sa podznakom u ribama koje su predstavnik elementa „vode“, prema profesionalno izrađenim natalnim kartama ili pak prema stručnim astrološkim tumačenjima, predstavlja odličnu kombinaciju znaka i ascendenta, jer „zemlja i voda“ jedna drugoj po prirodi odgovaraju i dopunjavaju svoje „potrebe“ i kvalitete.

Jedan od problema koji može da bude vezan za slaganje ovakvog kardinalnog znaka i astrološkog podznaka, jeste međusobni astralni aspekt koji formiraju vladari device i riba, Merkur i Neptun, jer je prva navedena planeta vrlo „stroga“ i donosi principijelnost i istrajnost, dok je Neptun pak „najsporija“ planeta u zodijaku, i u svemu teži postupnosti, mešanju osećanja i intuicije, usporava ciljeve i aktivnosti, i ne tako retko dovodi do kašnjenja i netačnosti koji se u nekim aspektima ne mogu nikako tolerisati.

Žena devica sa podznakom u ribama 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe sa kardinalnim znakom u devici i sa ascendentom u ribama, vrlo su osetljive, nerealne, stalno su nezadovoljne i uvek im je potrebno razumevanje, uteha, zaštita i potpora u svemu što u životu rade ili pak žele da ostvare.

Posao – žene koje su rođene u znaku device i podznaku ribe, u poslu su uporne i savesne, ali su i vrlo nepreduzimljive, neodlučne i spore, pa se trude da svaki zadatak što detaljnije i postupnije metodično odrade, što im oduzima puno dragocenog vremena, pa kada „probiju“ zadate rokove, znaju da postanu vrlo nervozne i neurotične, da plaču, „drame“ ili da se razbesne i tada ostavljaju veoma loš utisak kako na osobe sa kojima rade, tako i na nadređene i na poslovne partnere.

Prijateljstvo i porodični odnosi – u sklapanju prijateljstava i poznanstava, žena devica – riba, vrlo je nerealna i ima prevelika očekivanja od osoba sa kojima se druži, jer zahteva njihovu stalnu pažnju i razumevanje, uvek se na sve žali, i neprestano jadikujue, ali u svom životu nikada ništa nije sklona da promeni, niti da posluša dobronamerne savete dragih ljudi.

Upravo iz pomenutih razloga, prijatelji sa ženama ove astralne kombinacije znaka i podznaka, ne mogu dugo da se „nose“ jer su im stalne žalopojke, pesimizam, i samosažaljenja vrlo naporna, i oni se trude da se što pre i što lakše „udalje“ od žena devica – riba, jer ih veoma „guše“, unose im nemir i „zrače“ negativnom energijom. 

Ljubav – iako su po pravilu ženske osobe ovakve astralne kombinacije znaka i ascendenta vrlo osećajne, romantične i nežne, one su i poslovično nesigurne u sebe, stidljive i zatvorene, i može se reći da se boje ljubavi i ispoljavanja iskrenih emocija.

U muškarcima koje biraju za svoje emotivne partnere, žene u znaku device sa podznakom u ribama, traže pre svega zaštitu i sigurnost, bezuslovnu podršku u svakom trenutku, i nikako ne umeju da se „nose“ sa neverstvom ili izdajom, i tada se ponašaju vrlo neurotično ili ljutito, ili se pak povlače u svoju unutrašnjost i dugo pate i očajavaju „nad svojom gorkom sudbinom“.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku device sa podznakom u ribama su – muške osobe kojima je kardinalni znak ili podznak u devici; biku; lavu; strelcu; jarcu; raku; škorpiji ili vagi. 

Zdravstvene tegobe – žene u znaku device sa astralnim podznakom u ribama su vrlo osetljivog opšteg zdravlja, i imaju jako loš imuni sistem, a što je pre svega posledica stalnog unutrašnjeg očajavanja, nezadovoljstva, straha, strepnji, nemira i stresa.

Upravo iz pomenutih razloga, žene devica – ribe, imaju organske tegobe uzrokovane psihogenim problemima, pa tako često pate od poremećaja rada srca i endokrinog sistema, veoma često imaju ulkus na želucu, kao i virusne ili bakterijske infekcije raznih organa ili organskih sistema, koje su posledica veoma slabog imuniteta. 

Muškarac devica sa podznakom u ribama 

Opšte osobine i karakter – muškarac koji je rođen u kardinalnom znaku device i sa astralnim podznakom u ribama, veoma je lako povodljiv i jako je nesiguran u sebe i u sve svoje sopstvene kvalitete, pa je jako sklon da svima veruje i da svakome dozvoljava da mu se meša u odluke, da ga savetuje i da mu „upravlja životom“, bez ikakve želje ili potrebe da se aktivira i pokrene, već se ponaša kao „pasivni posmatrač“ svog sopstvenog bitisanja.

Posao – u poslovnom aspektu, muškarac devica – riba je vrlo kreativan i intuitivan, i po pravilu više veruje svom „osećaju“ za posao, nego što se upravlja činjenicama i argumentima, pa nije retkost da u takvim situacijama lako i često greši, jer se ponaša suviše flegmatično i opušteno u svom radu, pa deluje u „oku posmatrača“ neozbiljno, nedosledno ili previše lenjo i neodgovorno. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – u prijateljskim odnosima, muškarac rođen u znaku device sa astralnim podznakom u ribama, veoma je nesiguran kome može da pokloni svoje poverenje i ko je njegov iskren i odan drug i bliska osoba, pa je u tom smislu vrlo povodljiv, prilagodljiv i lako se svakome otvara, i ne tako retko greši i pati, pa se može desiti i da se razboli ili da se sasvim psihički „raspadne“ usled unutrašnjih sukoba i očajanja što je imao previše poverenja i sebi dao za pravo da tako lako i grubo pogreši. 

Ljubav – muškarac devica – riba je vrlo zaljubljive prirode i dosta lako se predaje osećanjima i dozvoljava da ga ideali i maštanja zanesu, pa se jako teško suočava sa realnošću kada ga neko povredi, ili ga pak izneveri i na bilo koji način izda i prokocka njegovo ogromno poverenje.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku device sa podznakom u ribama su – žene u kardinalnom znaku ili podznaku device; lava; škorpije; jarca; vage ili riba. 

Zdravstvene tegobe – muškarcima u znaku device sa podznakom u ribama, veoma su osetljive noge i potkolenice, koje su jako sklone mišićnim grševima, neuralgijskim bolovima i proširenim venama, ali takođe osobe ove astralne kombinacije pate od problema sa nesanicom, depresijom, nervozom, stresom, čestim promenama raspoloženja i ponašanja, kao i sa ozbiljnim hormonskim disbalansom i poremećenom regulacijom ekskrecije viška tečnosti, kao i otpadnih materija i svih vrsta otrova i toksičnih produkata metabolizma iz organizma.

Sponzorisano:

loading...
Loading...