Devica podznak škorpija – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Muške i ženske osobe koje su rođene u kardinalnom znaku device sa podznakom u škorpiji, predstavljaju kombinaciju elemenata „zemlje“ i „vode“, a koja predstavlja kvalitetnu i vrlo kompatibilnu astralnu vezu, i donosi dobre osobine i uspehe osobama koje joj pripadaju na svim životnim područjima na kojima „deluju“.

Planeta koja vlada znakom i ascendentom device je Merkur, dok je sa druge strane glavni vladar horoskopskog sazvežđa škorpije planeta Pluton, koja je vrlo spora i „mračna“, pa ona u astralnom odnosu koji gradi sa Merkurom ne tako retko donosi čitav niz „problema“ i unutrašnjih sukoba osobama kojima ova kombinacija „vlada“, a pre svega u smislu velike doze neodlučnosti, jakog dvoumljenja, sklonosti ka vrlo čestom i olakom odustajanju, padu energije i entuzijazma, i često veoma pesimističnom stavu i opštem ponašanju.

Žena devica sa podznakom u škorpiji 

Opšte osobine i karakter – žene u znaku device sa podznakom u škorpiji su po pravilu veoma principijelne i odlučne, imaju nepokolebljiv stav i sasvim „jako“držanje i iako su veoma ljubazne, komunikativne i bez predrasuda se sa svima rado druže, nikako ne vole bilo kakav vid lažljivosti, manipulisanja i pokvarenosti, i tada su spremne da se ponašaju veoma grubo, cinično i da budu sasvim neprijatne i drske.

Posao – u svakoj profesiji kojom se bave, ženske osobe ove astralne kombinacije kardinalnog znaka i ascendenta su veoma hrabre, nepopustljive i istrajne, pa i neke svoje nedostatke u smislu manjkavosti u logici ili intuiciji, sklone su da „poprave“ velikim trudom i upornošću, i u sve čime se bave bez izuzetka uvek ulažu svoj apsolutni maksimum i predanost.

U poslovnom aspektu, kao i uopšte u životu, žene devica – škorpija poštuju sopstvene principe i slede svoje entuzijastične ideale i trude se da budu sasvim nepogrešive i da svaki posao odrade po planu kako ne bi razošarale sebe ali ni druge koji su im „polonili“ poverenje i dali šansu da rade.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene u znaku device sa zodijačkim podznakom u škorpiji, vrlo su društvene, ljubazne i prijemčive za svakoga ko poželi da sa njima ostvari bilo kakav kontakt ili da im se obrati za savet ili pomoć, jako su nesebične i u svakom svom prijateljstvu su vrlo verne i odane, tako da se može reći da su osobe ovakve astralne kombinacije veoma poželjne za prijatelje i „osobe od poverenja“. 

Ljubav – žene ove astralne kombinacije su u ljubavnom polju vrlo predane i otvorene, imaju potrebu da pokažu kada im je do nekoga stalo, i nemaju nikakvu težnju da se pretvaraju, ili da koketiraju i da „zavode“ bilo koga lažnim sjajem, pretvaranjem ili „biranim“ rečima i laskanjem.

Sa druge strane, poraze ili odbijanja na emotivnom planu, žene devica – škorpija, podnose vrlo hrabro, „stoički“ i po tom pitanju su veoma „jake“ ličnosti, koje sebi ne dopuštaju da ih bilo koji emotivni neuspeh pokoleba ili da ih „izbaci iz ravnoteže“.

Idealni partneri po zodijaku za one žene koje su rođene u znaku device sa podznakom u škorpiji su – muškarci kojima je kardinalni znak ili pak podznak u horoskopu jarac; devica; bik; lav; škorpija ili riba. 

Zdravstvene tegobe – žene ove astralne kombinacije znaka i ascendenta, imaju česte probleme sa organima sistema za verenje, i vrlo su sklone infekcijama ili pak akutnim i teškim zapaljenjima uro – genitalnog trakta, ali kako im je imunski sistem dosta jak i dobar, one veoma brzo ozdrave. 

Muškarac devica sa podznakom u škorpiji 

Opšte osobine i karakter – muške osobe kojima je kardinalni znak devica dok im je zodijački ascendent u škorpiji, po svom temperamentu su vrlo ratoborne i kompetitivne, i uvek su veoma spremne da se za svoje ciljeve zalažu do maksimuma, i da se tvrdoglavo drže svojih principa ili jakih stavova, koji su najčešće „dobro potkovani“ argumentima. 

Posao – muškarac devica – škorpija je karijerista u pravom smislu te reči, i svoj posao najčešće veoma ceni i predano ga i sa ljubavlju obavlja, i jako je sklon da se uvek „dočeka na svoje noge“ pa obožava da se ističe znanjima i umećem, kao i da stiče materijalna dobra, a koja su mu dokaz lične uspešnosti i uložene energije i predanosti radu. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – muškarac u znaku device sa podznakom u škorpiji voli da se druži i da stiče nova poznanstva, ali je u komunikaciji sa drugima vrlo zatvoren i tajnovit pa jako retko priča o sebi i sklon je da pusti druge da mu se poveravaju i da ih pažljivo sluša i posavetuje, dok svoja mišljenja i osećanja uvek i vrlo pažljivo čuva samo za sebe, i skoro nikada nije sasvim spreman da se bilo kome „poverava“ ili da se „u potpunosti i iskreno otvori“. 

Ljubav – iako se na prvi pogled ne bi moglo ni pretpostaviti, muškarac koji je rođen u znaku device sa podznakom u škorpiji veoma je zaljubljiv i osetljiv je na bilo kakav vid neuzvraćene ljubavi i pažnje, pa je sklon da teško pati i očajava kada ne ostvari svoje želje koje su vezane za osvajanje one ženske osobe koja mu se jako dopada i za kojom u duši čezne.

U ljubavi je muškarac ove astralne kombinacije veoma strastven i erotičan, teži da svim ženama pokaže svu svoju nežnu i romantičnu stranu, ali su mu od velike važnosti takođe i veliko i iskreno poverenje i odanost, iako često i nije baš naročito ljubomoran ili pak posesivan i zahtevan.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku device sa podznakom u škorpiji su – žene u znaku ili podznaku ribe; raka; device; lava; strelca; bika; jarca ili škorpije. 

Zdravstvene tegobe – muškarci ovakve astrološke kombinacije glavnog znaka i ascendenta, vrlo su pedantni kada je njihovo zdravlje u pitanju, i veoma se odgovorno i marljivo ponašaju prema svim savetima i preporukama lekara.

Najčešće zdravstvene tegobe koje „pogađaju“ muškarce u znaku device sa podznakom u škorpiji su vezane za poremećaj opšteg energetskog tj bazalnog metabolizma, kao i za probleme sa većim venama, sa genitalnim sistemom i urinarnim traktom, ali i za učestale tegobe sa debelim crevom i slezinom, koje su jako često pogođene upalnim ili čak i malignim procesima.

Sponzorisano:

loading...
Loading...