Devica podznak strelac – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

„Vatreni“ podznak u strelcu, kardinalnom znaku device koja pripada elementu „zemlje“, može da donese velike „nevolje“, jer se ova dva elementa nikako međusobno ne slažu.

Retko koji životni aspekt je povoljan za ispoljavanje vrlina bilo glavnog znaka ili pak podznaka u ovakvoj „vezi“ u zodijaku.

Sazvežđem podznaka strelca vlada planeta Jupiter, koja u kombinaciji sa vladarem znaka ili pak podznaka device Merkurom, po pravilu formira vrlo nepovoljan astralni aspekt, i osobama oba pola, koje pripadaju svojim rođenjem ovakvoj kombinaciji devica – strelac donosi dozu straha, nervoze, predomišljanja, nesigurnosti, nedoslednosti i nepostojanosti u rečima ili delima.

Žena devica sa podznakom u strelcu 

Opšte osobine i karakter – žene devica – strelac su prema svom karakteru i temperamentu po pravilu vrlo veliki i tvrdoglavi karijeristi i ne prezaju od „nezdrave“ ambicije u želji da sve svoje zamisli i ciljeve „po svaku cenu“ i realizuju.

Posao – ženske osobe ove astralne kombinacije kardinalnog znaka i podznaka, nemaju ni malo skrupula ili osećajnosti za druge ljude, već uvek i prvenstveno misle na sopstvenu dobrobit ili korist, i spremne su da se čak i nepravedno bore kako bi se dokazale i postigle željeni cilj ili pak materijalnu satisfakciju i bolji status koji su im veoma bitni i kojima uvek teže.

Prijateljstvo i porodični odnosi – u svakom društvu u kome se „nađu“, žene u znaku device sa podznakom u strelcu vrlo su duhovite, ljubazne i šarmantne, ali umeju da se postave i vrlo besno ili ljutito kada ih neko shvati kao obične „lakrdijaše“ koji služe da druge animiraju ili zabavljaju, a da u njimane vidi svu požrtvovanost, empatiju i humanost i težnju da svima pomognu na neki način, na koji one same mogu ili umeju. 

Ljubav – u ljubavi su žene u znaku device sa podznakom u strelcu veoma zaljubljive i iskrene, ali su ne tako retko sklone površnim flertovima ili avanturama, jer vole da se zabave i uživaju u svom životu, i da na taj način potraže „ventil“ od svih stresova i obaveza.

Ženske osobe devica – strelac, kada zavole neku osobu suprotnog pola, spremne su da se u svoj svojoj snazi i do krajnje granice predaju, i da svom emotivnom partneru bezrezervno veruju, kao i da mu se do kraja i sasvim iskreno „otvore“, pa nije retkost da budu sebično i grubo izigrane ili izmanipulisane, i tada mogu postati sasvim ohole, cinične, hladne i vrlo osvetoljubive ili zlobne.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku device sa podznakom u strelcu su – muškarci kojima je kardinalni znak ili podznak u horoskopu lav; blizanac; vaga; vodolija; strelac ili ovan. 

Zdravstvene tegobe – žene u znaku device sa podznakom u strelcu su sklone gojaznosti, često pate od prevelike količine holesterola u krvi, imaju loše zube i pate od poremećaja sa organima usne duplje, i vrlo su osetljivog imuniteta pa su sklone virusnim gastroenteritisima kao i upalama gornjih disajnih organa. 

Muškarac devica sa podznakom u strelcu 

Opšte osobine i karakter – muške osobe kojima je kardinalni znak devica, a podznak im je u strelcu, imaju karakternu osobinu neodlučnosti i nepostojanosti u stavovima i idejama, tako da su veoma skloni da se u krucijalnim trenucima dvoume i kolebaju, i na taj način lako na svoju bližu ili pak dalju okolinu ostavljaju utisak sasvim nezrele i „slabe“ osobe, koja nije dorasla zadacima ili ciljevima koji su pred nju postevljeni. 

Posao – u polju poslovnih izazova, muškarac devica – strelac, vrlo je vredan i požrtvovan, ali ma koliko da se trudi da se pokaže i dokaže, uvek je poslovično spor i vrlo nesiguran u sebe, pa lako i često pravi velike pogreške, ili pak ne stiže da zadate obaveze i planove završi na vreme, što ga u očima saradnika čini osobom koja je sasvim nepouzdana i neozbiljna za saradnju.

Nije nikakva retkost da muškarci ove astralne kombinacije lako ostaju bez dobro plaćenih poslova, ili visokih pozicija jer su „smeteni“ i „smotani“ u donošenju radikalnih odluka, i nepostojani su i nedovoljno „čvrsti“ u odbrani svojih stavova i principa. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – u prijateljstvu i međuljudskim odnosima uopšte, muškarac u znaku device sa podznakom u strelcu vrlo je osetljiv i jako bolećiv na bilo čiju patnju ili bol, pa se uvek trudi da se postavi vrlo humano i nesebično, i spreman je da sebe i sve svoje potrebe baš uvek, i od srca stavi u pozadinu, kako bi bezrezervno drugima pružio potrebnu pomoć i podršku. 

Ljubav – muške osobe koje su rođene u kombinaciji devica – strelac, veliki su šarmeri i osvajači, ali su u isto vreme sasvim nepretvorni i iskreni u svojim emocijama, i ukoliko nisu za neku dužu vezu ili brak.

Uglavnom samo žele kratkotrajan provod i zabavu, ženama sa kojima se „vezuju“, to uvek bez oklevanja jasno stave do znanja, kako ih ne bi lažnim obećanjima „zavlačili“ ili im obećavali ono što nisu spremni, ili pak nisu još uvek sposobni da ispune.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku device sa podznakom u strelcu su – žene kojima je kardinalni znak ili ascendent u horoskopu lav; strelac; bik; blizanac; rak; vaga ili škorpija. 

Zdravstvene tegobe – muškarci ovakve astralne kombinacije kardinalnog znaka i ascendenta, imaju tegobe koje su povezane sa sistemom za varenje, jetrom, žučnim vodovima, a takođe i sa pankreasom, cirkulacijom, anemijom i padom opšte otpornosti organizma usled stresa i nervoze.

Sponzorisano:

loading...
Loading...