Devica podznak vaga – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Slaganje kardinalnog znaka device koja po zodijaku pripada elementu „zemlje“, sa podznakom u vagi koja je element „vazduha“, nije po profesionalnim tumačenjima naročito dobro ili pozitivno, pa se ne tako retko dešava da sva negativnost ovakve pomenute astralne kombinacije osnovnog znaka i ascendenta, dođe do izražaja u nekim životnim aspektima ili pak poljima delovanja.

Kako je planeta koja vlada sazvežđem device Merkur, dok znakom i ascendentom vage vlada planeta Venera, astralni aspekt koji ova dva nebeska tela međusobno grade ne mora nužno da bude nepovoljan, pa u nekim situacijama mogu da se ispolje i veliki kvaliteti bilo pod uticajem predominantnog glavnog znaka, ili pak dominacijom pridruženog ascendenta u vagi.

Žena devica sa podznakom u vagi 

Opšte osobine i karakter – žene u znaku device sa podznakom u vagi, vrlo su ambiciozne i uvek teže da postignu više i bolje nego što su nakada i realno sposobne, pa im to može doneti veliku dozu nespokojstva i nezadovoljstva, koje ispoljavaju vrlo afektivno, i često ne biraju reči i gube na svojoj otmenosti i manirizmu, jer se u naletu besa ponašaju veoma vulgarno i jako prostački.

Posao – u profesionalnom smislu, žene devica – vaga, veoma su uporne i tvrdoglave, i uvek se trude da se dokažu i pokažu u „najboljem svetlu“, ali im često manjka energije, snage volje ili pak znanja i inteligencije, pa prave greške ili uzimaju „na sebe“ zadatke za koje su svesne da su „preveliki zalogaj“, pa kada ne uspeju da ih odrade na vreme ili po pravilima, jako su ljute i svoj bes i negativnost uvek usmeravaju na druge umesto na sebe.

Prijateljstvo i porodični odnosi – skoro sve žene u znaku device sa podznakom u vagi, veoma su probirljive kada je reč o novim poznanstvima i prijateljstvima, pa iako deluju vrlo dobrodušne i ljubazne prema svima, one uvek teže da se „povežu“ sa osobama koje su imućne ili koje imaju dobar društveni status i položaj, a koji im može biti od značaja za napredovanje u karijeri ili pak u životu uopšte. 

Ljubav – u ispoljavanju svojih emocija žene u znaku device sa podznakom u vagi, vrlo su nežne i romantične, nakada su čak i vrlo stidljive i skromne, ali ipak uvek pri izboru svojih emotivnih partnera teže da pronađu one muškarce za koje će one biti „centar sveta“, i koji će uvek i samo njima posvetiti svu svoju ljubav, pažnju i vreme.

Kada se zaljube u nekoga, iako su u svojim osećanjima vrlo često sasvim iskrene i predane, žene ove astralne kombinacije znaka i podznaka su jako zahtevne, pa čak i vrlo neskromne i po pravilu su nezajažljive, i od svojih partnera uvek očekuju iznenađenja, poklone, skupa putovanja i druge prevashodno materijalne dokaze poverenja, ljubavi i pažnje.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku device sa podznakom u vagi su – muške osobe kojima je kardinalni znak ili podznak u vagi; ovnu, strelcu; lavu; vodoliji ili raku. 

Zdravstvene tegobe – žene devica – vaga, imaju sklonost da pate od problema sa bubrezima i urinarnim traktom u celini, često su sklone oboljenjima kičmenog stuba (posebno lumbalnog i sakralnog dela), kao i poremećaju hormonske ravnoteže i smetnjama u radu velikog broja žlezda. 

Muškarac devica sa podznakom u vagi 

Opšte osobine i karakter – muškarac u znaku device sa podznakom u vagi, po pravilu je vrlo druželjubiv i komunikativan, pa je rado prihvaćen u svakom društvu i poštovan kao požrtvovana i plemenita osoba koja je uvek spremna da se za svakoga iskreno i potpuno nesebično žrtvuje. 

Posao – u poslovnom aspektu je muškarac ove astralne kombinacije znaka i podznaka veoma marljiv, vredan i sklon da sebe i svoje sposobnosti ulaže do maksimuma, i da se sa svojim timom saradnika uvek predano i energično žrtvuje za dobrobit firme za koju radi, ne misleći pri tome na sopstvenu korist ili sebične i pohlepne ciljeve.

Međutim, nije nikakva retkost da muškarac devica – vaga postane sasvim nezainteresovan i vrlo sklon apatiji i malodušnosti, kada se ne oseća poštovano ili kada primeti da ga osobe iz okoline samo grubo iskorišćavaju ili pokušavaju da njegove zasluge i postignuća pripišu sebi i da na taj način ostvare uspeh i „okite se tuđim perjem“. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kako je prethodno već i napomenuto, muške osobe kojima je kardinalni znak devica a ascendent im je u vagi, vrlo su sklone da budu druželjubive i da se sa svima vrlo rado i ljubazno poistovete, i da svakoga prihvate kao sebi „ravnog“, i oni nikako nisu imuni na bilo čiji bol ili patnju pa se trude da velikodušno i humano pomognu, posavetuju ili da na bilo koji način izađu u susret osobi kojoj su potrebni u datom trenutku, jer su vrlo požrtvovani, predusretljivi i velike su empate i saosećajne osobe. 

Ljubav – muškarci devica – vaga vole da budu zaljubljeni, teže da ostvare svoje ideale i jako im je stalo da budu u svakom trenutku „voljeni“, pa na takav vid pažnje i nežnosti znaju da uzvrate velikom iskrenošću i neizmernom ljubavlju, požrtvovanjem i vrlim poverenjem.

Po pravilu za njih ljubav pokretačka snaga i „nepresušan izvor“ radosti i energije, pa ako na tom polju nisu srećni i ostvareni, ne mogu da „funkcionišu“ ni na drugim životnim aspektima.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku device sa podznakom u vagi su – žene kojima je kardinalni znak ili ascendent ovan, strelac; lav; vaga; blizanci ili ribe. 

Zdravstvene tegobe – muškarci ove astralne kombinacije znaka i podznaka, skloni su kožnim oboljenjima i čestim problemima sa hormonskom neravnotežom, imaju predispoziciju za česte zapaljenske bolesti bubrega i urinarnog trakta, ali dosta često pate od glavobolja, alergija i nervne napetosti i teskobe.

Sponzorisano:

loading...
Loading...