Devica podznak vodolija – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Muškarci i žene koji su rođeni u kardinalnom horoskopskom znaku device, pripadaju po svom elementu zodijaka „zemlji“, dok sa druge strane podznak u vodoliji spada u takozvane elemente tj „vazdušne“ znake, pa se ovakve kombinacije ne smatraju povoljnim ni u jednom aspektu života.

Planeta koja vlada devicom je Merkur, dok vodolijom vlada planeta Uran, pa ova nebeska tela takođe između sebe grade loše astralne aspekte, i ispoljavaju se vrlo lošim uticajem na osobine ličnosti koje donposi bilo glavni znak ili pak ascendent.

Pa hajde da vidimo kakva je devica sa podznakom u vodoliji.

U nastavku ćete prvo saznati za ženu a onda i za muškarca.

Žena devica sa podznakom u vodoliji 

Opšte osobine i karakter – žene u znaku device sa podznakom u vodoliji, u svom ponašanju i postupcima uopšte, vrlo su nepredvidive i promenljive, i jako se lako prilagođavaju apsolutno svakoj novonastaloj situaciji, i trude se da iz svega izvuku maksimalnu korist ili dobit u bilo kom polju.

Posao – u svakom poslu kojim se bave, žene devica – vodolija veoma su tvrdoglave i uporne, ali nisu u stanju da se bilo kome podrede pa nije nikakva retkost da prkose autoritetima, i da uprkos upozorenju ili pak očekivanim sankcijama, nastavljaju da rade po svom sopstvenom nahođenju.

Takođe, za žene ove astralne kombinacije znaka i podznaka, tipično je da su veliki materijalisti, i da imaju sklonost da se ponašaju vrlo rasipnički, ali da sa druge strane budu i vrlo sebične kada je potrebno da nekome novac pozajme ili da učestvuju u nekoj humanitarnoj akciji.

Prijateljstvo i porodični odnosi – kada su u pitanju bliske prijateljske veze ili poznanstva, žene u znaku device sa podznakom u vodoliji, uvek su vrlo rezervisane, distancirane i sumnjičave, jer ne veruju u ljudskost i iskrenost i smatraju da svaka osoba samo želi da se o njih okoristi ili da ih izmanipuliše i kod njih izazove saosećajnost i sažaljenje, pa se zato vrlo retko „dublje“ vezuju za osobe oko sebe, i imaju jako mali broj pravih prijatelja. 

Ljubav – za žene kojima je kardinalni znak devica dok im je astralni ascendent vodolija, smatra se da su u ispoljavanju emocija i uopšte u postupcima prema emotivnim partnerima, veoma veliki „igrači“ i vrli „stratezi“, i one nikada ne otkrivaju šta zaista misle i osećaju, ali muškarce koji im se dopadaju vrlo lako zavode, i uvek su dominantne i lako kontrolišu kako sebe, tako čak i svoje partnere kojima ne dopuštaju nikakve „izlete“, istupke ili pak bilo koji vid izdaje i neverstva.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku device sa podznakom u vodoliji su – muške osobe kojima je znak ili podznak u horoskopu lav; vaga; vodolija; strelac ili škorpija. 

Zdravstvene tegobe – žene devica – vodolija, obično imaju tegobe koje su vezane za perifernu vensku cirkulaciju, povrede zglobova, mišića i tetiva, kao i za oslabljen imuni sistem i sklonost ka posledičnim i učestalim rekurentnim infekcijama i inflamacijama. 

Muškarac devica sa podznakom u vodoliji 

Opšte osobine i karakter – muškarac u znaku device sa podznakom u vodoliji, po pravilu je veoma muževan i šarmantan, lako stupa u komunikaciju sa svima, ima lepe manire i jako otmeno držanje, i uvek je vrlo ljubazan, pristupačan i pažljiv prema svim ljudima sa kojima se susreće.

Posao – osobe muškog pola sa kardinalnim znakom device i podznakom u vodoliji, veoma su efikasne u svakom zanimanju kojim se bave, jer ne vole propuste, površnost ili nedoslednost, ali je njihov veliki problem svojeglavost i sklonost da uvek rizikuju i da prave poteze koji imaju iste šanse ili da uspeju ili pak da sasvim propadnu. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – muškarac devica – vodolija nije sklon da se lako sprijatelji sa bilo kim, pa iako je najčešće pristupačan i lako komunicira sa svakim, kada neko „pređe granicu“ koju je muškarac ove astralne kombinacije u međuljudskim odnosima „postavio“, on ume da se ponaša vrlo drsko, pa čak i bezobrazno i nekulturno i da tako jednostavno ograniči bilo kakav vid druženja sa osobama koje mu u bilo kom smislu ne odgovaraju. 

Ljubav – u aspektu emotivnih odnosa, muške osobe sa znakom device i podznakom u vodoliji, ne umeju da se iskreno i prostodušno emotivno otvore, i uvek su vrlo povušeni i introvertni, ali imaju neke sopstvene principe i kvalitete koje oičekuju od osoba suprotnog pola i od kojih nikako ne odstupaju.

Muškarci devica – vodolija, nisu zaljubljivi ili pak dozvoljavaju sebi da ih emocije „ponesu“ ili zanesu, i uvek su vrlo racionalni, skloni odličnoj samokontroli, i od partnerki očekuju odanost i vernost, kao i sposobnost da se ponašaju odgovorno i samosvesno, bez ikakve potrebe ili želje da se oslanjaju na muškarce ove astralne kombinacije ili da od njih očekuju emotivnu, materijalnu ili bilo kakvu drugu podršku u vezi ili braku.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku device sa podznakom u vodoliji su – žene u znaku ili podznaku strelca; vage; vodolije; lava; blizanaca; raka ili device. 

Zdravstvene tegobe – muške osobe ove astralne kombinacije kardinalnog znaka i ascendenta, u zdravstvenom pogledu su veoma sklone da imaju porenmećaje koji su vezani za krvotok ili limfu, pa lako obolevaju od proširenih vena, imaju aneurizme velikih arterija.

Često pate i od hipertenzije, hiperlipidemije ili ateroskleroze i imaju otežan limfotok što rezultira nagomilavanjem tečnosti u organizmu, i pojavom lokalizovanih ili ograničenih otoka odnosno stručno rečeno – edema.

Sponzorisano:

loading...
Loading...