Dnevni horoskop za 1.februar 2022

Novi mesec je uvek zanimljiv makar to bio  i, za mnoge najmračniji mesec – februar. Dnevni horoskop za 1.februar možete pogledati u nastavku teksta.

Ovan – horoskop za 1.februar

Jedva čekate da završite svoje obaveze danas kako bi u večernjim satima odvojili nekoliko sati sa opuštanje sa prijateljima i sa bliskim osobama.

Pripazite na svoju ishranu, ne smete više da jedete masnu i začinjenu hranu u velikim količinama kao ranije, ugrozićete vaše zdravlje.

Bik – horoskop za 1.februar

Budite se sa viškom energije koja će tokom dana opadati sve manje i manje. Ako želite da vidite bolje rezultate biće vam potrebno više energije.

Imate dosta planova o budućnosti sa voljenom osobom ali nema dovoljno vremena da sve to organizujete sami, biće vam potrebna pomoć od drugih.

Blizanci – horoskop za 1.februar

Ne želite i ne volite da se raspravljate sa ljudima, ali neki ljudi umeju da budu veoma dosadni  i ne shvataju kada prelaze granicu privatnosti a to vam najviše smeta.

Volite svog partnera zato što ima neke kvalitetne osobine koje vi nemate i zbog toga se dopunjujete i idealno funkcionišete.

Rak – horoskop za 1.februar

Ne osećate se danas najbolje ali ćete se potruditi da date sve od sebe kada je reč o efikasnosti na poslu, ne želite da drugi misle da zabušavate.

Partner u poslednje vreme nema vremena za vas ali je sve to za vaše dobro i nemate prava da se bunite.

Lav – horoskop za 1.februar

Ujutru se osećate umorno i neispavano ali ćete tokom dana dobiti nalet energije i prosto nećete moći da je istrošite u potpunosti.

Prijateljstvo i ljubav ne treba da mešate, a ako želite da imate i jedno i drugo, obratite pažnju na vaše ponašanje prema najbližima.

Devica – horoskop za 1.februar

Pravi je dan za neke nove početke, a poslovna atmosfera vam veoma prija i smatrate da ste u takvim uslovima najproduktivniji, iskoristite to na pravi način.

Imaćete dovoljno vremena za ozbiljnu ljubavnu vezu, sada je vreme da uživate u provodu sa prijateljima i sa najbližim dragim ljudima koji su uvek tu za vas i nikada vas neće razoračarati.

Vaga – horoskop za 1.februar

Ne želite da trpite one ljude koji negativno utiču na vas ali ponekad jednostavno morate da radite nešto što ne želite ako hoćete da napredujete.

Bolovi u leđima vam se pogoršavaju, preduzmite nešto povodom toga.

Škorpija – horoskop za 1.februar

Osećate se bolje nego inače od jutros, samo se nadate da ćete moći da zadržite lepo raspoloženje do kraja dana pošto vas čeka dosta obaveza.

Danas se ne osećate baš najbolje, ali znate i za gore dane. Sutra će vam biti bolje, samo se odmorite.

Strelac – horoskop za 1.februar

Hoćete da učinite nešto novo i originalno na poslu, želite da se istaknete ali ne znate na koji način to da uradite, nemate dovoljno fokusa i volje da budete najbolji.

Dosta vam je više usamljenosti, želite nekog pored sebe, želite da nađete srodnu dušu koja će vam uvek biti u blizini.

Jarac – horoskop za 1.februar

Svojeglavi ste i ne prihvatate savet od kolega iako znate da niste u pravu. Uplešćete se u još veće probleme ako što pre ne rešite neke greške iz prošlosti.

Zdravstveno stanje vam ne može napredovati na bolje ako ste vi digli ruke i ne želite da vodite računa o sebi a naročito ne želite da izbacite loše navike.

Vodolija – horoskop za 1.februar

Imunitet vam je opao zbog nedovoljno sna i nekvalitetne hrane, morate pod hitno nešto da promenite  u svakodnevnim aktivnostima ako želite da vam bude bolje i da se osećate bolje.

Ne osećate više zaljubljenost kao ranije ali znali ste da je to normalno i da će emocije da splasnu pre ili kasnije. Ipak, vi najviše volite osećaj zaljubljenosti.

Ribe – horoskop za 1.februar

Vreme je idealno za odmor i za uživanje po kući, ali imate veliki broj neodložnih obaveza za danas i zbog toga će odmor morati da sačeka.

Uživate u svojoj slobodi i u flertu sa suprotnim polom, nema potrebe da se bilo kome pravdate gde idete i šta radite.

Sponzorisano:

loading...
Loading...