Dnevni horoskop za 1.januar 2022

Dnevni horoskop za prvi dan u novoj godini je pred vama, hajde da ga pogledamo.

Ovan – horoskop za 1.januar

Ne morate baš prvog dana nove godine da promenite sve ono što vam se ne sviđa kod vas. Ima vremena da se posvetite promenama tokom sledećih dvanaest meseci.

Ne želite da budete deo stereotipa koji vladaju oko vas. Kada je reč o ljubavi, ne odstupate od svih principa iako znate da pucate previše visoko.

Bik – horoskop za 1.januar

Svi problemi su iza vas i sada želite da gledate samo u budućnost. Nemate više vremena da razmišljate o negativnim stvarima, one vas samo sputavaju i ne daju vam da razmišljate u pravom smeru.

Ne želite da budete deo nečega što je protiv vaših moralnih principa ali su vas bliski ljudi zamolili za uslugu i sada ne znate kako da se iz toga izvučete.

Blizanci – horoskop za 1.januar

Danas vam se vraćaju neke stare uspomene i ponovo se osećate pomalo depresivno zbog nekih stvari koje su se promenile a za koje ste mislili da će trajati večno.

Ipak, ne vredi gubiti vreme na nešto što ne možete promeniti, bolje je da se fokusirate na budućnost i na neke zajedničke planove koje imate sa voljenom osobom. Situacija na poslu zadovoljavajuća.

Rak – horoskop za 1.januar

Na poslu uvek možete da se uzdate u pomoć starijih kolega. Nemojte da mislite da su svi protiv vas. Uspešan period vas čeka ukoliko poslušate savete iskusnijih i ukoliko te savete primenite u praksi.

U ljubavi situacija nije idealna, ali će vas uskoro nešto dobro prodrmati u pozitivnom smislu.

Lav – horoskop za 1.januar

Poslovni saradnici se trude da izgledaju kao da imaju nekog keca u rukavu, ali stvar je u tome da nisu sigurni kako da postupe kada je reč o budućim poslovnim projektima.

Ako sada iz ove kompeticije izađete kao pobednik, imaćete prednost nad poslovnim partnerima i ubuduće.

Devica – horoskop za 1.januar

Previše vremena posvećujete nekome ko trenutno nema vremena za vas.

Trebalo bi da vam bude dovoljno do što ste privukli nečiju pažnju da bi se osećali privlačno, ali morate razumeti da nekim vezama jednostavno nije suđeno.

Vaga – horoskop za 1.januar

Nema potrebe da nekog drugog krivite za vaše loše odluke. Ako dobro razmislite u čemu ste pogrešili, možda u sledećem periodu neće biti toliko prilika za greške.

U ljubavi vam cvetaju ruže, ali ruža nije vaš omiljeni cvet. Ipak želite nešto drugo i nešto što vam je trenutno nedostupno.

Škorpija – horoskop za 1.januar

Ne ulazite u diskusiju ako nemate prave argumente kojima ćete dokazati vašu zamisao. Bolje sačekajte pre nego što donese odluku.

Malo ste preterali sa kritikama koje upućujete partnerom, potrebno je da stanete na loptu i dobro razmislite o svemu.

Strelac – horoskop za 1.januar

Ako vam se ukaže prilika za nekim dodatnim poslom, iskoristite je, ali nemojte zapostaviti trenutne poslovne obaveze zato što ćete se naći u situaciji da ne možete da postignete sve, i izgubićete i ovo što imate.

Posvetite malo više kvalitetnog vremena partneru zato što se već duže vreme oseća zapostavljeno. Nije poenta da svaki slobodan trenutak razmišljate o novcu.

Jarac – horoskop za 1.januar

Nemojte da dozvolite da drugi vide da ste nezadovoljni situacijom na poslu kako ne bi te informacije iskoristili protiv vas. Ako pokažete slabost, drugi jedva čekaju da iskoriste tu slabost kao vašu najgoru osobinu.

Sa voljenom osobom planirate dosta toga, ali ništa se od tih planova ne realizuje. Posvetite se više sprovođenju tih planova u delo.

Vodolija – horoskop za 1.januar

Potrebno vam je samo malo sreće da dobijete ono što želite. Niste dovoljno mudri da iskoriste ono što znate, ali ipak ste dovoljno iskusni da ne koristite ono što ne znate.

Kod vas prolazi samo kvalitet, nije vam bitan kvantitet. Kada je reč o ljubavnom životu, pomirili ste se sa tim da nikada nećete naći srodnu dušu.

Ribe – horoskop za 1.januar

Osećate da ste spremni na nove pobede i smatrate da sve izazove možete prevazići ako se dovoljno potrudite.

Za vas ne postoje prepreke i negativnosti, dosta vam je izgovora i od danas želite sve i želite odmah, ne zadovoljate se mrvicama već želite da dobijete samo najbolje.

Sponzorisano:

loading...
Loading...