Dnevni horoskop za 1.jul 2021

Dnevni horoskop za 1.jul.

Ovan – horoskop za 1.jul

Pod pritiskom ste, mnogi očekuju rezultate koje vi još uvek ne možete da pružite. Držite se iskusnih kolega ako želite podršku i savet.

Ne stidite se da kažete voljenoj osobi šta želite da menjate u vezi, uvek postoji prostor za boljitak i za poboljšanje.

Bik – horoskop za 1.jul

Na vrhuncu ste karijere, jedini je problem to što ne znate šta ćete kada se zasitite ovog posla. Uvek morate imati rezervni plan naročito kada je reč o poslovnim zbivanjima.

Pazite kako drugi reaguju na vas, ne misle svi da ste neodoljivi i šarmantni, to vam se može obiti o glavu vrlo lako.

Blizanci – horoskop za 1.jul

Ponekad se pitate gde ste pogrešili i zašto niste zadovoljni svojom karijerom i svojim poslom ali ne možete da nađete glavni razlog za to.

Budite iskreni prema voljenoj osobi ako želite da se i ona isto ponaša prema vama. Nemojte da krijete svoje prave namere.

Rak – horoskop za 1.jul

Nemojte misliti da će sve biti lako u ovom poslovnom projektu. Naprotiv, svakoga dana ćete se susretati sa problemima, manjim ili većim, koji će testirati vašu sposobnost da se snađete u hodu.

Iako generalno ne volite da ste u centru pažnje, ponekad vam flertovanje sa više osoba jako prija. Samo nemojte odavati utisak previše koketne osobe.

Lav – horoskop za 1.jul

Smatrate da vas vaši nadređeni ne savetuju u pravom trenutku, osećate se kao da kasnite sa projektom i mislite da nećete postići ono što ste zacrtali.

Prijatelji su u vašoj blizini, ali kao da nisu. Obraćaju pažnju samo na svoje probleme, osećate se kao da ste poslednja rupa na svirali.

Devica – horoskop za 1.jul

Stvari koje se dešavaju na poslu su van vaše kontrole i osećate se kao da vam sve izmiče iz ruku.

Nemojte da mislite da one osobe koje osećaju nešto prema vama ima to odmah jasno i glasno da vam priznaju. Kao da ste početnik u ljubavi. Ako se nekom sviđate, učiniće sve što je potrebno da to sakrije od vas.

Vaga – horoskop za 1.jul

Otkrivate nešto na poslu sasvim slučajno, nešto što će vas podstaći da istražujete još dalje i usavršavate se još više. Nemojte nikome još uvek da kažete ništa o svom otkriću.

Nije vam jasno šta voljena osoba traži od vas i na koji način treba da postupite. Stalno primate neke dvosmislene poruke koje vas zbunjuju i koje imaju nejasnu konotaciju.

Škorpija – horoskop za 1.jul

Kada osetite da imate inspiraciju, nemojte da dozvolite da ode tako lako. Iskoristite svu svoju kreativnost na najbolji mogući način.

Problemi sa sinusima.

Strelac – horoskop za 1.jul

Inspiraciju morate naći u stvarima i ljudima koji vam okružuju, niko vam neće dati motivaciju na poklon. Imate problema sa kreativnošću i nalazite se u blokadi.

Fokusirajte se na svoje najdublje emocije i upitajte sebe šta zaista volite i šta želite od svog života.

Jarac – horoskop za 1.jul

Sve vam smeta i stalno ste neraspoloženi, nemojte da se čudite ako kolege i poslovni partneri nisu zadovoljni načinom na koji sarađujete sa njima. Potrudite se i popravite svoj utisak.

Očekujte divan dan na privatnom planu, možda ćete dobiti šansu da se vidite sa starim prijateljima u večernjim časovima.

Vodolija – horoskop za 1.jul

Previše ste samouvereni iako nemate dovoljno razloga za to. Smatrate da ste najpametniji i da sve znate, to je pravi recept da sebi stvorite neprijatelje.

Najbolji prijatelji traže i najmanji razlog da se vide sa vama, ali vi niste raspoloženi za to sve dok ne rešite neke privatne probleme zbog kojih ne možete da se opustite.

Ribe – horoskop za 1.jul

Ne osećate da pripadate na radnom mestu, niste se dobro uklopili ali ne znate u čemu je problem, trudite se da budete društveni i nikada niste neraspoloženi.

Ne puštate nikoga u svoj svet intime, smatrate da niko to ne zaslužuje, ali pazite, uskoro ćete se osećati usamljeno i pomalo razočarano u ljude oko vas.

Sponzorisano:

loading...
Loading...