Dnevni horoskop za 1.mart 2021

Dnevni horoskop za 1.mart je stigao, pogledajte šta čeka znakove zodijaka.

Ovan – horoskop za 1.mart

Nemojte da budete brzopleti naročito kod onih stvari koje zahtevaju dobru procenu i jasan pristup. Ima tu dosta faktora koje morate da analizirate.

Osoba koja vam se trenutno sviđa ne obraća pažnju na vas, i nikako ne možete da joj privučete pogled, koliko god da se trudite.

Bik – horoskop za 1.mart

Nemojte da podcenite svoje kreativne sposobnosti, u vama ima dosta ideja koje treba da ugledaju svetlost dana, samo im treba dati podstrek.

Istina je ponekad suviše bolna da bi se priznala ali ponekad je to bitan korak ka boljoj budućnosti i ka samospoznaji.

Blizanci – horoskop za 1.mart

Scene na poslu gde kolege gube kontrolu i ne znaju kako jedan drugog što više da uvrede stvarno nije vaš nivo, i treba da izbegavate takve situacije u svakom slučaju.

Zaključujete pogrešnu stvar o jednoj osobi i grize vas savest zbog toga kada ste se uverili da je vaša procena bila totalno neumesna. Samo jedno izvinjenje će učiniti da se osećate mnogo bolje.

Rak – horoskop za 1.mart

Popodnevni sati su idealni za dobar provod sa malom grupom prijatelja, prijaće vam da se malo relaksirate.

Voljena osoba tvrdoglavo čeka da odlučite šta ćete dalje i kako ćete, ali nikako ne može da shvati da vi ne možete neke odluke da donesete u tako kratkom roku, naročito ne ako ste pod pritiskom.

Lav – horoskop za 1.mart

Možete da idete protiv saveta vaših nadređenih i da požurite sa nekim poslovnim odlukama ali nemojte se čuditi ako sve ne bude išlo svojim tokom.

Voljena osoba konačno preduzima korak koji ste puno čekali i to će vam ulepšati dan. Treba da uzvratite istom merom.

Devica – horoskop za 1.mart

Zainteresovani ste za neke stvari koje uopšte ne spadaju u rang vašeg zanimanja i stvarno ne treba da gubite vreme oko tih sitnica. Fokusirajte se na ono pravo.

Svom partneru mora da se posvetite maksimalno ako to očekujete i vi, ne možete samo da uzimate a da ništa ne dajete, to nije fer prema voljenoj osobi.

Vaga – horoskop za 1.mart

Ne unosite dovoljno tečnosti i to se vidi po vama, potrebno je takođe da regulišete ishranu što je više moguće kako ne bi izgubili energiju koja vam je preko potrebna.

Moguća zubobolja.

Škorpija – horoskop za 1.mart

Posvetite sebi barem sat vremena dnevno i provedite to vreme radeći one stvari koje volite i koje vam prijaju. Nemojte tako lako da odustajete od svog hobija.

Zadovoljni ste svojim zdravljem mada uvek ima prostora za napredak.

Strelac – horoskop za 1.mart

Neke nove kolege još uvek ne razumeju šta to znači timski rad, povedite računa da ih to naučite što pre kako ne bi trošili vreme kasnije.

Imate stomačnih tegoba zbog loše i neredovne ishrane.

Jarac – horoskop za 1.mart

One kolege u koje ste imali najviše poverenja rade protiv vas, na to su vas upozoravali drugi ali im niste verovali. Sada je možda kasno da sprečite posledice.

Dosta je situacija u poslednje vreme sa voljenom osobom koje vam crpe pozitivnu energiju i nikako ne možete da se pomirite sa tim.

Vodolija – horoskop za 1.mart

Nije istina ono što želite da čujete već ono što se stvarno dešava u realnom svetu. Iako vam neke informacije gode, proverite ih pre nego što ih obelodanite drugima kako ne bi trpeli posledice.

Voljena osoba ima dobre ideje kako vašu vezu da dovedete na mnogo veći nivo, ali se ne slažete oko nekih bitnih stvari, to morate prvo da rešite.

Ribe – horoskop za 1.mart

Jedan poslovni poziv će biti dovoljan da neke kolege nauče da ne smeju da se šale sa vama. Vi ste ozbiljan igrač i ozbiljna osoba kojoj ne treba da se rugaju.

Bez obzira na to što vam partner kaže, emocije ne mogu baš tako brzo da se izgube. Ponekad kažemo nešto što ne mislimo i kajemo se zbog toga, ali je bitno da razgovorom rešimo sve probleme.

Sponzorisano:

loading...
Loading...