Dnevni horoskop za 1.septembar 2022

Stigao je horoskop za 1.septembar ove godine. U nastavku pročitajte šta vas čeka u poslu, ljubavi a i zdravlju.

Ovan – horoskop za 1.septembar

Danas se osećate bezvoljno i bez energije. Nije dobar dan za neke nove poslovne planove, odmorite se i sačekajte neku bolju priliku za to. Odmorite se i saberite misli. Sutra je novi dan.

Na poslu je situacija skladna, uz mogućnost da uskoro napredujete ukoliko se potrudite. Kolege Vas podržavaju i na njih se uvek možete osloniti. U ljubavi vas uskoro očekuje velika promena.

Bik – horoskop za 1.septembar

Veoma bliskoj osobi je potrebna pomoć a Vi to ne primećujete. Osvrnite se oko sebe i ne budite sebični, i drugi imaju problema, ne samo Vi. Mislite malo i na druge i sreća će vas pogledati.

Ukoliko ste slobodni, uskoro možete očekivati veoma zanimljiv flert sa osobom koja je totalno drugačija od Vas. To može uticati povoljno na Vas i Vaš ljubavni život.

Blizanci – horoskop za 1.septembar

Na poslu je situacija kritična, a svi očekuju od Vas da rešite problem. To nećete moći sami, zato slobodno tražite savet od kolega i od šefa. Više glava misli bolje od jedne.

Prihvatite poziv za izlazak od osobe koju dugo poznajete ali ste je posmatrali samo kao prijatelja. Ponekad je ljubav bliža nego što mislimo, i desi se kada se najmanje nadamo.

Rak – horoskop za 1.septembar

Vaš trud će biti nagrađen posle toliko čekanja. Osećaćete se prezadovoljno zbog toga. Proverite krvni pritisak, niste mašina već ste ljudsko biće od krvi i mesa.

Ukoliko ste u vezi, vreme je da Vi i Vaša voljena osoba isplanirate kratkotrajno putovanje da obnovite romansu. Emotivna situacija će se popraviti.

Lav – horoskop za 1.septembar

Karijera ne treba da Vam bude na prvom mestu, nemojte zaboraviti porodicu i prijatelje zato što oni brinu o Vama i više nego što mislite. Odmorite se danas i posvetite se njima.

U ljubavi je vreme da se raščiste neke stvari o kojima već dugo razmišljate. Sada je pravi trenutak da rešite to.

Devica – horoskop za 1.septembar

Produktivniji ste nego ikada ranije ali znajte da to ne može večno da traje. Napravite pauzu u pravom trenutku kako ne biste sagoreli. Čuvajte energiju i za neke nove poslovne planove.

Kraj dana provedite sa voljenom osobom uz neki dobar film ili šetnju. Ukoliko ste slobodni, znajte da vas neko posmatra i raduje se susretu sa Vama.

Vaga – horoskop za 1.septembar

Danas povedite računa o svom zdravlju i više mislite na sebe. I Vama je potreban odmor, koliko god da mislite da ste jaki i neuništivi. Malo kontrole i umerenosti će Vam dobro doći.

Nije vreme za preispitivanja što se tiče ljubavi. Možda će Vam se odgovori na neka pitanja neće dopasti, ostavite to za neki drugi put.

Škorpija – horoskop za 1.septembar

Osećate se energično i poletno, samo bez žurbe da ne biste prebrzo izgubili taj višak energije. Fokusirajte se na jednu stvar kako ne bi rasipali energiju na više strana odjednom.

Ako vidite danas nekog na ulici i pogledi vam se sretnu, to može značiti da su neke lepe stvari odmah iza ugla. Nemojte previše dati sebe, idite korak po korak.

Strelac – horoskop za 1.septembar

Društveni život Vam već duže vreme nije na zavidnom nivou, ali poziv od starog prijatelja je prava prilika da to promenite. Nemojte odbiti tu priliku.

Nije vreme za raspravu, najbolje je izaći na neko romantično mesto nego ponovo pokretati temu ko je kriv za neke stvari u vašoj ljubavnoj vezi.

Jarac – horoskop za 1.septembar

Iznenađenje vas čeka danas na poslu, a od vas zavisi da li ćete se iznenaditi prijatno ili neprijatno. Ne odbijajte poziv kolega za bolje upoznavanje.

Ne osećate se najbolje danas, obratite pažnju na vaše zdravlje i simptome dok ne bude kasno. Poseta lekaru ne sme da se odlaže doveka.

Vodolija – horoskop za 1.septembar

Dobar početak dana ne znači da će dan takav i ostati. Popodnevni sati vam mogu doneti određene neprijatne trenutke, ali je na sreću to kratkotrajno.

Susret koji nije planiran može vam podignuti emotivno raspoloženje na mnogo veći nivo nego što ste očekivali. Ponekad je bolje komunicirati pogledom nego rečima.

Ribe- horoskop za 1.septembar

Poslušajte savet od bliskih osoba, niste Vi uvek najpametniji. Bliske osobe Vam žele samo dobro, ne treba se ljutiti na njih zbog pridikovanja.

Stare strasti su ponekad jače i lako se mogu rasplamsati uz dobar razgovor i neprikrivanje emocija.

Sponzorisano:

loading...
Loading...