Dnevni horoskop za 10.mart 2021

Dnevni horoskop za 10.mart ove godine možete videti u nastavku teksta.

Ovan – horoskop za 10.mart

Ono što želite ne možete uvek i dobiti i morate da se pomirite sa tim što je pre moguće. Ne možete više da živite u bajci i da verujete da se sve želje ostvaruju pre ili kasnije.

Pokrenite se i uradite nešto samo za sebe i za svoju dušu, prijaće vam to i više nego što ste mislili.

Bik – horoskop za 10.mart

Nove poslovne avanture su vam tik ispred nosa ali će morati da sačekaju izvesno vreme sve dok ne završite neke radne zadatke iz prethodnih perioda.

Vaša voljena osoba vam stalno nalazi neke zamerke ali vi ne obraćate pažnju na takve kritike već i dalje terate po svom.

Blizanci – horoskop za 10.mart

Imate strpljenja za svakoga kome treba pomoć ali nikako ne možete da razumete da neke vaše kolege ne mogu da zapamte proceduru oko ispunjavanja radnih zadataka.

Moguće je da će vam se pogoršati stanje sa vratnim pršljenovima, pripazite na taj problem što pre.

Rak – horoskop za 10.mart

Imate dosta prijatelja ali nikoga od njih ne možete pozvati kada vam je potrebna pomoć i podrška emotivne prirode. Svi oni misle da ste jaka osoba kojoj ne treba nikad rame za plakanje.

Rizikujete dosta toga da bi partneru udovoljili a to vrlo brzo može da vam se obije o glavu. Vaš ugled je pod znakom pitanja a voljenu osobu kao da nije briga zbog toga ni najmanje.

Lav – horoskop za 10.mart

Hranite se tuđom ljubomorom, kada vidite da neko namerno pokušava da vas provocira samo se trudite da budete još bolji.

Potrebno vam je samo malo dobre volje da uspete da započnete jedno divno prijateljstvo sa osobom suprotnog pola.

Devica – horoskop za 10.mart

Odgovorni ste kao radnik i kao profesionalac i nikada ne bi dozvolili da vam se lične emocije upetljaju u vaše poslovne planove.

Vaš način da rešite neke probleme sa voljenom osobom ne daju nikakve rezultate i ne znate više kako da postupite po tom pitanju.

Vaga – horoskop za 10.mart

Pratite najnovnije vesti iz svog poslovnog sektora i zbog toga ste uvek ispred drugih. To je vaša tajna i vaš glavni razlog zašto ste toliko uspešni.

Voljenoj osobi ste jako privlačni isto kao i na početku veze i sa te strane ste i više nego zadovoljni. Ipak, ima još dosta toga na čemu morate da poradite, a tiče se međusobnih odnosa.

Škorpija – horoskop za 10.mart

Problemi na poslu se samo ređaju i ne nazire im se kraj. Različite situacije donose nove okolnosti u kojima ne možete baš najbolje da se snađete.

Emotivno ste prazni i samo neko čudo može da vam pomogne da izađete iz kolotečine u kojoj se trenutno nalazite.

Strelac – horoskop za 10.mart

Neko od kolega na pravi način budi motivaciju u vama da budete bolji, jači i bez kompromisa i čini vam se da se tako mnogo brže usavršavate.

Voljena osoba žudi za vašom pažnjom a vi to nikako ne primećujete. Krajnje je vreme da nešto promenite kod sebe naročito u svom ophođenju prema bliskim ljudima.

Jarac – horoskop za 10.mart

Vaše namere prema jednoj osobi su jasne i to je lepo od vas, ali morate da prihvatite i ne kao odgovor, u suprotnom ćete sebi da napravite problem.

Zdravlje vam je na zadovoljavajućem nivou i činite sve da tako i ostane.

Vodolija – horoskop za 10.mart

Ne dobijate sve potrebne podatke u vezi sa projektom a bez njih ne možete da nastavite dalje sa realizacijom zacrtanih planova i trenutno se nalazite u krizi.

Imate jasno definisani cilj kada je reč o vašoj ljubavnoj vezi i nemate razloga da sumnjate u partnera ni zbog čega.

Ribe – horoskop za 10.mart

Ponekad nije dovoljno da radite na sebi samo spolja već morate i iznutra. Trudite se da se usavršavate što je više moguće bez nekog preteranog truda.

Maštate o nekim novim stvarima ali nemate dovoljno hrabrosti da preuzmete rizik i da budete slobodni ponovo.

Sponzorisano:

loading...
Loading...