Dnevni horoskop za 10.novembar 2020

Stigao je horoskop za 10.novembar ove godine. Pogledajte šta očekuje 12 znakova zodijaka.

Ovan

Ustali ste danas na pogrešnu nogu i nikoga ne trpite, naročito ne trpite kritike i primedbe od strane vaših kolega.

Apetit vam je i slab i ne hranite se odgovarajuće. Ubacite u jelovnik što više voća i povrća.

Bik

Stalno pridikujete drugima a ne vidite svoje mane. Neke svoje osobine morate promeniti ako želite da i drugi uvaže vaše mišljenje.

Problemi sa alergijom.

Blizanci

Usamljeni ste tokom celog dana i to vam prija, navikli ste na to da vam prijatelji ne pružaju podršku kada vam je to najpotrebnije. Umete se i sami izboriti sa nedaćama.

Kućni poslovi ne mogu više da čekaju, posvetite im se danas, ne ostavljajte ih za sutra.

Rak

Idealno je vreme da sredite neke stvari po kući koje već drugo planirate da promenite. Promena životnog prostora vam neće prijati zato što vi želite promene na poslovnom planu.

Partner je zaokupljen poslom i nekim sitnicama koje vi ne razumete ili ne želite da razumete.

Lav

Posao vam pruža zadovoljstvo zato što radite ono što volite. Ipak, i na poslu su mogući neki neplanirani problemi koje ćete rešiti u kratkom roku.

Vaš partner je potpuno zapostavio svoje zdravstveno stanje dok vi vodite veoma zdrav život i pazite na ishranu. Nikako da uskladite svoje želje i zahteve.

Devica

Od jutra do mraka ste van kuće i jednostavno ste iscrpljeni. Morate naći barem sat vremena slobodno za odmor ali i za zdravu rekreaciju.

Mogući problemi sa probavom i varenjem, pazite šta jedete ako ne želite da pogoršate stanje. Promene u ishrani su vam veoma potrebne, sada možda više nego ikada ranije.

Vaga

Dani su vam isti a ne činite ništa da to promenite. Uradite nešto originalno kako bi iznenadili sebe i kako bi se ponovo osećali puni energije.

Voljena osoba ne nalazi razumevanje za neke vaše izlete kada je reč o emocijama, ali vi ste takvi i ne pada vam na pamet da se menjate.

Škorpija

Sledećih nekoliko dana nećete provesti kod kuće i ova promena će vam mnogo prijati. Izlazite više i putujte što više možete.

Radite na usavršavanju svoje veze ali u pogrešno vreme, partner je pod pritiskom na poslovnom planu i nema vremena za neke privatne probleme.

Strelac

Naporno radno vreme vas tera da razmislite o promeni posla ali situacija na tržištu nije baš sjajna tako da ćete morati da pričekate.

Mogući problemi sa vidom i sa očima.

Jarac

Još jedan dan vas čeka, dan pun izazova i mogućnosti. Ne znate odakle da krenete i osećate se izgubljeno.

Zdravlje vam nije na vrhuncu a tvrdoglavi ste i ne preduzimate ništa povodom toga.

Vodolija

Krajem dana vas očekuje izlazak sa osobama među kojima se osećate prijatno. Napunićete baterije za sutrašnji dan.

Nije zabranjeno da razgovarate sa osobama supotnog pola ako ste u ozbiljnoj vezi, samo nemojte da pređete određenu granicu.

Ribe

Očekujete danas jedan bitan telefonski poziv koji će vam pomoći da olakšate svoje muke i da se bolje osećate, ali telefon nikako da zazvoni.

Sa partnerom više nemate volju da razgovarate zato što se svaki razgovor završi nekom raspravom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...