Dnevni horoskop za 11.april 2020

Dnevni horoskop za 11.april ove godine možete čitati u ovom tekstu.

Ovan – horoskop za 11.april

Emocije vas vodi kroz poslovne pregovore i to je možda vaša najveća greška, što prvo slušate srce a tek onda razum. Iako znate to i sami, teško je da se menjate.

Ne razmišljate puno o svojim postupcima, kajete se tek kada vidite da će vaša dela negativno uticati na neke vaše prijateljske odnose.

Bik – horoskop za 11.april

Kontrolišite vaše emocije kada ste u prisustvu nekih kolega koji ne utiču dobro na vas. Nemojte da im pokažete svoj pravi temperament.

Odličnog ste zdravstvenog stanja od kada ste uveli neke promene u svakodnevnom životu.

Blizanci – horoskop za 11.april

Završićete danas neke poslovne obaveze koje vam već duže vreme zadaju dosta muka. Nakon završetka osećaćete se mnogo bolje i rasterećenije.

Koristiće vam dobar provod sa vašim prijateljima, ukoliko dobijete poziv za izlazak nemojte da ga odbijete ni u kom slučaju.

Rak – horoskop za 11.april

Vaši dobri rezultati na poslovnom planu sa vaša najveća motivacija. Osećate se kada da ste na vrhuncu poslovne karijere, ali nemojte previše da se opuštate.

Voljena osoba traži vašu pažnju zato što prolazi kroz jedan težak psihički period, ali vi to ne vidite, previše ste okupirani sobom.

Lav – horoskop za 11.april

Nadređeni na radnom mestu su vam uvek dostupni za saradnju, savet ili podršku. Nemojte da se ustručavate da potražite pomoć kada vam je ona preko potrebna.

Već duži period osećate bolove u nogama, krajnje je vreme da se posvetite tom zdravstvenom problemu malo ozbiljnije kako bi sprečili posledice.

Devica – horoskop za 11.april

Čekajte svoju priliku strpljivo i nemojte da odustanete od svojih ciljeva. Možete da postignete sve što želite, samo ako se dovoljno potrudite i ako dovoljno uložite sve svoje emocije i talenat.

Inspiracija za ljubav i za zaljubljivanje je uvek tu u vama, samo je ponekad malo prikrivena i uspavana i treba joj vremena da se probudi.

Vaga – horoskop za 11.april

Imate rokove da završite dosta poslova ali se ne posvećujete svakom poslovnom projektu dovoljno ozbiljno. Morate da uskladite i da napravite neku ravnotežu.

Trudite se da imate dosta kompromisa u vašoj ljubavnoj vezi ali se vaš partner ne trudi dovoljno, kao da su se emocije ugasile i da ste jedno drugom postali samo navika.

Škorpija – horoskop za 11.april

Odbijate poslove koji vam ne odgovaraju, ali ipak ne smete da zanemarite ni finansijsku stranu tih poslova, tako da ćete uskoro morati nešto da prihvatite, pre ili kasnije.

Organizacija privatnih obaveza vam je mnogo teža nego organizacija poslovnih obaveza. Ne možete da nađete slobodno vreme za sve one koji žele da se vide sa vama.

Strelac – horoskop za 11.april

Nemojte puno da razmišljate o prošlosti i o stvarima koje ste mogli da promenite, gledajte u budućnost, to neka bude vaš vodič ka uspehu.

Osećate bolove u donjem delu leđa, potrudite se da bolje spavate.

Jarac – horoskop za 11.april

Ne morate svakog dana da budete ozbiljni i namršteni, opustite se sa kolegama i pričajte o nekim neobaveznim stvarima koje nisu vezane za posao.

Promena u ljubavnom životu vam je preko potrebna, ali se morate sami potruditi da do promene dođe, niko neće napraviti prvi korak umesto vas.

Vodolija – horoskop za 11.april

Dajete kolegama rokove koji ne mogu da ostvare i time im stvarate još veći pritisak. Atmosfera na poslu i  u kancelariji mora da bude na vrhunskom nivou ako mislite i ako želite da rezultati budu vidljivi u što kraćem roku.

Potrebno vam je neko vreme da se povučete iz javnosti i da na miru razmislite o vašim sledećim koracima. Osećate se kao da vam je ceo život u haosu.

Ribe – horoskop za 11.april

Dobra je prilika pred vama za privatni biznis, danas možete da prikupite sve potrebne informacije što se toga tiče i vaša poslovna avantura može da počne.

Priliv pozitivne atmosfere od strane bliskih prijatelja i porodice je baš ono što vam je potrebno danas, a toga ćete imati na pretek.

Sponzorisano:

loading...
Loading...