Dnevni horoskop za 11.decembar 2020

Dnevni horoskop za 11.decembar je pred vama. Evo šta vas očekuje u njemu.

Ovan – horoskop za 11.decembar

Pomalo ste nezadovoljni sa svojim poslom ili sa načinom na koji ga radite. Tražite više od kolega ali ne dobijate željenu povratnu informaciju od njih.

Zauzeti Ovnovi bi trebali da provedu jedan lep dan u harmoniji i slozi sa svojim partnerom.

Bik – horoskop za 11.decembar

Oslanjate se samo na sebe i svoj mogućnosti pa na poslu postižete samo prosečne rezultate. Kada bi imali bar malo povrenja u svoje saradnike i saradjivali sa njima, rezultati bi bili neuporedivo bolji.

Moguće jedno vrlo zanimljivo poznanstvo za većinu slobodnih Bikova. Spremite se za to da vas ne iznenadi.

Blizanci – horoskop za 11.decembar

Niste zadovoljni sa radnim mestom i već duže vreme razmišljate o promeni posla. Imajte hrabrosti da idete za svojim snovima ako je to ono što zaista želite u životu.

Zdravlje vam je nestabilno jer ne vodite dovoljno računa o sebi ni o ishrani. Krajenje je vreme da sebe počnete tretirati malo bolje.

Rak – horoskop za 11.decembar

Vrlo ste zadovoljni kako i poslom koji obavljate tako i zaradom. Uvek naravno može bolje i više ali trebate biti zadovoljni sa onim što imate sada.

Harmoničan odnos tokom celog dana sa vašim partnerom je ono što vas raduje i veseli.

Lav – horoskop za 11.decembar

U situaciji ste gde je taktika bukvalno sve. Dosta zavisi od toga kako se postavite prema svojim kolegama i nadredjenima. Stavite sebe ponekad na prvo mesto.

Zdravlje danas stabilno. Slobodno Lavovi imaju priliku da započnu danas novu vezu.

Devica – horoskop za 11.decembar

Konačno privodite kraju jedan jako važan i krupan poslovni projekat koji vam već dugo vremena stoji nad glavom pa se zbog toga osećate rasterećenije.

Olakšavajuća okolnost za vas je to što vaš partner ima jako puno razumevanja pa vam toleriše i dobre i loše periode u životu. Budite zahvalni na tome.

Vaga – horoskop za 11.decembar

Počeli ste srljate na poslu ali svesni ste toga i trudite se da to ispravite na vreme.

Zauzete Vage bi danas mogle da provedu jako lepo popodne i veče sa svojim partnerom.

Škorpija – horoskop za 11.decembar

Ne svidja vam se kako vam se stvari danas odvijaju na poslovnom planu pa se trudite svim snagama da to okrenete u svoju korist. To vam možda neće uvek poći za rukom ali ne očajavajte zbog toga.

Zdravlje je počelo da vas izdaje jer niste dovoljno dobro pazili svoje telo. Vreme je da obratite malo više pažnje dok vaš način života nije izazvao više štete.

Strelac – horoskop za 11.decembar

Postali ste nestrpljivi jer želite da uradite sve i odmah. Morate malo naći smirenosti u sebi i bolje kontrolisati situaciju.

Treba vam da bolje iskristališete svoje emocije i da odlučite šta želite od svog ljubavnog života. Do sada ste se često igrali izmedju dve vatre.

Jarac – horoskop za 11.decembar

Toliko ste posla odradili ovih dana da jednostavno niste ni sami svesni koliko je to i kako ste to izveli. Danas bi ipak mogli malo odmorite.

Danas bez većih promena na zdravstvenom i ljubavnom planu.

Vodolija – horoskop za 11.decembar

Dosta posla odradjujete totalno rutinski bez puno razmišljanja i analiziranja.

Polako vam postaje jasno koje osobe su vam bitne u životu. Takve osobe želite da zadržite za sebe, dok one koje vam ne žele dobro i koje vas ogovaraju, sve više udaljavate.

Ribe – horoskop za 11.decembar

Danas ste dobili neočekivanu želju da malo udovoljavate svojim saradnicima i kolegama. Počeli ste više pažnje da obraćate na njihove želje i potrebe što je dobro.

Bez većih promena na zdravstvenom i ljubavnom planu. Ipak malo više pažnje obratite na to kako se hranite i oblačite u ove hladne dane.

Sponzorisano:

loading...
Loading...