Dnevni horoskop za 11.januar 2022

Dnevni horoskop za 11.januar je ispred nas. Hajde da pogledamo šta očekuje horoskopske znakove.

Ovan – horoskop za 11.januar

Uživajte u lepom vremenu i svemu onome što lepo vreme pruža – šetnju, lep provod, razgovor sa prijateljima i jednostavno fino raspoloženje koje nikako neće da vas napusti ovih dana.

Sve ukazuje na to da ćete dan provesti na jedan lep i prijatan način.

Bik – horoskop za 11.januar

Osećate se raspoloženo zato što ste saznali neke informacije koje vama idu u korist i koje će vam pomoći da napredujete na poslu.

Nalazićete se u centru pažnje i to će vam jako prijati. Ali, osoba koja vam se sviđa nikako ne obraća pažnju na vas i to je ono što vam smeta.

Blizanci – horoskop za 11.januar

Niste zadovoljni situacijom na poslu zato što svi drugi smatraju da se vi nezasluženo nalazite tu gde jeste. Ubedićete ih u suprotno ili ćete napustiti to radno mesto, to je vaša odluka.

Ne želite da zauzimate mesto ako ga ne zaslužujete.

Rak – horoskop za 11.januar

Sa voljenom osobom vam manjka komunikacije i upravo to dovodi do nesporazuma i do rasprave koje dugo pokušavate da izbegnete.

Nemate snage i strpljenja da se raspravljate ko je u pravu a ko ne, nemate dovoljno argumenta za svoje tvrdnje.

Lav – horoskop za 11.januar

Svi mogu da vide da ste zadovoljni na poslu a oni koji su ljubomorni će učiniti sve da vam to pokvare. Ipak, neće to uspeti, možete uživati zato što ćete biti nagrađeni za vaš trud.

Na privatnom planu bi moglo da bude malo bolje, barem kada je reč o ljubavi, ali situacija je sada takva kakva je.

Devica – horoskop za 11.januar

Imate elana i dobre volje da pomognete svima, ali znate i sami da pola od tih osoba vama nije pomoglo kada je bilo najpotrebnije.

Osećate se vrlo dobro, ali nemojte da zapostavite vaše aktivnosti kao što su trčanje i brzo hodanje, to vam pomaže da imate više energije za sve obaveze.

Vaga – horoskop za 11.januar

Želite da sve bude kako treba u odnosu sa kolegama ali to u praksi nije moguće, uvek će se naći neko ko će vas podrivati i ko će pokušati da vas prikaže kao nesposobnu osobu.

Popodnevni časovi su pogodni za prijatno vreme sa prijateljima ili porodicom, iskoristite to na pravi način.

Škorpija – horoskop za 11.januar

Kada gledate jednu osobu koja vam je jako draga, pitate se kakav bi vam život bio da ste napravili neke drugačije odluke.

Ipak, sada je kasno da se nešto menja, morate da prihvatite svoju sudbinu takva kakva je, ne možete da utičete na prošlost. Možda će jednog dana biti prilike za ispravljanje grešaka.

Strelac – horoskop za 11.januar

Ako vam starije kolege udele neki savet, nemojte to da shvatite pogrešno i da se uvredite, oni samo žele da vam pomognu da se lakše priviknete na nove poslovne obaveze i na novo radno mesto.

Ako dobijete i kompliment uz taj savet, prihvatite ga uz smešak, ali ipak budite obazrivi i pratite da li postoje neke skrivene namere iza tog komplimenta.

Jarac – horoskop za 11.januar

Posao koji vas danas čeka nije za uživanje, ali morate i to da hrabro podnesete.

Glavobolju u prepodnevnim časovima možete sprečiti ako popijete kafu i doručkujete na vreme, inače će vas glava boleti celog dana.

Vodolija – horoskop za 11.januar

Danas ste uznemireni zato što znate da vas očekuje susret sa jednom osobom za koji jednostavno niste spremni, ali isto tako znate da do susreta mora da dođe pre ili kasnije.

Odnos sa porodicom nije na najsjajnijem nivou, jednostavno niko ne obraća pažnju na vas i na vaše potrebe.

Ribe – horoskop za 11.januar

Konačno ste privukli pažnju osobe koju krišom posmatrate već duže vreme ali ne znate u kom smeru vaš odnos dalje treba da napreduje, da li želite samo flert ili nešto ozbiljnije.

Ipak, budite prirodni i ono što jeste i neka stvari idu svojim tokom bez ikakvog forsiranja. Kasnije ćete videti kako se stvar bude razvijala.

Sponzorisano:

loading...
Loading...