Dnevni horoskop za 11.jul 2021

Dnevni horoskop za 11.jul ove godine.

Ovan – horoskop za 11.jul

Kolege imaju dosta prostora za napredak ali oni to još ne uviđaju. Dolazite u sukob sa nadređenima i to ćete teško podneti.

Nedostaje vam topline ali to vam sada niko ne može pružiti. Napravili ste neke greške koje nije lako ispraviti, potrebno je vreme za to.

Bik – horoskop za 11.jul

Strategija koja je efikasna ne treba da se menja sve dok daje rezultate. Šefovi nisu zadovoljni sa vašim radnim zadacima, potrudite se da to bude mnogo bolje.

Voljena osoba ne podržava vaše odluke koje se tiču vaše poslovne karijere. Niste to očekivali ali morate naći načina da uskladite privatni i poslovni život.

Blizanci – horoskop za 11.jul

Ponašate se onako kako se i osećate, ali pred drugima ponekad morate da igrate i poslovne uloge koje vam baš i ne leže. Taj period će trajati kratko.

Primećujete neke nove osobe u svojoj blizini, ali ne znate na koji način da im priđete a da ne ispadnete navalentni.

Rak – horoskop za 11.jul

Ako smatrate da ne možete da postignete ono što šefovi od vas traže, možda je bolje da sa nekim podelite radne obaveze, ili da jednostavno prepustite posao onima koji znaju to da rade bolje od vas.

Niste navikli na toliko emotivnog izliva od strane partnera, ali sumnjate da je nešto skrivljeno čim se tako ponaša.

Lav – horoskop za 11.jul

Kolege vam prebacuju da ste previše ozbiljni, a kada pokušate da budete šaljivi i duhoviti imate osećaj kao da niko nema smisla za humor.

Sigurni ste u svoju ljubav, ali nikada ne možete da tačno znate šta druga strana oseća.

Devica – horoskop za 11.jul

Ugovarate neke nove poslovne sastanke, od nekih očekujete dosta, od nekih ne, ali ćete tek kada sastanci prođu znati na čemu ste i ima li šanse za neki novi projekat.

Potrebno vam je da dobro razmislite o svom ljubavnom životu i šta je sve tu potrebno promeniti, ne morate da žurite, ali neki plan mora da postoji.

Vaga – horoskop za 11.jul

Niste navikli da budete glavni na poslu ali ne bi bilo loše da se oprobate i u ovoj ulozi. Ako vam ne leži, uvek možete da se vratite na staru radnu poziciju.

Prosto ne znate zbog čega ste baš vi zaslužili da budete toliko srećni u ljubavi, ali ne želite ništa da menjate, samo želite da uživate u društvu voljene osobe.

Škorpija – horoskop za 11.jul

Od ranog jutra se budite sa glavoboljom i raspoloženi ste za svađu sa svakim ko ima drugačije mišljenje od vas. Jedva čekate da se današnji dan na poslu završi.

Nemate recept da popravite odnos sa voljenom osobom, morate da nađete kompromis a na njega ne želite da pristanete, mislite samo na sebe i na svoja osećanja.

Strelac – horoskop za 11.jul

Obostrane zasluge za uspeh su potrebne ako ne želite da osećate ljubomoru, ali isto tako ako želite da se osećate i ponosno na svoje znanje.

Ne činite ustupke onima koji ne planiraju da vas cene zbog toga, to nije fer sa njihove strane.

Jarac – horoskop za 11.jul

Slabi ste na osobe koji predstavljaju autoritet i ne znate na koji način da im se suprostavite. Ipak, kada pokušate da im odgovorite, vidite da to i nije tako strašno kao što izgleda.

Voljena osoba ima dosta primedbi na vaše ponašanje u javnosti, mada vam nikako nije jasno u čemu grešite i šta to radite pogrešno.

Vodolija – horoskop za 11.jul

Niste dovoljno raspoloženi da se raspravljate sa kolegama danas, ali ako oni insistiraju na tome, potrudićete se da im objasnite u čemu grešite.

Ako imate prostora i vremena, napravite malo zabavu u svojoj kući, za malo ali odabrano društvo i dobro se provedite.

Ribe – horoskop za 11.jul

Ne pokazujete dovoljno razumevanja za kolege i nije vam puno stalo da im pomognete, zato što znate i sami koliko je bilo vama teško na početku.

Voljena osoba ne pokazuje više tako često svoje emocije i ne dokazuje vam da se bori za vašu pažnju i afinitete.

Sponzorisano:

loading...
Loading...