Dnevni horoskop za 11.maj 2021

Dnevni horoskop za 11.maj ove godinte čitajte u ovom tekstu.

Ovan – horoskop za 11.maj

Za sada je sve u redu i baš onako kako ste i očekivali. Neke kolege pomalo prave problem zato što ste bune protiv radnih zadataka, ali to nije vaša primarna briga.

Očekujte poziv od člana vaše porodice danas koji se tiče vaše bliske ili malo dalje budućnosti. Mirne glave razmislite o svemu.

Bik – horoskop za 11.maj

Iako se ne trudite dovoljno i ne dajete svoj maksimum, kolege i nadređeni misle da ne spavate noćima zbog preteranog obima posla.

Sa partnerom nalazite zajednički jezik oko većine stvari i zbog toga se osećate srećno i ispunjeno.

Blizanci – horoskop za 11.maj

Kada dođete na posao, jedva čekate da se vratite kući, a kada ste kod kuće, jedva čekate da odete na posao. Ni sami ne znate šta želite od života.

Mali gestovi koje vam jedna osoba ukazuju vam prijaju, ali to ne smete da priznate nikome, pa čak ni sebi. Ponekad je bolje da ne obuzdavate svoje emocije.

Rak – horoskop za 11.maj

Za neke ljude je novi dan za neke nove početke, ali za vas je samo skup obaveza od kojih ne možete da pobegnete.

Sa voljenom osobom se retko kada viđate, imate osećaj kao da svako živi neki svoj zaseban život. Možda je pravo vreme da se to i realizuje.

Lav – horoskop za 11.maj

Poslovna komunikacija sa saradnicima je odlična.

Izgledate srećno i zadovoljno,ali vam ponekad, dok ste sami, kroz glavu prođe pitanje kako bi vam bilo da ste napravili neke drugačije odluke u životu.

Devica – horoskop za 11.maj

Ako nekada na kratko porazgovarate sa osobom koja vam deluje nedodirljivo i nekomunikativno, to ne znači da je ta osoba upravo takva.

Voljena osoba je dosta zrelija i iskusnija od vas, to vam ponekad smeta, ali kada vam treba neko da vas smiri, ona je prva tu da vam da savet i da vam pruži podršku.

Vaga – horoskop za 11.maj

Neki snovi se nikada neće ostvariti, ali ko zna zašto je to dobro. Ako imate snove, to znači da i dalje imate nadu da će vam u bliskoj ili daljoj budućnosti biti bolje.

Dolazite u situaciju kada morate da izbegavate neke prijatelje, zato što vam vreme provedeno sa njima ne odgovara i osećate se pod tenzijom kada ste u društvu takvih ljudi.

Škorpija – horoskop za 11.maj

Niste uspeli da nađete posao koji vam odgovara u svakom mogućem pogledu, i zbog toga se već osećate depresivno i pomalo razočarano.

Imaćete stomačne tegobe i večernjim ili ranim jutarnjim časovima. Pazite šta jedete i u kojoj količini. Imate osetljiv želudac i zbog toga morate da budete dodatno oprezni.

Strelac – horoskop za 11.maj

Ako želite maksimalne rezultate, sa svim kolegama morate da podelite sve informacije koje su bitne za realizaciju projekta.

Trenutno niste u ozbiljnoj vezi, i iako vas mnogi kritikuju zbog toga, vama upravo samo takav tip veze odgovara, ne želite da izgubite svoju slobodu.

Jarac – horoskop za 11.maj

Ako ste trenutno nezaposleni, očekuje vas nekoliko poslovnih ponuda, ali će retko koja od tih ponuda da vam odgovara. Ne morate da žurite sa konačnom odlukom.

Mnogi misle da ste previše sebični i zatvoreni, i sa jedne strane su i u pravu. Ne dozvoljavate drugima da vam se previše približe, plašite se da ne budete ponovo povređeni.

Vodolija – horoskop za 11.maj

Polako ali sigurno završavate sve radne zadatke, to pokazuje da se dobro organizovani i umete da pružite svoj maksimum onda kad je to najpotrebnije.

U ljubavi je situacija mirna, čak i mirnija nego što ste do sada navikli. Možda je to samo neko zatišje pred buru, držite oči otvorene.

Ribe – horoskop za 11.maj

Potrudite se da ne zakasnite na današnji poslovni sastanak, od njega će zavisiti vaša celokupna poslovna karijera. Takođe, morate da pazite šta pričate pred partnerima.

Stari prijatelj će vas zamoliti za podršku i pomoć, ali vi niste sigurni da li ste baš vi prava osoba da mu pomognete.

Sponzorisano:

loading...
Loading...