Dnevni horoskop za 11.mart 2021

U ovom tekstu možete pročitati dnevni horoskop za 11.mart.

Ovan – horoskop za 11.mart

Vi imate glavnu reč i vaša odluka se mora poštovati, to je ono što kolege moraju da shvate ako žele i dalje da sarađuju sa vama.

Danas je vaš red da donesete neke važne rezolucije kada je reč o usavršavanju vaše ljubavne veze, samo vi to možete da uradite na pravi način.

Bik – horoskop za 11.mart

Dajete sve od sebe i ulažete poslednje mrvice svoje energije zato što ste sigurni da je ovaj poslovni projekat ono pravo i niko vas ne može ubediti u suprotno.

Negativna energija između vas i vašeg partnera je više nego primetna, nađite razlog zbog čega je to tako.

Blizanci – horoskop za 11.mart

Neki novi poslovni partneri nisu zadovoljni vašim napretkom i to će staviti znak pitanja na razvoj vaše karijere.

Potrebna vam je podrška bliske osobe oko jedne važne stvari vezano za vaš lični razvoj i usavršavanje ali nikako da dobijete potreban odgovor.

Rak – horoskop za 11.mart

Niste raspoloženi zato što ste postali deo jedne ne baš popularne priče na radnom mestu i činite sve da to ispravite i da odbranite svoju čast.

Vaša voljena osoba dobro zna sve vaše negativne i pozitivne osobine i pred njom ne smete da glumite neku drugu osobu, ne stoji vam to ni najmanje.

Lav – horoskop za 11.mart

Bliski odnos i mogućnost da iskreno porazgovarate sa nadređenima o bilo kojoj stvari koja vas muči je nešto što vas motiviše da dalje napredujete i da budete još bolji.

Odmarate u popodnevnim časovima ali znate da vas vaše obaveze i dalje čekaju. Ipak, neke obaveze morate da pomerite za blisku budućnost, naročito one koje nisu toliko visoko na listi prioriteta.

Devica – horoskop za 11.mart

Preispitajte sebe i svoja razmišljanja oko trenutnog poslovnog projekta i odlučite da li je to za vas ili ne. Nko vas neće terati da nastavljate ako to ne želite.

Ne dobijate objašnjenje od voljene osobe oko nekih vaših nedoumica i zbog toga se osećate isfrustrirano.

Vaga – horoskop za 11.mart

Samo vi znate razlog zašto izbegavate određene kolege ali još nije ni vreme ni mesto da te razloge podelite sa drugima.

Bitno je da se posvetite nekim aktivnostima u kojima baš ne uživate ali jednostavno morate da ih radite samo zato što vaša voljena osoba uživa u njima.

Škorpija – horoskop za 11.mart

Neke situacije u kancelariji su vam zaista neprijatne ali morate da pređete preko njih ako želite da se bolje uklopite u novu poslovnu sredinu.

Dobro razmislite da li ćete prihvatiti poziv prijatelja za izlazak pošto vaš odnos nije kao ranije i može se samo još više pogoršati ako kažete nešto što ne bi trebalo.

Strelac – horoskop za 11.mart

U poslovnom ste zanosu i ne razmišljate racionalno, zbog toga je moguće da donosite neke pogrešne poslovne odluke koje vam neće doneti ništa dobro.

Zadovoljstvo nije vaša svakodnevnica i zbog toga morate da se potrudite da eliminišete negativne stvari iz vašeg ljubavnog života.

Jarac – horoskop za 11.mart

Ne pristajete na uslove drugih i na ucene koje ćete ignorisati, ali ipak morate da učinite nešto povodom negativne atmosfere koja vlada na radnom mestu. To više ne možete da izdržite ni časa.

Vašoj ljubavnoj vezi će prijati i najmanja promena, samo se potrudite da sve bude kako treba, da se neke dodatne stvari ne bi iskomplikovale.

Vodolija – horoskop za 11.mart

Veliki broj vaših kolega vas dovodi u zabludu i jednostavno ne znate na koju ćete stranu da prevagnete. Potrebno je samo malo vremena da dođete k sebi i da dobro razmislite kuda dalje vaša karijera treba da ide.

Osećate neprijatnost u zglobovima i mišićima, ne unosite dovoljno magnezijuma i kalijuma.

Ribe – horoskop za 11.mart

Jedna faza vaše poslovne karijere dolazi do samog kraja, ali nema odmora zato što druga faza odmah počinje i nemate puno vremena za relaksaciju.

Dobro je to što ste iskreni prema partneru ali nije dobro to što su vam emocije nestale.

Sponzorisano:

loading...
Loading...