Dnevni horoskop za 12.april 2020

Dnevni horoskop za 12.april je stigao, pogledajte kakav je.

Ovan – horoskop za 12.april

Niste dovoljno raspoloženi za podnošenje odgovornosti oko nekih poslovnih odluka, više vam odgovara da to prepustite nadređenima. Vi samo sprovodite njihova naređenja.

Jedna osoba vam deli komplimente ali vi nikako ne shvatate šta ta osoba želi da vam poruči.

Bik – horoskop za 12.april

Niste dovoljno strpljivi i ne drži vas mesto. Ni sami ne znate ponekad šta hoćete, kao da vam je vaša koža tesna.

Osećate se umorno i potrebno vam je da malo odmorite od svih obaveza. Možda neće svi imati razumevanja za to, ali morate da mislite i na sebe.

Blizanci – horoskop za 12.april

Ne popuštate pod ucenama, čak naprotiv, kada neko pokuša da vas uceni vi odreagujete još žustrije. Ne pristajete na kompromise kada je reč o kvalitetu.

Ljubavni planovi čekaju na neka bolja vremena, ne trudite se dovoljno da učinite stvari boljim.

Rak – horoskop za 12.april

Jedan poslovni partner će želeti da dobije više detalja od vas kada je reč o zajedničkom projektu na kome radite. Dobro razmislite koliko detalja ćete otkriti, morate sačuvati i nekog keca u rukavu.

Muči vas glavobolja koja već polako prelazi u hroničnu.

Lav – horoskop za 12.april

Nikada niste voleli odgovornost, ali kako vreme prolazi shvatate da ste sada dosta zreliji i svesniji svojih postupaka. Ipak, ponekad ne treba samo vi da priznate svoje greške, naročito ako ih i drugi podjednako prave.

Voljena osoba diktira tempo vaše ljubavne veze a vi se uvek povinujete. Nemate pravo ponekad na svoje mišljenje i to vas dovodi do ludila. Zapitajte se koliko dugo ste u stanju da trpite takvo ponašanje.

Devica – horoskop za 12.april

I dalje čekate trenutak da zasijate na poslu, ali to nije tako lako kao što ste prvobitno mislili. Konkurencija je jaka a vi imate sve manje strpljenja.

Vaš odnos sa partnerom nije zdrav. Previše zahtevate a nikako ne popuštate, to neće izaći na najbolje. Morate neke svoje mane da eliminišete kako znate i umete ako želite zajedničku budućnost sa voljenom osobom.

Vaga – horoskop za 12.april

Svakoga trenutka čekate da vam zazvoni telefon i da vam neko saopšti lepu vest, ali do tog poziva nikako da dođe. Samo budite strpljivi.

Nervozni ste često iako sami ne znate razlog. Dobro bi vam došao iskren razgovor sa bliskim prijateljem.

Škorpija – horoskop za 12.april

Čekate da se nešto lepo desi na poslu ali situacija je sve teža i sve nepovoljnija za vas. Potrebno je da reagujete dok ne budete u bezizlaznoj situaciji kada više nećete moći ništa da promenite.

Naporna vam je svaka rasprava sa partnerom. Jednostavno nemate snage, volje i energije da po ko zna koji put pričate i raspravljate o istim problemima.

Strelac – horoskop za 12.april

Imate neke crne misli oko kraja vaše karijere koje vam ne daju mira. Da li će se sve odigrati onako kako se plašite, samo vreme će pokazati.

Voljena osoba ne pokazuje previše razumevanje za vaše brige i probleme.

Jarac – horoskop za 12.april

Pred vama je jedna važna poslovna situacija kojoj možda niste dorasli, ali će vam upravo ta situacija pokazati da li ste spremni za nove izazove ili ne.

Psihofizička forma vam je na visokom nivou. Ne dozvoljavate sebi da budete lenji i ponosni ste zbog toga.

Vodolija – horoskop za 12.april

Analiza je važan deo donošenja konačne odluke, ali vama to još uvek nije jasno. Ne smete da propustite nijedan detalj pre nego što krenete u realizaciju poslovnih planova.

Zdravlje vas solidno služi, iako morate da priznate sebi da se niste baš previše trudili da ugodite sebi na bilo koji način. Kada je reč o ishrani, ne možete da odolite slatkišima.

Ribe – horoskop za 12.april

Imate prednost u odnosu na konkurente zato što imate više iskustva, ali vam je potrebno malo više intuicije i dobre volje.

Nemojte često da se ljutite na voljenu osobu, zaista se trudi da sve bude po vašem ali to ponekad u praksi ume da se zakomplikuje.

Sponzorisano:

loading...
Loading...