Dnevni horoskop za 12.februar 2022

Dnevni horoskop za 12.februar ove godine je stigao, pogledajte ga ispod.

Ovan – horoskop za 12.februar

Nastavite tamo gde ste prošli put stali kako ne bi izgubili tok poslovnih dešavanja i kako bi shvatili šta dalje šefovi očekuju od vas.

Ako vam je potreban savet u ljubavi, vaš bivši ljubavni partner svakako nije osoba prava za tako nešto, ne želite opet da budete deo te priče.

Bik – horoskop za 12.februar

Privremeno rešenje na poslu je uvek loše na duži rok iako samo pruža uvid da je situacija stabilna i da će sve biti na svom mestu u budućnosti.

Kada se nalazite u prijatnom društvu sposobni ste da zaboravite na sve probleme koji su vas ovih dana okupirali.

Blizanci – horoskop za 12.februar

Neke kolege zaista imaju dobru nameru prema vama, ali ste bili prevareni ranije i jednostavno više nikome ne verujete.

Slična stvar vam se događa i na ljubavnom planu, ima dobrih osoba koji samo žele da porazgovaraju sa vama zato što ste prijatna osoba, ne znači da tu postoje neke skrivene namere.

Rak – horoskop za 12.februar

Potrebna vam je pomoć kolega da završite vaše radne zadatke na vreme, nemojte se ustručavati da to tražite od njih, naročito oni sa kojima ste u dobrim odnosima. Oni će uvek biti tu da vam pomognu, i poslovno i privatno.

Ako ste dobro raspoloženi i ako vam je samopoštovanje na visokom nivou, ne postoji ta osoba koju ne možete da šarmirate.

Lav – horoskop za 12.februar

Ako želite da budete uspešni na poslu pre svega morate da budete mirni i staloženi a to danas nikako nije vaša osobina. Morate na usporite i dobro razmislite pre svake poslovne odluke.

Neko vas pažljivo posmatra već izvesno vreme ali vi to nikako ne primećujete. Otvorite oči, možda je ljubav bliža nego što ste mislili.

Devica – horoskop za 12.februar

Ako ste previše hladni prema svojim kolegama to će samo povećati tenziju između vas, pokušajte da budete prirodniji i da se opustite prilikom razgovora na poslu, ne mora sve da bude previše formalno.

Voljena osoba želi vaše prisustvo tokom celog dana ali ne možete to da postignete zbog prevelikog broja obaveza na poslu.

Vaga – horoskop za 12.februar

Osećate pritisak u radnom okruženju i to vam se nimalo ne dopada. Pokušavate da razumete u čemu to grešite ali vam nikako nije jasno.

Niste ravnodušni prema svom partneru ali jednostavno teško pokazujete emocije i nije vam lako da pokažete svoju nežniju stranu od straha da ne budete povređeni.

Škorpija – horoskop za 12.februar

U nekim situacijama morate da se isključivo oslanjate na svoju intuiciju, a danas je definitivno jedan od tih dana.

Nemojte da dozvolite da vas vaš partner ucenjuje ili ubeđuje da radite nešto što ne želite, nemojte da popustite pritiscima.

Strelac – horoskop za 12.februar

Neke vaše kolege žele da pokvare vaš odnos sa nadređenim, samo pazite da ne uspeju u tome, ne dozvolite da izazovu kod vas osećaj nesigurnosti i manjak samokontrole.

Imate dogovor sa partnerom da će se neke stvari konačno promeniti u vezi, ali se neko od vas ne drži dogovora i to će dovesti do novih problema.

Jarac – horoskop za 12.februar

Niste umereni kada je reč o poslu, želite sve i želite odmah, a to na poslovnom polju nije uvek dobra solucija.

Morate pod hitno da u red dovedete vaš način života, naročito ishranu koja vam predstavlja pravu lošu naviku i porok.

Vodolija – horoskop za 12.februar

Nemojte da budete strogi prema nekim kolegama naročito ako znate da imaju porodičnih problema, bolje bi bilo da im pružite podršku zbog toga.

Potreban vam je ljubavni podsticaj da bude bolja osoba i da se prema drugima ponašate kulturno i prijatno.

Ribe – horoskop za 12.februar

Trudite se da ubedite vaše nadređene da je vaša ideja jedna od boljih, ali vam to ne polazi baš za rukom, morate da priložite i neke realne dokaze uz to.

Na ljubavnom planu vas očekuju lepe vesti, saznaćete ih čim se vidite sledeći put sa vašom voljenom osobom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...