Dnevni horoskop za 12.jul 2021

Dnevni horoskop za 12.jul ove godine.

Ovan – horoskop za 12.jul

Vaši poslovni rezultati se ne slažu sa rezultatima mnogih vaših kolega. Čim se izdvajate od drugih smatraće da se pravite previše važni i pokušaće svi da osujete vaše poslovne planove.

Neki članovi porodice pokušavaju da sputaju vaše zajedničke rezultate sa voljenom osobom oko zajedničke budućnosti.

Bik – horoskop za 12.jul

Progutajte svoj ponos i prihvatite podršku nadređenih zato što ste i sami svesni da ne možete bez tuđe pomoći da završite sve ono što vam je namenjeno.

Pričajte sa voljenom osobom o nekim sitnicama koje vam smetaju, ako to prećutite uvalićete se u još veće probleme kasnije.

Blizanci – horoskop za 12.jul

Kolege misle da se ne trudite dovoljno zarad interesa kompanije ali vi sami znate da vam je uspeh kompanije na prvom mestu.

Stavite neke svoje hobije ispred tuđih potreba, nije fer od drugih da stalno očekuju da im budete pri ruci čim oni osećaju potrebu za tim.

Rak – horoskop za 12.jul

Potcenjujete neke saradnike, ali tek kada vidite njihovo praktično znanje, shvatićete da pred sobom imate dostojnog protivnika.

Problemi sa varenjem će vam zadati više muka nego što ste do sada imali. Pripazite na ishranu i vodite računa o unosu tečnosti.

Lav – horoskop za 12.jul

Ne volite da se eksponirate na sastancima, kada ste počeli da radite ovaj posao želeli ste samo da dokažete da posedujete znanje, ali vas neka karijera nikada nije previše zanimala.

Iako znate da ste se i vi i voljena osoba dosta promenili od početka ljubavne veze, ako hoćete da nastavite zajedno morate da naučite kako da funkcionišete jedno sa drugim.

Devica – horoskop za 12.jul

Poslovni predlog od strane vaših saradnika vam se dopada, iako niste sigurni koliko se taj projekat finansijski isplati.

Pokrenite se i budite više aktivniji, proverite krvnu sliku i ako ima malo odstupanja od normalnih vrednosti, promene u svakodnevnom životu moraju da se dese.

Vaga – horoskop za 12.jul

Budite mudriji u odlukama i mirniji u njihovom sprovođenju. Sve što radite morate da radite taktički i sa predumišljajem. Kada naiđete na prepreku ili zastoj, bez panike pokušajte da zaobiđete tu prepreku, a tek ako vidite da ne možete sami, zatražite savet od šefova.

Cirkulacija vam zadaje probleme. Morate svakoga dana, barem trideset minuta, da idete u laganu šetnju, sami ili u društvu. Ne posvećujete dovoljno pažnje svom zdravlju i zbog toga se ne osećate najbolje.

Škorpija – horoskop za 12.jul

Energija vam je na silaznoj putanji i biće tako narednih nekoliko dana. Osećate se premoreno i psihički i fizički.

Svakog jutra obećate sebi da nećete da se nervirate, ali uvek prekršite to obećanje.

Strelac – horoskop za 12.jul

Ako se ne osećate zadovoljno na trenutnom radnom mestu, polako ali sigurno tražite novi posao. Niko vam ne brani da radite ono što želite, imate svako pravo na to.

Emotivno ste iscrpljeni i jedva čekate da ovaj buran period vašeg ljubavnog života prođe. Treba vam neko ko će stati na loptu i smiriti situaciju, dosta vam je više svakodnevnih svađa i rasprava.

Jarac – horoskop za 12.jul

Nemojte da radite onako kako mislite da treba a da pritom zapostavite mišljenja vaših kolega, kako novih tako i onih koji su tu gde jesu duže od vas.

Oštar ton vaših prijatelja vam nikako ne odgovara, očekujete od voljene osobe da vas zaštiti ali ne dobijate nikakvu reakciju.

Vodolija – horoskop za 12.jul

Iskreni dijalozi sa potencijalnim poslovnim partnerima će doneti bolje rezultate nego što ste očekivali. Samo nemojte previše da glumite žrtvu.

Ljubavni život vam je opšta katastrofa, što više očekujete sve manje dobijate. Kada se nekom požalite da niste zadovoljni, ne nailazite na razumevanje.

Ribe – horoskop za 12.jul

Nije vam stalo do toga da izgradite idealnu poslovnu reputaciju. Više volite da imate slobodnog vremena kada se završi radno vreme.

Voljena osoba pada pod uticaj nekih ljudi za koje smatrate da ne misle dobro vašoj vezi. Čeka vas jedna teška i naporna borba koju niste očekivali.

Sponzorisano:

loading...
Loading...