Dnevni horoskop za 13.maj 2021

Pročitajte dnevni horoskop za 13.maj.

Ovan – horoskop za 13.maj

Čeka vas jedan miran dan bez puno trzavica. Takav je dan idealan dan za vas, ne volite kada imate dosta obaveza i iznenađenja na poslu.

Nemate razloga da brinete o svojoj vezi stalno i da budete ljubomorni, vaš partner vas voli i više nego što mislite.

Bik – horoskop za 13.maj

U poslovnom odnosu ćete naići na neke nesporazume i nerazumevanje, to će na vas delovati prilično negativno, ali će na kraju sve biti u redu.

Osećate se neprijatno u nečijem društvu, ali ne zato što ta osoba deluje loše po vas, već naprotiv, izaziva kod vas neke emocije koje dugo niste osetili.

Blizanci – horoskop za 13.maj

Ako nemate dovoljno informacija o poslovnom planu, nemojte još uvek ništa da preduzimate kako ne bi napravili grešku.

Praktično se osećate usamljeno iako ste u vezi, i kada vas neko pita kako vam je u ljubavi, vi ne znate šta tačno da kažete, ne volite da lažete.

Rak – horoskop za 13.maj

Ne dopada vam se strategija uz pomoć koje će vaša kompanija da nastupi na tržištu, ali ste u manjini i za sada ne možete ništa do promenite.

Na pravi način procenjujete svaki pokušaj udvaranja, i tačno znate ko to radi iskreno a ko to radi iz nekog sopstvenog interesa.

Lav – horoskop za 13.maj

Zamerate nekim kolegama da previše pažnje pridaju nekim nevažnim stvarima, a ne sećate se da ste i vi radili slično na početku vaše karijere. Nemate prava da kritikujete drugoga samo zbog toga što ne želi da prekrši svoj moralni kodeks.

Voljena osoba ima neke preterane zahteve ali kod vas je ljubav slepa, ispunjujete svaku želju vašeg partnera bez pogovora.

Devica – horoskop za 13.maj

Nervozni ste u poslednje vreme, ponekad čak i bez nekog velikog razloga. Pokušajte da eliminišete tu nervozu pre nego što vam ista pređe u naviku.

Ne dopuštate nikome da vam se približi, ne zbog toga što ste hladna i nekomunikativna osoba, već zbog toga što je vaš partner previše ljubomoran. Mnogi znaju za tu vašu tajnu.

Vaga – horoskop za 13.maj

Ako nemate šta da radite na poslu, možda je bolje da nekim kolegama pružite svoju asistenciju umesto što širite tračeve o nekim kolegama koje ne poznajete dovoljno dobro.

Voljena osoba je nežna i romantična, ali vi tražite nešto sasvim drugačije, romantika vam nikada nije bila jača strana.

Škorpija – horoskop za 13.maj

Nemojte obećavati nešto što ne želite ili ne možete da ispunite. Naučite da kažete ne ako želite da vas ljudi više poštuju.

Izrazite svoje emocije pravim ljudima, nemojte da otkrivate ono što osećate svim poznanicima ili čak ljudima koje uopšte ne poznajete. Bićete predmet rugla zbog toga.

Strelac – horoskop za 13.maj

Ni krivi ni dužni upadate u nečiju klopku. Vi ste osoba koja smatra da je talenat dovoljan da bi uspeli da izgradite poslovnu karijeru, ali tek sada su vam neke stvari jasnije, i shvatate da bez poslovnih veza ne možete ama baš ništa.

Pokušavate da rešite sve nedoumice sa partnerom ali vidite da to nije tako lako kao što ste mislili.

Jarac – horoskop za 13.maj

Ne verujete u poraz i ne verujete u gubitak, smatrate da svako može da uradi ono što mu je suđeno samo ako se dobro potrudi.

Uživajte u onim stvarima koje imate, a ono što nemate ćete pokušati da dobijete pre ili kasnije. Nećete odustati dok ne uspete.

Vodolija – horoskop za 13.maj

Zaobilazite odgovornosti sigurno i sa stilom, ali uskoro će vas čekati jedna obaveza zbog koje ćete se dosta potruditi da bi je završili.

Sačekajte sa izlivom emocija, nije pravo vreme da jednoj osobi kažete šta mislite o njoj.

Ribe – horoskop za 13.maj

Formirate mišljenje o nekim kolegama pre nego što ste ih dobro upoznali. To nije dobro rešenje i nemojte to sebi da dozvolite.

Neko ugrožava vašu ljubavnu vezu, a to je možda baš nešto što u dubini duše priželjkujete. Niste zadovoljni svojim emotivnim statusom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...