Dnevni horoskop za 13.mart 2021

U ovom postu možete pročitati dnevni horoskop za 13.mart.

Ovan – horoskop za 13.mart

Konačno ste uspeli da sve bitnije obaveze privedete kraju, i sada se već lakše diše, imate vremena i za kraći predah, možete da radite one stvari koje volite.

Potrebno vam je razjašnjenje oko emocija, niste sigurni da li vaša simpatija oseća nešto prema vama ili ne, i jednom za svagda želite da razgovarate o tome.

Bik – horoskop za 13.mart

Vaša voljena osoba je danas raspoložena za svađu ali vama sigurno nije do toga. Dosta vam je rasprava čak i oko najmanjih sitnica, najbolje je da se povučete i sačuvate živce.

Sebični ste oko onih osoba koje volite, želite da sve slobodno vreme provedu samo sa vama, ali u dubini duše znate da to nije moguće.

Blizanci – horoskop za 13.mart

Moguć je blagi pritisak na poslu zbog isteka rokova, ali to nije vaša greška, vi ste žurili koliko god ste mogli. Sada je red na druge da se malo potrude.

Voljena osoba se ponovo ne slaže oko nekih vaših izbora i to je samo još jedna rasprava u nizu. Jednostavno više ne možete da funkcionišete zajedno i nikako ne možete da nađete zajednički jezik.

Rak – horoskop za 13.mart

Iskoristite sve svoje prednosti a nedostatke pokušajte da prikrijete koliko je god to moguće. Imate potencijala da ovaj mesec završite sa unapređenjem.

Moguć bol u potkolenicama.

Lav – horoskop za 13.mart

Prepreke se javljaju onda kada se najmanje nadate, ali u svakom trenutku morate da budete spremni da će nešto poći po zlu.

Danas ne treba da budete ubrzani i hiperaktivni, stvari radite lagano i polako i tek onda ćete osetiti kako napredujete.

Devica – horoskop za 13.mart

Imate avanturistički duh koji vam ponekad ne da mira, a trebalo bi da naučite da ponekad usporite ritam i da malo razmislite o svojim postupcima.

Bolovi u slepoočnicama vam se ponovo vraćaju, proverite vid.

Vaga – horoskop za 13.mart

Ponekad ste previše oprezni i zbog toga vam mnoge stvari ne postaju dostupne. Nekada treba preuzeti i rizik i odgovornost i izaći van granica nekih svojih kreativnih okvira.

Današnji dan vam donosi dosta toga neočekivanog, a od nekoliko stvari koje će vam se desiti neke su i veoma lepe i prijatne.

Škorpija – horoskop za 13.mart

Rezervisani ste prema jednoj osobi koja vam je otvorila svoje srce kao knjigu, ali stvarno nema potrebe da budete takvi, namere te osobe su čiste i bez ikakve skrivene namere.

Krenite u avanturu, uradite ono što ste oduvek želeli, neka vas ne brinu reakcije drugih ljudi, oni nemaju dovoljno hrabrosti da učine tako nešto.

Strelac – horoskop za 13.mart

Talentovani ste i to se vidi na prvi pogled, ali nedovoljno samopouzdanja vas koči i ne dozvoljava vam da napredujete onoliko koliko želite.

Krenite u realizaciju svojim planova kada je reč o ljubavnom i emotivnom životu, bolje je sigurno preduzeti nešto nego čekati da neko drugi to učini umesto vas.

Jarac – horoskop za 13.mart

Imate neki predosećaj da vas čeka nešto novo i potpuno neočekivano na radnom mestu, ali još uvek ne možete da shvatite o čemu se tačno radi.

Pustite svoju kreativnost da radi ono što je zamislila, budite maštoviti kao nekada ranije i nemojte da dozvolite da vas drugi ograničavaju. Imate sve ono što treba da budete najbolji.

Vodolija – horoskop za 13.mart

Nemojte da dopustite da vas neke čarke od strane kolega gurnu u depresiju, sve je to u roku službe i morate istrpeti takve provokacije ako želite da ojačate svoje živce i da naviknete na takvu radnu atmosferu.

Osećate se pomalo naduto i nadimano, pokušajte da smanjite unos onih namirnica koje vam otežavaju varenje.

Ribe – horoskop za 13.mart

U toku današnjeg dana će se na poslu pojaviti izvesna osoba koja će preuzeti svu pažnju vaših kolega ali i nadređenih. Osećaćete ljubomoru zbog toga, neće vam biti svejedno.

Učili ste od najboljih kada je reč o prikrivanju emocija, ali to ne sme da vam pređe u naviku.

Sponzorisano:

loading...
Loading...