Dnevni horoskop za 14.februar 2022

Dnevni horoskop za 14.februar je stigao, možete ga pogledati ispod.

Ovan – horoskop za 14.februar

Niste vi odgovorni za tuđe postupke i nemojte pogrešiti pa da preduzmete odgovornost za nešto što niste ni uradili.

Imali ste dosta propusta na ljubavnom polju ali se trudite da budete bolja osoba bez obzira na sve.

Bik – horoskop za 14.februar

Očekujte izvestan finansijski priliv, i to u pravo vreme, kada imate dosta dugova koje treba da vratite i kada vam je potrebna finansijska dobit.

Prehladićete se ako ne vodite dovoljno računa o tome da sedite u hladnim prostorijama bez dovoljno cirkulacije vazduha.

Blizanci – horoskop za 14.februar

Ako osećate da na poslu gubite kontrolu nad svojim aktivnostima, možda je vreme da uzmete kraći odmor i da vidite na čemu ste.

Obnova ljubavne veze nije loše rešenje ako se i dalje lepo slažete sa bivšim partnerom, samo nemojte da ponavljate iste greške.

Rak – horoskop za 14.februar

Očekivali ste da napredujete a onda će se sve srušiti preko noći. Ipak, nemojte da gubite motivaciju, vratićete se još jači i moćićete vrlo brzo da nastavite tamo gde ste stali.

Lepa situacija će biti na ljubavnom polju. Upoznali ste u prethodnom periodu osobu koja vam je veoma privukla pažnju. Ta osoba je ljubazna i skromna, komunikativna i odiše nekom harizmom koju ne možete lako da opišete, ali je atrakcija među vama više nego očigledna.

Lav – horoskop za 14.februar

Zadovoljni ste napretkom u vašem odnosu ali će samo jedan loš dan da vam pokvari celokupno prijateljstvo. Pazite kakva pitanja postavljate, samo jedna greška vas može udaljiti od te osobe veoma brzo i veoma lako, i nećete dobiti priliku za popravku.

Pazite na krvni pritisak.

Devica – horoskop za 14.februar

Imaćete dosta projekata na čekanju i to samo zato što se ne možete odlučiti kojoj poslovnoj ideji da se najpre posvetite.

Voljena osoba je prezadovoljna vašim odnosom i zbog toga se potrudite da nešto ne pokvarite tokom ovog meseca. Što se tiče ljubavnih avantura, to vas ne privlači nešto puno, ali će doći do flerta koji je totalno bezopasan.

Vaga – horoskop za 14.februar

Budite otvoreni na razne kompromise zato što je danas svako zamenljiv, bez obzira koju funkciju i koju školu ima završenu. Ne možete vi da diktirate uslove ako je tržišna situacija kompleksna i varijabilna, ako ne želite vi da obavljate neke poslove za koje smatrate da vas nisu dostojni, ima ko hoće, lako će vam pronaći zamenu.

Problemi sa zubima.

Škorpija – horoskop za 14.februar

Ako neke saradnje nemaju kvalitet, nemojte se ustručavati da ih prekinete, to neće dovesti do pogoršanja odnosa, nemojte se bojati toga, a sa druge strane ćete moći da se posvetite novim poznanstvima i novim društvenim vezama koje će možda biti čak i uspešnije.

Kreativni ste u ljubavi i to je baš glavni razlog zašto vas voljena osoba obožava. Vaše sitne znakove pažnje i mala iznenađenja je nešto što svaka osoba potajno želi u vezi, i ako budete i dalje tako maštoviti vaša veza će samo napredovati.

Strelac – horoskop za 14.februar

U drugoj polovini ovog dana moguće su male čarke oko nekih nesuglasica, ali to nije nešto što ne možete zajedničkim naporom da rešite.

U dobroj ste formi.

Jarac – horoskop za 14.februar

Neko od kolega ima nešto protiv vas i učiniće sve da vas ocrni pred nadređenim. Nemojte to da dozvolite.

Kada prestanete da tražite idealnu osobu, ona će vam sama doći na vrata, kada se najmanje nadate.

Vodolija – horoskop za 14.februar

Negativna osobina kolega je nešto što vam najviše smeta i protiv ovoga ćete se uvek boriti. Pripremanje zavere protiv vas je u toku.

Imali ste priliku da budete barem prijatelj sa jednom osobom koja vam se svidela, ali ste je upropastili, sami ste krivi zbog toga.

Ribe – horoskop za 14.februar

U lepom društvu na poslu vam vreme uvek prođe brzo, nikada vam nije dosadno, uvek se započne neka zanimljiva konverzacija za vreme pauze.

Ako osećate da je kraj veze, potrudite se da to bude što bezbolnije.

Sponzorisano:

loading...
Loading...