Dnevni horoskop za 14.jun 2021

Ovan – horoskop za 14.jun

Sačuvajte smirenost i nemojte da dozvolite sebi da saradnici vide da nemate kontrolu nad situacijom. Čekaju vas u narednom periodu mnoga iskušenja, morate da budete istrajni.

Raspoloženi ste pred prijateljima i pred porodicom, ali samo vi znate kako se osećate i to nikome ne otkrivate. Niste zadovoljni ljubavnim životom.

Bik – horoskop za 14.jun

Kolege vas podržavaju u svemu, to nadređeni vide i zbog toga vam je poslovni uspeh zagarantovan. Ponekad nije bitno samo znanje, već i malo sreće, ali i harizme.

Očekuje vas susret sa nekim osobama koje dugo niste videli. Prijaće vam prisećanje na stare dane.

Blizanci – horoskop za 14.jun

Imate neka nova interesovanja. Ako želite da usmerite vaše znanje na neke druge aktivnosti, bilo bi pravedno da svim vašim saradnicima kažete to pre nego što krenete sa novim projektima.

Neke stvari se ne smeju izgovoriti u društvu, bez obzira koliko dobro poznajete osobe sa kojima ste. Naučite da držite jezik za zubima.

Rak – horoskop za 14.jun

Nikada niste umeli da procenite koji poslovni projekat će vam biti sledeći. Plašite se da ćete odabrati pogrešan i da ćete samo gubiti dragoceno vreme na nešto što neće doneti rezultate.

Čeka vas dan pun novih mogućnosti, a te mogućnosti su usko vezane za ljubav i one najintimnije emocije. Nedostaju vam dani kada ste bili bezbrižni i uvek dobro raspoloženi.

Lav – horoskop za 14.jun

Birate između dva projekta ali nikako da napravite finalni izbor. Niste sigurni u kom pravcu želite da se vaša karijera razvija.

Stari partner će doći u konflikt sa novim, oko nekih nerazjašnjenih računa koji nisu u direktnoj vezi sa vama. Pokušajte da sve rešite na miran način.

Devica – horoskop za 14.jun

Nemojte da dozvolite da vas neka mala greška demotiviše, ispravite je što je pre moguće i nastavite dalje kao da se ništa nije dogodilo.

Nezavisni ste i slobodni, to vam prija i ne želite to da menjate ni u bliskoj ni u malo daljoj budućnosti.

Vaga – horoskop za 14.jun

Idete iz krajnosti u krajnost, nikako ne možete da nađete neku zlatnu sredinu koliko god se trudili.

Problemi sa varenjem, naročito u večernjim časovima. Pripazite na ishranu, jedite lagano.

Škorpija – horoskop za 14.jun

Neki neplanirani trenuci na poslu će vam uvesti zabunu u vaše svakodnevne poslovne aktivnosti. Imate kvalitetne radnike koji će vam pomoći da se izbavite iz previše obaveza.

Potražite ono kreativno i umetničko u vama, probajte nove stvari koje će vam dati šansu da se razvijate na privatnom planu u većoj meri nego inače.

Strelac – horoskop za 14.jun

Nikada niste bili sujetni ali ne volite da neko ko nema rezultate iza sebe kritikuje vaš rad. Cenite samo mišljenja onih koji su postigli više nego vi. Samo takve osobe mogu da vam upute neki savet ali i kritiku.

Nemojte obećavati ništa voljenoj osobi ako niste spremni ili niste sposobni da ispunite to obećanje. Tako činite sebi medveđu uslugu.

Jarac – horoskop za 14.jun

Pokušavate da uradite nešto a ni sami ne znate šta. Nemate jasno definisani cilj a to je najbitnije ako želite da budete uspešni u svom poslu.

Uporno vas odbija osoba koja vam se mnogo sviđa. To je zbog toga što još nema dovoljno međusobnog poverenja, poradite na tome i stvari će krenuti na bolje.

Vodolija – horoskop za 14.jun

Ne volite da vam drugi naređuju, ali ponekad je to neizbežno. Prihvatite ta naređenja i nastavite da radite svoj posao marljivo kao i do sada.

Ako želite da sebi poboljšate raspoloženje, razmišljajte samo o lepim stvarima, nema potrebe da dramite previše unapred oko stvari koje ne možete da kontrolišete.

Ribe – horoskop za 14.jun

Nove situacije vas stavljaju u neprijatan položaj, ali to nije ništa što vi nećete moći da prihvatite, posmatrajući na duži rok.

Umete da budete diskretni kada to treba. Čuvajte tajne i ne govorite drugima stvari koje vam govore u poverenju, zato svi smatraju da ste dobar prijatelj.

Sponzorisano:

loading...
Loading...