Dnevni horoskop za 14.maj 2021

Dnevni horoskop za 14.maj ove godine.

Ovan – horoskop za 14.maj

Danas je idealan dan za dobro poslovno planiranje i biranje strategije i taktike kojom ćete nastupati u bliskoj budućnosti.

Ako niste u vezi, spremite se za avanturu vašeg života, i dobar provod sa prijateljima.

Bik – horoskop za 14.maj

Ne možete da nađete svoje mesto pod suncem. Niste zadovoljni ni svojom karijerom, ali ni svojim trenutnim radnim zadacima.

Ne možete da komunicirate sa voljenom osobom na pravi način, kao da ne možete više da nađete zajednički jezik.

Blizanci – horoskop za 14.maj

Telefon vam je non stop u rukama i to vam jako smeta. Pokušavate da isplanirate neki kraći odmor od poslovnih obaveza.

Nemate vremena za emotivne izlive, ne volite pokazivanja emocija u javnosti, naročito ne prema osobama koje ne poznajete dobro.

Rak – horoskop za 14.maj

Dolazite u situaciju kada se ne osećate prijatno među kolegama, ali ni sami ne znate razlog zašto je to tako.

Po ko zna koji put ove godine pokušavate da promenite način ishrane i da uvedete više fizičke aktivnosti, ali ne pristupate tom problemu suviše ozbiljno.

Lav – horoskop za 14.maj

Polako planirate svoj godišnji odmor, ali nemojte da provodite dane razmišljaći o letovanju i o putovanju, nećete moći da obavljate svoje radne aktivnosti na pravi način.

Srešćete staru simpatiju koju niste videli baš dugo, ali ćete biti totalno iznenađeni i nećete znati kako da reagujete na taj susret.

Devica – horoskop za 14.maj

Radite od jutra do mraka i nemate dovoljno vremena za neke svoje hobije i aktivnosti sa prijateljima i porodicom. Za sada vam to ne smeta toliko.

Koliko puta na dan razmišljate o promeni na ljubavnom planu, ali nemate dovoljno hrabrosti da učinite prvi korak.

Vaga – horoskop za 14.maj

Brojite dane do odmora koji je sve bliži i bliži. Međutim, to vas ne sprečava da obavljate svoje svoje radne zadatke na vreme.

Članovi bliske porodice će da se oslone na vas, možda čak i previše. Preuzimate obaveze na sebe u onoj meri koja je previše naporna za vas, i vidite i sami da tako nećete moći dugo da izdržite.

Škorpija – horoskop za 14.maj

Hvata vas panika od ranog jutra zbog velikog broja radnih aktvnosti koje morate da ispunite u toku današnjeg dana, ali je dobro to što niste vremenski ograničeni. Radite stvari lagano, korak po korak, nemojte da žurite i biće sve u redu.

Od voljene osobe ne očekujte punu podršku, ali i vi ste delimično krivi zbog gubitka poverenja između vas. Stvari se neće promeniti u bliskoj budućnosti.

Strelac – horoskop za 14.maj

Čeka vas dan brojnih obaveza, ali će vam za promenu te obaveze prijati zato što ćete ih obavljati u dobrom društvu sa dosta pozitivne atmosfere.

Tačno znate šta da uradite u datom trenutku kako bi oraspoložili voljenu osobu, i zbog toga se osećate prijatno i fino.

Jarac – horoskop za 14.maj

Žustri ste i brzo odgovarate na pozive i zahteve poslovnih partnera, znate unapred svaki korak konkurenata i zbog toga ste trenutno vodeći u vašoj branši.

Voljena osoba pokušava da vas navede na svađu i na raspravu, ali vi imate jake živce i dosta dobro reagujete na provokacije.

Vodolija – horoskop za 14.maj

Umorni ste i to ste vidi. Organizacija radnih zadataka vam nije na vrhu prioriteta, ali ćete pre ili kasnije morati bolje da isplanirate svoje aktivnosti.

Odustali ste od namere da nešto promenite u svojoj vezi, vidite i sami da nema nikakvih rezultata. Uložiti ste previše vremena i previše energije, ali neke stvari se menjaju na gore i to vas dodatno deprimira.

Ribe – horoskop za 14.maj

U poslovnom okruženju nema promena, a vi ih priželjkujete. Ipak, to ne zavisi samo od vas, ne odlučujete vi o stvarima koje treba promeniti. Na vama je samo da radite svoj posao maksimalno se trudeći i zalažući za odlične rezultate i još bolje performanse.

Dolazite u sukob sa voljenom osobom zbog nekih problema koji uopšte ne zaslužuju da budu predmet vaše pažnje.

Sponzorisano:

loading...
Loading...