Dnevni horoskop za 14.mart 2021

Dnevni horoskop za 14.mart ove godine možete čitati ovde.

Ovan – horoskop za 14.mart

Dan još nije propisno ni počeo a vi se već osećate umorno. Doručkujte dobro i pazite na kvalitetan unos proteina i biće vam bolje tokom celog dana.

Novi zadaci vam se čine neostvarivim, ima jako puno faktora koji mogu da zakomplikuju celokupno planiranje što će dovesti do odlaganja projekta. To morate da izbegnete po svaku cenu.

Bik – horoskop za 14.mart

Transfer novca nije još realizovan i to vas dovodi u neugodan položaj. Ako ste vi u nečemu pogrešili priznajte to i preuzmite odgovornost, nema potrebe da krivite druge za svoje greške.

Nove avanture sa voljenom osobom su pred vama, svet vam je pred nogama a vi samo treba da uživate zajedno i da putujete, ostvarićete sve vaše zajedničke želje i bićete srećniji nego ikada ranije.

Blizanci – horoskop za 14.mart

Iznenadni susret sa osobom na visokom položaju će vam danas dobro doći pošto već dugi niz sedmica ne možete da rešite jedan birokratski problem koji vam zadaje dosta muka.

Novi prijatelj možda nije tako fin kako se na prvi pogled činilo, obratite pažnju o čemu razgovarate i upozorite vaše bliske prijatelje da paze šta pričaju kada ste zajedno u društvu.

Rak – horoskop za 14.mart

Za vas je spajanje poslovnog i privatnog idealna kombinacija. Volite da upoznate vaše saradnike i na taj način se bolje zbližavate i jasnije imate uvid u to sa kakvom osobom radite i lakše vam je da definišite svoje ciljeve na pravi način.

Oslanjate se na neke ljude koji to svakako nisu ni zaslužili. Nikada niste bili u stanju da dobro procenite osobu koja vam ne ukazuje dovoljno poštovanja.

Lav – horoskop za 14.mart

Stabilnost na poslu vam donosi mir i tišinu u kući, iako vam svi kažu da probleme ne treba da prenosite sa posla na kuću i obrnuto, vi ne možete pred ukućanima da se pravite da je sve u redu iako na poslu nije uvek sve sjajno.

Materijalno vam nije ni najmanje bitno u ljubavi ako emotivno niste ispunjeni. Nikada niste razumeli one osobe koje su sa nekim samo zbog koristi ili zbog bogatstva.

Devica – horoskop za 14.mart

Iskoristite sve svoje prednosti i okrenite postojeće događaje na poslu na vaš račun. Tako ćete izaći kao pobednik i kako osoba u koju saradnici imaju najviše poverenja. Morate da pokažete drugima da ste uvek raspoloženi za saradnju.

Vaše emocije su van kontrole i ni sami više ne znate šta da uradite povodom toga. Ne možete više da kontrolišete svoja osećanja i to vam zadaje problem.

Vaga – horoskop za 14.mart

Kada ste u javnosti ne dozvoljavate drugima da zadiru u dubinu vaše duše, pravite se jaki i sposobni da sve emocije odbijete od sebe, ali sa druge strane, kada se zavučete u svoja četiri zida, kritikujete sebe zbog toga što ne možete da stabilizujete svoje emocije.

Moguća glavobolja u jutarnjim i ponovo u večernjim satima.

Škorpija – horoskop za 14.mart

Imate dovoljno vremena da završite sve obaveze, ali nemate dovoljno volje, treba vam motivacija da nastavite da se trudite. U poslednje vreme niste zadovoljni svojim poslovnim rezultatima.

Varenje vam nije najbolje prethodnih nekoliko dana, sredite ishranu.

Strelac – horoskop za 14.mart

Rešite svoje poslovne neudomice tako što ćete direktno razgovarati sa poslodavcem i pitajte sve što vam nije jasno.

Ukoliko vas i dalje muči zubobolja, krajnje je vreme da posetite zubara zbog tog svog problema.

Jarac – horoskop za 14.mart

Ne verujete u neke podatke koje vam donose osobe čiji izvori nisu pouzdani. Donosite odluke samo na jesnim i preciznim informacijama koje u ovom trenutku nemate, i zato je bolje da sačekate još malo sa konačnom solucijom.

Morate pažljivo da procenite sa kakvim sve osobama stupate u kontakt i na koji način će vaše poznanstvo dalje da se razvija.

Vodolija – horoskop za 14.mart

Bavite se svojim hobijem ako ste previše umorni od posla. To će učiniti divne stvari za vaš nervni sistem, opustićete se i imaćete nalet preko potrebne energije.

Nemate vremena da žalite za prošlim vremenima, iako često srećete osobe iz vaše prošlosti ne želite da se vraćate unazad i da se pitate šta ste to sve propustili.

Ribe – horoskop za 14.mart

Novi  dan je pred vama a vi u svakom novom danu vidite samo način da kreirate nešto novo i da ostvarite nove pobede. Talentovani ste za mnoge stvari, zašto to i da ne iskoristite.

Moguće je kraće proputovanje kroz vašu omiljenu destinaciju, sa voljenom osobom ili sa bliskim prijateljima. Uživajte u tom putovanju i ne razmišljajte o sitnicama koje nisu bitne.

Sponzorisano:

loading...
Loading...