Dnevni horoskop za 14.oktobar 2020

Dnevni horoskop za 14.oktobar ove godine je tu, pa pogledajte ga.

Ovan – horoskop za 14.oktobar

Danas će sva vaša pažnja biti usmerena na jednu stvar – da završite sve zadatke koje vam su se iz dana u dan nagomilali.

Pažnja vam je na visokom nivou a to vam daje priliku da i kod partnera vidite neke negativne osobine koje ranije niste.

Bik – horoskop za 14.oktobar

Nećete provesti mnogo vremena danas kod kuće i zbog toga očekujte nekoliko susreta sa prijateljima ali i sa poslovnim saradnicima.

Na kraju dana bi vam dobro došao trening, istrošite višak energije kako bi vam san bio mirniji.

Blizanci – horoskop za 14.oktobar

Novac vam je bitan ali ne upravlja vama i vašim životom. Potrošite novac racionalno i pametno, kupite samo ono što vam zaista treba.

Smirite se i racionalno pristupite problemu koji vam je partner izložio, možda će vam biti potrebna pomoć prijatelja da ovaj problem rešite.

Rak – horoskop za 14.oktobar

Uz dobru logiku i zdrav razum, svaki vaš poslovni zadatak će biti završen na vreme, održite koncentraciju na visokom nivou i sve će biti u redu.

Vreme u večernjim časovima je idealan za romantičnu večeru uz emotivnu muziku koja će vas rasteretiti problema.

Lav – horoskop za 14.oktobar

Spremni ste na kritike pošto i sami znate da posao niste odradili kako valja. Vaš način života će uskoro morati da se menja.

Dugo maštate o kupovini jedne stvari za koju trenutno nemate dovoljno novca, ali počnite da štedite na vreme.

Devica – horoskop za 14.oktobar

Nakon relaksacije prethodnih dana ponovo ste spremni za akciju pa makar ona bila i iscrpljujuća.

Nećete moći sami da rešite sve probleme vaše porodice, moraju se svi uključiti i podjednako učestvovati u rešavanju loših stvari.

Vaga – horoskop za 14.oktobar

Novac vam je preko potreban i zato tražite način da dodatno zaradite, ali shvatate da to i nije tako lako kao što izgleda.

Zapustili ste malo rekreaciju i fizičku aktivnost, vreme je da to ispravite i ubacite poneku zdravu aktivnost, barem tri puta nedeljno.

Škorpija – horoskop za 14.oktobar

Kontrolišite svoja osećanja, bez obzira da li su pozitivna ili negativna, i pristupite radnim obavezama logički i zdravorazumski.

Romansa je moguća u narednim danima, a početak te romanse počinje danas jednim zanimljivim susretom.

Strelac – horoskop za 14.oktobar

Rizik u poslu je i te kako očekivan naročito u današnjim burnim vremenima. Teško se mirite sa tom činjenicom i zato stagnirate u mestu.

Ne možete kontrolisati svaku osobu u vašoj blizini, naročito ne one odrasle osobe koje su izgubile kompas.

Jarac – horoskop za 14.oktobar

Morate kolegama odrediti granicu gde počinje posao a gde se završavaju lični razgovori. Ponekad se previše vremena troši na neke lične stvari a posao trpi.

Svoje obaveze shvatate ozbiljno, ali morate malo bolje organizovati svoje dnevne aktivnosti kako bi imali vremena i za odmor.

Vodolija – horoskop za 14.oktobar

Da bi vas ljudi shvatili ozbiljno morate prestati sa šalama kada im nije vreme. Za sve postoji vreme i mesto ali vi ne znate za granice.

Podignite ljubavnu vezu na viši nivo tako što ćete isplanirati neki kraći zajednički put protkan strašću i avanturizmom.

Ribe – horoskop za 14.oktobar

Imate priliku da napredujete korak po korak, ali vi hoćete brz napredak i to odmah. To tako ne ide i nemojte se zaletati previše.

Potencijal da ljubavna veza napreduje je ravna nuli, veća je šansa da padne sneg u junu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...