Dnevni horoskop za 15.april 2020

Stigao je dnevni horoskop za 15.april ove godine, možete ga čitati u nastavku.

Ovan – horoskop za 15.april

Nemate dovoljno stručne elokventnosti da bi vodili poslovne pregovore, zato je bolje da to prepustite drugima. Sa druge strane, vi imate bolje taktike i zato je saradnja neophodna.

Uzalud trošite emocije i maštate o susretu do koga neće doći, barem ne u skorije vreme. Ne smete da izgubite dodir sa realnošću.

Bik – horoskop za 15.april

Svi žele da vas aktiviraju za neki poslovni angažman, ali imate pravo da birate za koga ćete da radite i kome ćete posvetiti sav svoj talenat.

Iako vam se čini da partner ne posvećuje dovoljno pažnje vašim potrebe, očekuje vas jedno vrlo prijatno iznenađenje, možda već i danas.

Blizanci – horoskop za 15.april

Nesigurni ste u svoju stručnost, ali stvarno nema razloga za tim. Možda vam nedostaje malo samopouzdanja ali ako poradite na tome danas, biće sve u najboljem redu.

Kontakt sa novim ljudima vam nije prioritet. Ne želite da upoznajete poznanike i niko nema prava da se ljuti zbog toga. Imate pravo na svoj izbor.

Rak – horoskop za 15.april

Dileme se ređaju jedna za drugom, neke kolege nemaju poverenja u vas zbog nekih vaših grešaka iz prošlosti i to će samo iskomplikovati ceo poslovni projekat.

Nesporazumi vas prate i na ljubavnom polju. Isto tako, ni prijatelji nisu kao što su bili,mnogi od njih nemaju razumevanja za vašu promenu raspoloženja.

Lav – horoskop za 15.april

Prihvatate poslovnu igru ali ne volite da se takmičite oko nekih trivijalnih stvari. Bez obzira na okolnosti, imate sposobnost da napredujete.

Voljena osoba je uvek spremna da vas oraspoloži i da bude u vašoj blizini kada vam je najpotrebnije.

Devica – horoskop za 15.april

Znate i sami da neke vaše ideje na zaslužuju da budu izložene javnosti, ali ipak želite da proverite šta drugi misle o njima.

Sa simpatijama niste toliko često u kontaktu, obično se kaže da je neko daleko od srca, ako je daleko od vas i fizički.

Vaga – horoskop za 15.april

Ostavljate dobar utisak na poslovne partnere i to je dobar znak. Umete da budete opušteni i profesionalni u isto vreme a to je stvar ko retko ko može da izvede.

Šarmantni ste a to je ono što je najvažnije prilikom flertovanja. Iako niste zainteresovani za ozbiljnu vezu, prija vam pažnja od osoba suprotnog pola.

Škorpija – horoskop za 15.april

Želite da sve bude savršeno a to nije uvek dobro. Ne morate uvek da obraćate pažnju na detalje, naročito ne na one nebitne sitnice koje nemaju direktnog uticaja na konačan rezultat.

Dinamični ste u ljubavi više nego ikada ranije, ali to vaš partner ne primećuje. Možda je potrebno da primenite neke nove taktike i strategije.

Strelac – horoskop za 15.april

Svaki vaš izazov pretočete u uspeh. Nemate ličnu satisfakciju zbog toga, ali ste sa poslovne strane ispunjeni i to vas motiviše da budete još jači.

Kondicija vam je slaba, potrebno je dosta vremena da promenite neke svoje navike u ishrani i u aktivnosti.

Jarac – horoskop za 15.april

Granica ili limit izdržljivosti vam je visoka, ali ipak ne možete večito da trpite pritisak i konstantnu presiju na poslu. Ne možete da dozvolite da ne spavate dovoljno, to će dovesti do hroničnog umora.

Nemojte da budete pohlepni i da iznova i iznova tražite zahteve koje znate da voljena osoba ne može da ispuni. Budite zadovoljni onim što imate.

Vodolija – horoskop za 15.april

Nije fer da vas neke kolege optužuju za stvari koje niste uradili. Iako se trudite da sve svoje radne zadatke ispunite na vreme, zbog nekih spoljnih faktora to nije uvek moguće.

Krajnje je vreme da posetite zubara, odlažete to već dovoljno dugo i nema smisla više toga da se plašite.

Ribe – horoskop za 15.april

Neka rešenja morate da odložite dok ne dođu neka bolja vremena. Ne smete da žurite ako želite da izbegnete finansijski gubitak.

Vaša energija i energija voljene osobe nisu na istim talasnim dužinama. Uskladite te energije pre nego što bude kasno.

Sponzorisano:

loading...
Loading...