Dnevni horoskop za 15.januar 2022

Ovan

Oduzimaju vam energiju sve situacije koje ne odgovaraju vašem karakteru, kada god se ljudi svađaju i raspravljaju vi želite samo da pobegnete i udaljite se od toga.

Ne želite da budete deo rasprave ali ne smete da dozvolite da vas drugi spuštaju ako nema razloga za to.

Bik

Postoji dosta informacija koje još nisu stigle do vas a tiču se vaših obaveza na poslu. Kada ih budete čuli neće vam biti svejedno, ali se potrudite da se ne nervirate puno oko toga.

Neki saradnici su se pokazali boljim od vas ali ne smete da budete povređeni zbog toga kada znate da je situacija takva kakva jeste. Zdravstveno stanje je solidno i drago vam je zbog toga.

Blizanci

Ako vas voljena osoba ne posmatra kao ranije, samo vi ste krivi zbog toga.

Niste više isti kao pre, mnogi su uticali na vas u negativnom smislu i sada ne verujete više nikome, ali to nije razlog da se udaljite od vašeg partnera.

Rak

Morate da prilagodite realnost sopstvenim željama, pošto trenutno niste baš realni u svojim zahtevima. Morate da se spustite na zemlju i da malo realnije sagledate svoje mesto pod suncem.

Ako ste u vezi, očekuje vas prijatno veče sa voljenom osobom, konačno ćete biti sami posle dužeg vremena.

Lav

Niste spremni za današnji sastanak i zbog toga svim silama pokušavate da ga odložite.

Ipak, ne zavisi od vas da li će se sastanak održati ili ne, a sve su prilike da će se ipak održati u podnevnim časovima. Spremni ili ne, morate da se pojavite tamo, mnoge stvari zavise od vas.

Devica

Napeti ste i uznemireni zbog nekih dešavanja na poslu, ali je vaša voljena osoba uvek tu pored vas i zna kako da vas oraspoloži.

Zbog malo više stresa i pada imuniteta obratite pažnju na vaše zdravstveno stanje, unesite malo više voća i povrća nego inače.

Vaga

Niste dovoljno koncentrisani na poslu i to vas ometa u obavljanju svojih radnih zadataka. Trudite se da sakrijete svoje crne slutnje oko vašeg radnog mesta ali svi vide da ste zabrinuti i da ste stalno napeti.

Pokušajte da sebe okupirate nekim hobijem kako bi smanjili tenziju.

Škorpija

Niste baš u situaciji da birate radno mesto, i zato se nemojte vređati ako radite neke poslove koje ne odgovaraju vašim kvalifikacijama.

Nemojte da prihvatate sve zdravo za gotovo, preko nekih stvari morate preći ako želite da napredujete.

Strelac

Partner nije zadovoljan vašim ponašanjem i uopšte vašim pristupom celokupnoj vezi.

Vi ste neozbiljni i ne želite da se vežete na duži rok, ali ne smete da igrate dvostruku igru, ako nemate ozbiljne namere recite to iskreno kako ne bi bilo povređenih.

Jarac

Niko ne razume šta želite da postignete vašim nadobudnim ponašanjem na poslu pa ni vi sami. Mislite da sve znate a u stvari ste jako nesigurni i plašite se da ne ostanete bez radnog mesta.

Kažite voljenoj osobi da vam je drago što vam pruža podršku kada vam je to najpotrebnije, ceniće to i te kako.

Vodolija

Ako vas neko napada, uzvratite istom merom, ali uradite to na jedan miran, staložen i civilizovan način. Koristite rečnik koji vam priliči i nemojte da reagujete impulsivno.

Mogući su bolovi u kolenima, izbegavajte dugo hodanje i trčanje, kao i dugo stajanje, to će samo pogoršati situaciju i teško ćete moći da izlečite to stanje.

Ribe

Osoba koja vam se nekad svidela ponovo ulazi u vaš život ali ovoga puta nećete dozvoliti da manipuliše sa vama.

Sada ste zreliji i nećete tako lako pasti na šarm te osobe iako sebi morate da priznate da privlačnost još uvek postoji i nikada se nije izgubila. Naprotiv, sada je još jača nego ranije zato što ste sazreli i psihički i fizički.

 

Sponzorisano:

loading...
Loading...