Dnevni horoskop za 15.mart 2021

Dnevni horoskop za 15.mart ove godine možete čitati u nastavku ovog teksta.

Ovan

Osećanja nije nešto što bi trebalo da vas spreče da donesete pravu poslovnu odluku. Učinite ono što je najbolje za vašu kompaniju, nevezano za to ko će biti pogođen otkazom ili ne, to nije vaša briga.

Imate podstrek od strane prijatelja da napravite najbolju žurku ikada, ali ta žurka neće biti ista ako jedna vama draga osoba ne dođe.

Bik

Konkurencija na poslovnom tržištu je jača nego ikada i pitate se da li ste vi uopšte u mogućnosti da završite poslovnu godinu sa pozitivnim poslovanjem. Nemojte da se predate nakon prve prepreke.

Pokazujete voljenoj osobi da ste spremni da se borite za nju i na taj način ste dobili i zaslužili njeno poštovanje. Retko se mogu naći osobe kao što ste vi.

Blizanci

Ozbiljni ste kada treba, a u nekim trenucima volite i da se šalite, to vole kolege kod vas, morate da nađete ravnotežu između jednog i drugog.

Ne možete još uvek da verujete nikome zato što ste ranije bili povređeni, i ta povreda je još uvek sveža. Treba vam vremena da nastavite dalje sa normalnim životom.

Rak

Sve vam je jasno kada je reč o novom poslovnom projektu ali nikako ne razumete kakva je uloga nekih novih kolega koji su tek došli na posao, a već dobijaju ozbiljne zadatke i odgovornosti.

Izađite na svež i čist vazduh, pobegnite malo od gradske buke, imate osećaj da se gušite a to nikako ne valja ni za vaš psihički ili ni fizički aspekt. Odmorite se od svega kako bi imali snage za dalje.

Lav

Budite pažljivi i pazite na svaki detalj, nećete moći sve sami da uradite i zato je bolje da potražite pomoć i savet od drugih na vreme.

Završena je jedna deonica vašeg ljubavnog života i nije vam lako da nastavite sa svojim životom kao da se ništa nije ni desilo. Treba vam vremena da se malo priberete i da nađete motivaciju da radite i probate druge stvari.

Devica

Umorni ste i iscrpljeni ali znate da vam uskoro sledi kraći odmor, naročito od poslovnih obaveza, i zbog toga imate strpljenja da još malo sačekate sa relaksacijom.

Upoznaćete jednu osobu koju iz viđenja znate već duže vreme, ali će stvari ispasti malo komplikovane i novonastala situacija vam se nikako neće svideti.

Vaga

Moguća je saradnja sa poslovnim saradnicima iz inostranstva, ali znajte da, ako se to desi, da morate da poradite na svojoj kulturološkoj interpretaciji običaja u drugim zemljama. To vam je najslabija tačka.

Provedite sve svoje slobodno vreme sa partnerom, vreme je da konačno obavite jedan iskren ali pomalo iscrpljujući razgovor.

Škorpija

Kolege vas ponovo provociraju ali ćete ovog puta nasesti na provokaciju. Pred svima ćete pokazati kako to izgleda kako je to kada vi pokažete emocije, nakon ovog događaja mnogi neće želeti da vam izađu na crtu.

Napeti ste ali ako izdržite još par dana pod pritiskom, stvari će konačno doći na svoje mesto.

Strelac

Nemojte da rasipate snagu na nepotrebne rasprave, podelite radne zadatke i neka svako u datom trenutku zna šta je njegovo zaduženje.

Aktiviraće vam se hronična alergija ponovo i zadaće vam velike probleme sa disanjem i bivstvovanjem u zatvorenom prostoru.

Jarac

Jasno definišite šta vam je u ovom trenutku važnije, ljubavni ili poslovni život, nemate puno vremena i za jedno i za drugo. Odredite jednu stvar i posvetite se njoj.

Malo bolja organizacija u kancelariji vam ne bi škodila. Imate dosta kolega koji žele da vam pomognu ali ste vi tvrdoglavi i mislite da sve možete sami.

Vodolija

Samo vi možete da nadmašite sebe, ali morate da se trudite više nego što ste to radili ranije. Imate prednost u odnosu na konkurenciju u tome što ste uvek korak ispred drugih.

Emotivno ste ispunjeni i samo tako treba da nastavite ako želite da budete srećni u ljubavi. Ako nešto ne štima u ljubavnoj vezi vi ne dozvoljavate da se taj problem širi, već ga odmah rešavate i sasečete ga u korenu.

Ribe

Sentimentalni ste a to ne želite, naročito ne u ovom trenutku kada svaki prikaz slabosti može da vam donese samo probleme i moguće komplikacije.

Voljenoj osobi se ne sviđa poklon koji ste kupili i osećate se uvređeno zbog toga. Možda je bolje da sledeći put bolje razmislite šta da kupite, nemojte da žurite.

Sponzorisano:

loading...
Loading...