Dnevni horoskop za 16.jul 2021

Dnevni horoskop za 16.jul ove godine.

Ovan – horoskop za 16.jul

Nikada nije dobra pomisao da se vratite staroj ljubavi, naročito ako vam nije išlo i ako niste imali zajedničke ciljeve. Ponekad se ljudi menjaju, ali to kod vas nije slučaj.

Neprijatno vam je da nekim prijateljima kažete iskreno šta mislite o njima, zato je bolje da držite jezik za zubima.

Bik – horoskop za 16.jul

Bez obzira da li vam je na poslu dosadno ili ne, nije trenutak za rizične poslove i nikako ne bi bilo dobro da potencijalni partneri vide neke naznake neuspeha.

Imate potrebu za razgovorom, želite poljubac i zagrljaj, da se osećate voljeni i da volite, ali to je teže ostvariti nego što ste mislili.

Blizanci – horoskop za 16.jul

Niste u mogućnosti da promenite neke okolnosti na poslu koje vam smetaju, ako baš želite možete kroz razgovor da napomenete to nadređenima.

Prošlost je konačno iza vas, spremni ste za nove pobede i neke nove avanture. Možete konačno da kažete da ste srećni i zadovoljni.

Rak – horoskop za 16.jul

Zaboravljate svoje obaveze, ali ne brinite, tu su šefovi i druge kolege koji će vas stalno podsećati šta treba da radite.

Samo jedan pogled i samo jedna topla i iskrena reč može da vam popravi raspoloženje. Ali danas je to jako teško dobiti od drugih.

Lav – horoskop za 16.jul

Očekujte promene i to velike. Dolazite u kontakt sa novim ljudima čiji će vas saveti oduševiti, naučićete mnogo novih stvari za koje niste ni znali da postoje.

Sve obaveze koje ste planirali za danas odložite, ne osećate se dobro, nemojte da prikrivate svoje simptome već zatražite pomoć od lekara.

Devica – horoskop za 16.jul

Nije vam potreban razlog da nekome pomognete, to radite zato što i dalje imate veru u ljude i smatrate da će dobra dela uvek da budu nagrađena.

Nemojte da otkrivate svoje tajne sve dok i ta osoba ne otkrije barem neku od svojih tajni vama. Idite korak po korak.

Vaga – horoskop za 16.jul

Komunikativni ste i uvek dobro raspoloženi, to je dobra kombinacija za uspeh. Ukoliko i svoje praktično znanje dovedete na jedan veći nivo, uspeh će vam biti zagarantovan.

Neki vaši prijatelji su postali nadmeni i zbog toga činite sve što možete da se više ne viđate sa njima tako često. Isto tako ne volite prevelike ambicije kod ljudi.

Škorpija – horoskop za 16.jul

Bez potrebe komplikujete diskusiju na poslu koja će se samo prolongirati, umesto da zajedničkim snagama nađete rešenje za trenutni problem.

Često vam se menja raspoloženje a na to ne možete puno da utičete. Bilo bi dobro kada bi svakoga dana bili mirne glave i kada bi se smireno suočavali sa svim problemima.

Strelac – horoskop za 16.jul

Što je brzo to je i kuso, u tu izreku ste se do sada puno puta uverili, ali i dalje imate običaj da zbrzate svoje odluke s vremena na vreme.

Nemate ni najmanje volje da se bavite i da pritom rešavate tuđe probleme. Svako treba sam da ispravi ono što je pogrešio i toga se i sami pridržavate.

Jarac – horoskop za 16.jul

Možda vi mislite da ste u pravu, ali vaši rezultati to ne pokazuju. Niste ponosni na neke svoje postupke i zato morate nešto da menjate.

Držite se onoga što imate, ako tražite previše može da se desi da ostanete bez ičega.

Vodolija – horoskop za 16.jul

Ne dozvolite sebi da se inatite pred šefovima, time ćete pokazati da ste neodgovorna osoba i da bežite od svojih radnih zadataka.

Ne znate više šta da radite sa sobom ali to vam ne daje za pravo da iritirate i nervirate osobe oko sebe. Bolje je da nađete sebi razonodu.

Ribe – horoskop za 16.jul

Budite se sa jakom glavoboljom i prosto se pitate kako ćete da funkcionišete danas. Najviše se plašite glavobolje pošto tada ne možete da se koncentrišete na rad.

Očekuje vas miran i staložen dan u popodnevnim satima kada će biti prilike da se prošetate na svežem vazduhu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...